تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/10/09 - 11:02
کد خبر: 551221

تقدیر خانه سینما از پیشکسوتان بی‌ادعای پشت صحنه سینمای ایران

تقدیر خانه سینما از پیشکسوتان بی‌ادعای پشت صحنه سینمای ایران

مراسم شب برنامه‌ریزان و دستیاران کارگردان عصر روز گذشته دوشنبه ۸ دی ماه با تقدیر از «علیرضا سلمان نصر»، «امیر سیدی» و «سوسن دین محمد» از دستیاران کارگردان باسابقه و پیشکسوت سینما برگزار شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ این مراسم با تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی و یک دقیقه سکوت به دلیل درگذشت بهرام بیضایی؛ نویسنده، کارگردان، نمایشنامه‌نویس، پژوهشگر و مورخ سینمای ایران آغاز شد. در ادامه کلیپی از مجموعه آثار زنده‌یاد« بهرام بیضایی» به نمایش درآمد. سپس با خوشامدگویی آرش نعیمیان که اجرای برنامه را بر عهده داشت محمدمهدی عسگرپور؛ رئیس هیئت رئیسه خانه سینما به روی سن آمد و ضمن تسلیت ضایعه درگذشت «بهرام بیضایی»، گفت: حیطه فعالیت‌های بیضایی تنها حوزه سینما را در برنمی‌گیرد، بلکه بسیاری از ما اخلاق را از بیضایی آموختیم. او فردی بود که همواره برای فضیلت‌های اخلاقی اززش قائل بود و می توان گفت او هنرمندی بود که در هر شرایطی با شرافت زندگی کرد.

وی با بیان اینکه در سال‌های اخیر حلقه مفقوده سینمای ایران، برگزاری نشست‌هایی در قالب نشست‌هایی با رویکرد صمیمانه است، ادامه داد: 3 فردی که امشب از آن‌ها تقدیر خواهد شد، سال‌ها برای سینمای ایران زحمت کشیده‌اند و به همین دلیل از آن‌ها تشکرمی‌کنم. همانطور که می‌دانید تحولات سال‌های اخیر همه مشاغل را تحت تاثیر خود قرار داده است و متعاقب آن، ممکن است برخی مشاغل به زودی حذف شده و این موضوع مشکلاتی برای برخی افراد به وجود می‌آورد به همین دلیل بخشی از وظایف نهادهای صنفی، پرداختن به موارد این چنینی است. متاسفانه گاهی با دولت‌هایی مواجه هستیم که به دلایل مختلف به این موضوع کم‌تر فکر می‌کنند و در عین حال، داعیه فرهنگی بودن دارند.

عسگرپور با اشاره به وضعیت بودجه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال آینده، بیان کرد: در بحث مربوط به بودجه، متاسفانه روز به روز با شرایط دشوارتری مواجه هستیم. بودجه‌ای که برای سال آینده در حوزه فرهنگ در نظر گرفته شده، تنها 7 درصد افزایش پیدا کرده است و با توجه به تورم، این رقم قطعا نسبت به امسال کاهشی در حدود منفی 30 درصد خواهد داشت. البته باید فکر کرد در این شرایط چگونه می‌توانیم به یکدیگر کمک کرده تا از وضعیتی که به آن دچار هستیم رها شویم.

عسگرپور یادآور شد: این روزها مسائل و مباحث مختلفی نظیر پرداختن به موضوع پروانه ساخت مطرح شده است و برخی فکر می‌کنند که این مسئله ارتباطی با آن‌ها ندارد در حالی که پرداختن به این امور به همگی سینماگران مربوط است زیرا در نهایت همه ما عضوی از خانواده سینما هستیم.

وی ادامه داد: برگزاری برنامه‌های اینچنینی ثابت می‌کند که میان اهالی سینما نوعی همبستگی وجود دارد، موضعی که باعث شده تا خانه سینما با تعطیلی مواجه نشود.

اسعدیان: سینماگران اجازه ندهند افسردگی سراغشان بیاید

در ادامه همایون اسعدیان مدیرعامل خانه سینما و از اعضای هیئت موسس انجمن برنامه‌ریزان و دستیاران کارگردان سینمای ایران نیز گفت: به سهم خود درگذشت بهرام بیضایی را تسلیت می‌گویم. او نه تنها یک سینماگر بلکه به عنوان یکی از مفاخر فرهنگی ایران مطرح بوده است. انشاالله آنطور که در شأن بیضایی است بتوانیم هفته آینده مراسم بزرگداشتی را برای او برگزار کنیم.

وی ادامه داد: به هر3 عزیز که امروز مورد تقدیر قرار می‌گیرند تبریک می‌گویم و از انجمن برنامه‌ریزان و دستیاران کارگردان تشکر می‌کنم که از پیشکسوتان صنفی که در شأن و منزلت این حرفه تاثیرگذار بودند تجلیل می‌کند.

اسعدیان تصریح کرد: شرایط روحی و روانی بد جامعه قابل درک است اما باید همه سینماگران خانه سینما را خانه خود دانسته و اجازه ندهد نیروی خلاقه آن‌ها از دست برود. سینماگران از جمله جمع‌های مرجع کشورهستند و نباید اجازه دهند افسردگی به سراغ آن‌ها بیاید. برای برون رفت از این وضعیت، باید گرد هم بیاییم و اجازه ندهیم هیچ چیزی ما را دچار پژمردگی کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پذیرش پژوهشگران پسادکتری تقاضامحور در ۱۲ دانشگاه و مرکز پژوهشی کشور
تمدید مهلت اعلام علاقه مندی به آزمون‌های عملی برخی رشته های کنکور ۱۴۰۵
تقدیر سردار وحیدی از نقش‌آفرینی رسانه ملی در ثبت حماسه‌های ملی
مهلت ثبت نام آزمون های دانشنامه و گواهینامه تخصصی و فوق تخصصی تمدید شد
زمان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه تهران اعلام شد
ثبت‌نام ۴ هزارنفر در فراخوان جذب هیئت علمی علوم پزشکی
زنان در جنگ اخیر پرچمدار و پیش‌رو بودند
اعلام جزئیات شهریه دانشجویان شهریه‌پرداز دانشگاه الزهرا(س)
پایتخت صاحب مجتمع‌های بزرگ آموزشی خواهد شد
ادعای وبگاه آکسیوس درباره انتقال نفت از تنگه هرمز
قاضی آمریکایی دستور ممنوعیت ویزای ترامپ را لغو کرد
دما از فردا افزایش می‌یابد
تنگه هرمز و آوار نظم آمریکایی
امنیت و آرامش مردم از امانت‌های الهی است
حزب‌الله: انصارالله آماده بستن باب‌المندب در صورت محاصره حزب‌الله و لبنان است
متقاضیان بورس به صف شدند؛ معاملات ۴۲ همت شد
کالابرگ هر نفر یک میلیون و ۲۳۰ هزار تومان می‌شود؟
طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ در دستور هفته جاری مجلس
آیت‌الله نوری همدانی: تبعیت از رهبری و پاسخ قاطع به هرگونه تجاوز دشمن ضروری است
پزشکیان: حرکت لاک‌پشتی ما را از جهان عقب می‌اندازد
دور جدید ثبت‌نام خودروهای وارداتی از فردا/ متقاضیان تا ۴ شهریور فرصت دارند
زمان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه تهران اعلام شد
نتایج پذیرش دکتری بدون آزمون دانشگاه آزاد اعلام شد
تدوین و انتشار اطلس ملی گرد و غبار ایران توسط دانشگاه تهران
تمدید مهلت اعلام علاقه مندی به آزمون‌های عملی برخی رشته های کنکور ۱۴۰۵
مهلت ثبت نام آزمون های دانشنامه و گواهینامه تخصصی و فوق تخصصی تمدید شد
تحصیل بیش از ۷۵ هزار دانشجوی پزشکی در دانشگاه‌ها/اعلام نتایج آزمون ارتقای دستیاران به زودی
نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ در دهه اول شهریور اعلام می شود
زمان ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون دکتری تخصصی دانشگاه تهران اعلام شد
جذب دانشجوی افسری ارتش از کنکور سراسری/ اعلام رشته های فناوری محور
واکنش دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به سخنان معاون اول رئیس‌جمهور
جزئیات جدید برگزاری امتحانات ترم تابستان دانشگاه‌ها اعلام شد
۵ آزمون علوم پزشکی با حضور ۲ هزار و ۲۰۰ نفر برگزار شد
موردی از لو رفتن سوالات کنکور نداشتیم/ رصد کلاهبرداران توسط پلیس فتا
دفترچه سوالات علوم تجربی کنکور ۱۴۰۵ منتشر شد/ زمان انتشار کلید اولیه
حدود ۵۹ هزار داوطلب اصفهانی آماده رقابت در کنکور / افزایش ۹ درصدی داوطلبان
کارنامه داوطلبان آزمون دکتری دانشگاه آزاد منتشر شد
پرونده اصلاح سهمیه‌های کنکور روی میز شورای عالی انقلاب فرهنگی
میزان تاثیر معدل و سهم آزمون در کنکور ۱۴۰۵
زمان اعلام نتایج نهایی آزمون ارشد اعلام شد/آغاز آموزش دانشجویان از اوایل آبان
نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود
آزمون گروه‌های هنر و زبان‌های خارجی کنکور سراسری ۱۴۰۵ برگزار شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top