تاریخ انتشار: شنبه 1404/10/06 - 20:22
کد خبر: 551046

دانشجویان نظامی، سرمایه‌های اصلی و مدافعان بی‌بدیل نظام هستند

دانشجویان نظامی، سرمایه‌های اصلی و مدافعان بی‌بدیل نظام هستند

رئیس سازمان تربیت بدنی ارتش در حاشیه مراسم افتتاحیه چهاردهمین دوره المپیاد فرهنگی-ورزشی دانشگاه‌های افسری، گفت: دانشجویان نظامی، سرمایه‌های اصلی و مدافعان بی‌بدیل نظام جمهوری اسلامی هستند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، امیرسرتیپ دوم حسین امیدی، رئیس سازمان تربیت بدنی ارتش، اعلام کرد: المپیاد فرهنگی-ورزشی دانشگاه‌های افسری نیروهای مسلح با هدف تقویت آمادگی جسمانی و روحی-روانی، ایجاد همبستگی و ترویج رفاقت در چارچوب رقابت‌های سالم برگزار می‌شود.

وی در حاشیه مراسم افتتاحیه چهاردهمین دوره المپیاد فرهنگی-ورزشی دانشگاه‌های افسری نیروهای مسلح که امروز (شنبه) با میزبانی دانشگاه افسری امام علی (ع) برگزار شد، در جمع خبرنگاران تأکید کرد: دانشجویان نظامی، سرمایه‌های اصلی و مدافعان بی‌بدیل نظام جمهوری اسلامی هستند و این مسابقات فرصتی برای تقویت بنیه جسمانی و روحی آنان فراهم می‌آورد.

امیرسرتیپ دوم امیدی با اشاره به موفقیت‌آمیز بودن بیست‌وچهارمین دوره مسابقات ورزشی ارتش، خاطرنشان کرد: در این المپیاد، ارتش با شش دانشگاه افسری در دوازده رشته ورزشی حضور دارد که تأکید اصلی بر رشته‌های کاربردی و رزمی مانند تیراندازی، شنا، آمادگی جسمانی و جهت‌یابی است. البته رشته‌هایی مانند والیبال و فوتسال نیز برای ایجاد شور، نشاط و انسجام بیشتر در برنامه گنجانده شده‌اند.

وی در پایان، تشکر ویژه خود را از هیئت رئیسه ورزش نیروهای مسلح، فرماندهان و به‌ویژه امیر مهدوی، رئیس هیئت ورزش دانشگاه‌های نیروهای مسلح و ریاست نیروی زمینی ارتش تقدیم کرد و افزود: این مسئولان زحمات زیادی را برای برگزاری موفق این رویداد ورزشی متحمل شده‌اند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شی‌جین‌پینگ: دخالت‌های خارجی در خاورمیانه مردود است
برگزاری آزمون ورودی حوزه‌های علمیه خواهران در ۲۸ استان کشور
سیروس دین محمدی: تساوی استقلال و پرسپولیس عادلانه بود
مخبر: جنایات ترامپ مجامع بین‌المللی را بی‌خاصیت کرده است
گزارش مغرضانه آژانس انرژی اتمی درباره راستی‌آزمایی در تأسیسات ایران
ترامپ بار دیگر ادعاهای نخ نمای خود علیه ایران را تکرار کرد
۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران طی جنگ رمضان آسیب دید
ضرورت تسهیل دسترسی عادلانه مردم به خدمات تخصصی باروری
عارف: با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در جنگ رمضان، شرایط دفاعی کشور دائماً بهبود یافت
چهار مدال کاروان ایران در دومین روز از بازی‌های جهانی عشایر
پزشکیان: شرایط کشور، تغییر رفتار در حوزه سلامت را الزامی کرده است
قالیباف: ایران و جبهه مقاومت در یک مسیر جوهری علیه استکبار قرار دارند
دانشگاه علم و فرهنگ در مسیر جهانی‌شدن؛ رتبه ۱۰۳۹ جهان در RUR ۲۰۲۶
بررسی تحولات جنگ در دیدار فرمانده کل ارتش و سرپرست وزارت دفاع
مجروح شدن یک هنرمند در جریان حمله دشمن به سیریک
ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره باقی ماندن نیروهای آمریکایی در خلیج فارس
بیم رژیم صهیونیستی از حمله غافلگیرکننده ایران
مخبر: جنایات ترامپ، مجامع بین‌المللی را کاملاً بی خاصیت کرده است
بازیکنان جامانده راهی تیم ملی جوانان شدند
نیکزاد در پاسخ به نطق آقاتهرانی: برهنگی در برخی سفرها، مقصد را زیر سؤال می‌برد
فایننشال تایمز: ترامپ آخرین میخ را بر تابوت نظم آمریکایی می‌کوبد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top