تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/10/08 - 00:21
کد خبر: 551141

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران:

دانشگاه بهترین بستر برای مناظره و گفت‌وگوی آزاد دانشجویان است

دانشگاه بهترین بستر برای مناظره و گفت‌وگوی آزاد دانشجویان است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با تأکید بر لزوم ایجاد فضای امن و بدون حاشیه برای گفت‌وگوی دانشجویان، گفت: طرح مسائل تخصصی و مناظره‌های علمی باید در محیط دانشگاه و به دور از سوءاستفاده‌های بیرونی انجام شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، سیدرضا رئیس‌کرمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران امروز در اختتامیه مسابقات مناظره دانشجویی «سلامت» که در این دانشگاه برگزار شد، با تأکید بر اهمیت برگزاری نشست‌های تخصصی و گفت‌وگوهای آزاد دانشجویی، اظهار کرد: عزم ما این است که مسائل را شفاف و مستقیم با مردم و دانشجویان در میان بگذاریم و زمینه‌ای فراهم کنیم تا گفت‌وگوهای علمی و تخصصی در فضایی امن، آرام و به‌دور از حاشیه برگزار شود.

وی افزود: زحمات زیادی برای برگزاری این برنامه کشیده شده و ایده آن به‌ویژه با توجه به تخصصی بودن موضوع در حوزه سلامت، بسیار ارزشمند و قابل تقدیر است.

تأکید بر استمرار نشست‌های تخصصی و آزاداندیشی

این مقام مسئول با اشاره به اینکه امیدوارم این برنامه، آغازگر مسیری برای برگزاری نشست‌ها و مراسم‌های مشابه و شکل‌گیری کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه باشد، افزود: لازم است این گفت‌وگوها در فضایی مناسب و مساعد، بدون حاشیه و بدون بروز مشکل برگزار شود تا دانشجویان بتوانند با آرامش بنشینند، بحث کنند و نظرات خود را بیان کنند.

رئیس‌کرمی ادامه داد: طبیعتاً گفت‌وگو و مناظره در محیط دانشگاه، بسیار بهتر و مؤثرتر از مطرح شدن مسائل در خارج از فضای دانشگاه است؛ چراکه در بیرون از دانشگاه ممکن است زمینه سوءاستفاده‌هایی فراهم شود که با شأن دانشجو و دانشگاه سازگار نیست.

افزایش تحمل مدیریتی برای شنیدن صدای دانشجویان

وی با تأکید بر ضرورت سعه‌صدر مسئولان دانشگاهی بیان کرد: لازمه تحقق چنین فضایی این است که ما به‌عنوان مسئولان، تحمل و ظرفیت خود را افزایش دهیم تا دانشجویان بتوانند آزادانه صحبت کنند و دیدگاه‌هایشان را مطرح کنند.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه اگرچه موضوع این نشست تخصصی بوده، اما موضوعات متعددی وجود دارد که دانشجویان به آن‌ها علاقه‌مند هستند و توانایی و دانش لازم برای بحث و گفت‌وگو درباره آن‌ها را دارند، تصریح کرد: امیدوارم این برنامه مقدمه‌ای برای تداوم این مسیر و گسترش چنین فعالیت‌هایی در دانشگاه باشد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هشدار آب منطقه‌ای تهران: همچنان در دوران خشکسالی هستیم
فیلم | جان مرشایمر: هر ایرانی که فکر می‌کند اگر خواسته‌هایش متعادل‌تر باشد می‌تواند با آمریکایی‌ها به توافق دست یابد، عقلش را از دست داده است
احترام؛ رکن اصلی صمیمیت در زندگی مشترک
افزایش ۱۰۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری در کشور
محرومیت ۱۰ ساله ۳ داوطلب متخلف آزمون دستیاری ۱۴۰۵
اشتباهات پاک کردن لکه آب پرتقال از فرش
روش های موثر و آسان برای مراقبت از فرش
۸۰ روز تا کنکور ارشد وزارت بهداشت؛ یا قبول می‌شی یا نه!
فیلم | روایت علی نادری مدیرعامل سابق ایرنا از پشت پرده برخی جابجایی‌ها با حکم رهبر انقلاب
تقویت همکاری شهرداری و پلیس برای ساماندهی معتادان متجاهر
اژه‌ای: اموال و مدارک مردم را پس از رفع ضرورت قضایی فوری برگردانید
کاهش ذخایر نفت شاندونگ چین؛  احتمال افزایش خرید نفت ایران
ذخایر راهبردی نفت آمریکا به زیر ۳۰۰ میلیون بشکه رسید
وضعیت جوی کشور در ۷۲ ساعت آینده؛ هشدار موج بارش‌ شدید در راه ۱۱ استان
ایران جنایات رژیم صهیونیستی علیه لبنان را به شدت محکوم کرد
فیلم | توضیحات بیگدلی نماینده مردم تاکستان در مجلس، درباره یک فساد بزرگ در وزارت کشاورزی دولت پزشکیان
نگاهداری: حکمرانی در شرایط تنش ضرورتی انکارناپذیر است
پیام تبریک آقاجانپور در پی انتصاب فرماندهان جدید نیروهای مسلح
مخالفت ۶۳ نماینده با توسعه اختیارات رئیس‌جمهور در فضای مجازی
پیام تبریک سرپرست وزارت دفاع در پی انتصاب فرماندهان جدید نیروهای مسلح
تصویب منع تردد تجهیزات آمریکایی و صهیونیستی از تنگه هرمز
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top