تاریخ انتشار: پنجشنبه 1404/10/11 - 18:32
کد خبر: 551361

علیرضا عباسی، نایب‌رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس عنوان کرد؛

رییس‌جمهور اگر به تشخیص تغییر وزیر کشاورزی رسیده، لحظه‌ای درنگ نکند

رییس‌جمهور اگر به تشخیص تغییر وزیر کشاورزی رسیده، لحظه‌ای درنگ نکند

نایب‌رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با انتقاد از اظهارات اخیر رئیس‌جمهور درباره فرآیند انتخاب وزیر جهاد کشاورزی تأکید کرد: کمیسیون کشاورزی و مجلس نقشی در معرفی وزیر نداشته‌اند اما اگر رییس‌جمهور برای تغییر وزیر کشاورزی به تشخیص رسیده، لحظه‌ای درنگ نکند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ علیرضا عباسی، نایب‌رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در خصوص ادعای رئیس جمهور مبنی بر انتخاب وزیر جهاد کشاورزی بر اساس نظر این کمیسیون، گفت: متأسفانه آقای رئیس‌جمهور هر جا که تحت فشار قرار می‌گیرند، اظهارنظرهایی مطرح می‌کنند که یا اساساً با واقعیت مطابقت ندارد یا بخش اعظم آن با واقعیت منطبق نیست و تنها بخش اندکی ممکن است، درست باشد.

وی افزود: همان‌طور که در روز رأی اعتماد به وزرا نیز اعلام کردند که همه وزرا با مقام معظم رهبری هماهنگ شده‌اند و از آن جلسه نتیجه گرفته‌اند، اما بعداً مشخص شد که این ادعا با واقعیت فاصله دارد، در موضوع وزیر جهاد کشاورزی نیز شرایط به همین صورت است.

نایب‌رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس ادامه داد: امروز حدود ۱۶ یا ۱۷ ماه از انتصاب وزیر جهاد کشاورزی می‌گذرد و در این مدت اتفاقات متعددی در حوزه کشاورزی رخ داده است. بسیاری از فعالان بخش کشاورزی و افرادی که در این حوزه نقش دارند، نسبت به عملکرد وزیر انتقادات جدی مطرح می‌کنند.

عباسی تصریح کرد: اگر ما انتخابی انجام داده‌ایم و این انتخاب بر اساس یک‌سری معیارها و ساختارها بوده و عملکرد را تا امروز قبول داریم، باید از آن دفاع کنیم. رئیس‌جمهور باید این شهامت را داشته باشد که از وزیر خود و عملکرد او دفاع کند و این‌گونه نباشد که در برخی جایگاه‌ها شانه خالی کند و مسئولیت را بر گردن دیگران بیندازد.

وی افزود: وزیر جهاد کشاورزی، وزیر دولت چهاردهم و وزیر آقای پزشکیان است. اگر عملکرد خوبی دارد، رئیس‌جمهور باید در هر جمعی از این عملکرد دفاع کند و اگر عملکرد نادرستی دارد، با توجه به ادعاهایی که درباره پایبندی به قرآن و نهج‌البلاغه مطرح می‌شود، باید پاسخگو باشد.

نایب‌رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: در همان جلسه‌ای که رئیس‌جمهور حضور داشتند، در ابتدای سخنان خود آیه‌ای را قرائت کردند که بر لزوم سپردن امانت به اهل آن تأکید دارد. اگر امروز به این نتیجه رسیده‌اند که این اهلیت وجود ندارد، حتی یک لحظه هم نباید درنگ کنند.

عباسی خاطرنشان کرد: اکنون حدود ۶ ماه است که مجلس در رابطه با وزیر جهاد کشاورزی موضوع استیضاح را مطرح کرده است. اگر واقعاً رئیس‌جمهور به این نتیجه رسیده که وزیر مناسب نیست، باید با مجلس همراهی کند و پیش از آنکه مجلس دست به استیضاح بزند، خودشان تغییر لازم را انجام دهند.

وی تأکید کرد: اینکه گفته می‌شود مجلس یا کمیسیون کشاورزی وزیر جهاد کشاورزی را معرفی کرده‌اند، قطعاً با واقعیت مطابقت ندارد و این موضوع را به عنوان عضو کمیسیون کشاورزی به صراحت اعلام می‌کنم.

نایب‌رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس افزود: ممکن است برخی از نمایندگان که از نظر سیاسی و جناحی با رئیس‌جمهور هم‌مسیر بوده‌اند، در مقاطعی گزینه‌ای را معرفی کرده باشند، اما این موضوع ارتباطی با کمیسیون کشاورزی ندارد و نباید به نام مجلس یا کمیسیون کشاورزی ثبت شود.

عباسی در پایان گفت: امروز وضعیت بخش کشاورزی وضعیت مناسبی نیست و برخی به‌جای پاسخگویی، به دنبال فرار رو به جلو هستند. اگر رئیس‌جمهور در ادعای خود صادق است، باید مسئولیت انتخاب را بپذیرد و یا نسبت به اصلاح آن اقدام کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ادامه نقض آتش بس؛ حملات دوباره رژیم اسرائیل به چند شهرک در جنوب لبنان
وضعیت بحرانی ذخایر موشک‌های راهبردی آمریکا پس از تجاوز علیه ایران
پیشنهاد رئیس سیا برای برگزاری نشست ترامپ، پوتین و زلنسکی به مسکو
خط و نشان دوباره وزیر صهیونیست علیه تشکیل کشور مستقل فلسطینی
تجمع معترضان در آلمان در حمایت از توقف ارسال سلاح به اسرائیل
رئیس دولت انتقالی ونزوئلا: توافق انرژی با آمریکا ۲۵ ساله است
اسرائیل سامانه پدافند هوایی به یونان می فروشد
تلاش ناکام افسران ارتش نیجر برای کودتا
شمار قربانیان سیل نپال به ۷۳۴ نفر رسید
شیخ نعیم قاسم: امام شهید با اتکا به وحدت عملی،مسأله فلسطین را احیا کرد
ظرفیت بنادر پاکستان برای تجارت ایران با شرق آسیا
پرداخت بیش از ۴ همت خسارت خودروهای آسیب‌دیده از جنگ
نگاه‌های تحریف یافته به فرزندآوری/ بررسی چند نظریه در این حوزه
۲ شهید در حمله پهپادی تل‌آویو به یک موتور سیکلت در «تل‌الهوی» در غزه
امروز وقت آن است که دشمن تحول بنیادین در دکترین دفاعی ما را با تمام وجود درک کند
سناتور مورفی: ترامپ جنگی را با ایران آغاز کرد که احدی خواهان آن نبود
رهبر انقلاب: شرط اول غلبه حق بر باطل اتحاد مسلمین در مقابل کفر جهانی است
جنگ با ایران باعث تشدید فشار بر خانواده نظامیان آمریکایی شده است
هادی العامری: امنیت عراق و سلاح موضوعی داخلی است
هشدار گروسی درباره قطع کامل برق نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا
رایزنی تلفنی عبدالعاطی با همتای ایتالیایی درباره تحولات منطقه
مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ تمدید شد
آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد
آغاز پیش‌ ثبت نام خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) از امروز
زمان‌بندی انتخاب واحد نیم‌سال اول دانشگاه آزاد اسلامی اعلام‌ شد
رشته روابط بین المل و دیپلماسی با ۹۰ درصد تغییر به دانشگاه ها ابلاغ شد
۵ شهریور آخرین مهلت اعلام علاقه‌مندی به آزمون‌های عملی کنکور ۱۴۰۵
تقویم آموزشی ۱۴ دانشگاه برتر کشور/ شروع کلاس‌ها از اواخر شهریور
آغاز انتخاب رشته داوطلبان مجاز آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ از ۵ شهریور
اعلام نتایج تکمیل ظرفیت دوازدهمین امتحان مشترک دستگاه‌های اجرایی
افتتاح دفتر تبادل علم و فناوری جهان اسلام در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
نتایج اولیه آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
دستگیری ۸۴ متخلف و کلاهبردار کنکور سراسری/ شناسایی ۲ نفر پس از تصویربرداری از سؤالات کنکور
آغاز ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری پیام نور از ۷ شهریور
قراردادهای بلندمدت دانشگاه‌ها برای حل مسائل کلان کشور
دفاع وزیر علوم از طرح جدید تغذیه/ دانشجو متوجه هیچ تغییری نمی‌شود
بزرگداشت شهیده سیده بشری خامنه‌ای در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top