تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/10/15 - 10:19
کد خبر: 551525

وزارت علوم امروز درباره تعویق امتحانات دانشگاه‌ها تصمیم‌گیری می‌کند

وزارت علوم امروز درباره تعویق امتحانات دانشگاه‌ها تصمیم‌گیری می‌کند

وزارت علوم امروز قرار است درباره تعویق و یا زمان‌بندی نهایی امتحانات پایان نیمسال دانشگاه‌ها تصمیم گیری و جمع‌بندی نهایی خود را اعلام کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛  سه‌شنبه گذشته بود که معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد که دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی مجاز هستند به دلیل مشکلات ناشی از برودت هوا و ناترازی انرژی، کلاس‌های خود را از روز ۱۴ دی‌ماه به شکل غیرحضوری برگزار کنند.

اما در بخش دیگری از این اطلاعیه، وزارت علوم تأکید کرده بود که امتحانات پایان نیمسال باید به‌صورت حضوری و «مطابق با برنامه زمان‌بندی‌شده» قبلی برگزار شوند. هدف از این اقدام، فراهم‌سازی شرایط مناسب برای آمادگی هرچه بهتر دانشجویان عنوان شده بود.

تأخیر یک هفته‌ای در برگزاری امتحانات دانشگاه‌های اصفهان و شیراز

با وجود تأکید وزارتخانه بر عدم تغییر در زمان‌بندی امتحانات، برخی از دانشگاه‌ها تصمیم گرفتند برای رفاه حال دانشجویان، تاریخ امتحانات را به تعویق بیندازند.

دانشگاه اصفهان اعلام کرده است که امتحانات پایان نیمسال اول ۱۴۰۵-۱۴۰۴ با یک هفته تأخیر و از روز یکشنبه ۲۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ آغاز خواهد شد. برنامه جدید برگزاری امتحانات این دانشگاه متعاقباً اعلام می‌گردد.

همچنین دانشگاه شیراز در پی مطالبات دانشجویی و درخواست‌های مطرح‌شده (از جمله مواردی که از طریق شورای صنفی مدیریت دانشگاه منتقل شده است)، هیئت رئیسه دانشگاه تصمیم گرفت تمامی امتحانات، فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و دفاع از پایان‌نامه‌ها را تا پایان روز یکشنبه ۲۷ دی‌ماه ۱۴۰۴ به تعویق اندازد.

این دانشگاه اعلام کرده که به دلیل تعویق فعالیت‌های آموزشی در این بازه زمانی، ارائه خدمات دانشجویی از جمله خوابگاه و تغذیه امکان‌پذیر نخواهد بود.

وضعیت نهایی امتحانات در انتظار اعلام وزارت علوم

در پیگیری‌های خبرنگار مهر از وزارت علوم، عنوان شد که این وزارتخانه امروز در زمینه تعویق و زمان‌بندی نهایی امتحانات پایان نیمسال دانشگاه‌ها تصمیم و جمع‌بندی نهایی خود را اعلام خواهد کرد.

با این حال، برخی دانشگاهیان در پیگیری از معاونت آموزشی وزارت علوم دریافتند که فعلاً در خصوص تعویق امتحانات، دانشگاه‌ها باید از «دانشگاه معین استانی» تبعیت کنند. همچنین مجدداً تأکید شده است که در حال حاضر هیچ مجوزی برای برگزاری امتحانات به‌صورت مجازی صادر نشده و تمام امتحانات دانشگاه‌های تحت نظارت وزارت علوم به‌صورت حضوری برگزار خواهد شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دشمن شکست‌خورده روی ۷ نقطه تمرکز کرده است
اشعار حماسی و رجزخوانی‌های جنابعالی، تداوم‌بخش غُرش موشک‌های رزمندگان اسلام است
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top