تاریخ انتشار: پنجشنبه 1404/10/18 - 12:47
کد خبر: 551718

هشدار بارش‌های سنگین طی ۴۸ ساعت آینده با ورود موج بارندگی جدید به کشور

هشدار بارش‌های سنگین طی ۴۸ ساعت آینده با ورود موج بارندگی جدید به کشور

یک کارشناس هواشناسی از ورود سامانه بارشی جدید به کشور خبر داد و گفت: روز جمعه (۱۹ دی) با نفوذ این سامانه از شمال‌غرب، اوج بارش‌ها تا شامگاه شنبه (۲۰ دی) در نیمه غربی کشور پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ محمد اصغری، کارشناس سازمان هواشناسی کشور، با تشریح آخرین وضعیت جوی کشور، اظهار کرد: امروز (پنجشنبه، ۱۸ دی‌)، در برخی نقاط استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان و کرمانشاه شرایط ناپایداری جوی حاکم است و شهرهایی از جمله خوی، سلماس، ارومیه، نقده، مهاباد، میاندوآب، بوکان، پیرانشهر، سردشت، بانه، پاوه، کامیاران، گیلانغرب، اسلام‌آباد غرب و سرپل‌ذهاب تحت تأثیر این شرایط قرار دارند.

وی افزود: از فردا شب (جمعه، ۱۹ دی)، این مناطق باید آمادگی لازم برای مواجهه با بارش برف و باران را داشته باشند و بر اساس پیش‌بینی‌ها، اوج فعالیت سامانه بارشی در نخستین ساعات روز شنبه (۲۰ دی) رخ خواهد داد. در این بازه زمانی، علاوه بر مناطق یادشده، استان‌های کرمانشاه و ایلام نیز با بارش‌های قابل توجهی مواجه می‌شوند و شهرهایی نظیر دهگلان، سنقر، هرسین، صحنه و دره‌شهر در دامنه این سامانه قرار خواهند گرفت.

این کارشناس سازمان هواشناسی ادامه داد: در استان لرستان نیز شهرهایی مانند کوهدشت، نورآباد، نهاوند، خرم‌آباد، درود و بروجرد شاهد تشدید بارش‌ها خواهند بود. همچنین در استان ایلام، به‌ویژه دهلران، و در استان خوزستان، در مرحله نخست شهرهایی از جمله لالی، شوشتر، دزفول، اندیمشک، ایذه و مسجدسلیمان تحت تأثیر بارش‌های این سامانه قرار می‌گیرند.

اصغری بیان کرد: با تداوم فعالیت سامانه بارشی، بارش‌ها به مناطق مرکزی و جنوبی کشور گسترش می‌یابد و شهرهایی همچون اهواز، ماهشهر و شادگان در خوزستان، فارسان و لردگان در چهارمحال و بختیاری و همچنین مناطق مختلف استان کهگیلویه و بویراحمد شامل دهدشت، گچساران، یاسوج و لیکک در زمره مناطق پربارش قرار خواهند گرفت. افزون بر این، در شمال استان بوشهر شهرهای دیلم و گناوه و در شمال استان فارس، به‌ویژه نورآباد ممسنی، نیز باید منتظر بارش‌های نسبتاً سنگین باشند.

وی یادآور شد: تمرکز اصلی بارش‌ها در روز شنبه در همین مناطق پیش‌بینی می‌شود. در عین حال، امروز کیفیت هوا در نواحی صنعتی و پرجمعیت کشور همچنان در وضعیت نامطلوب قرار دارد؛ به‌گونه‌ای که استان‌های شمال‌غرب، مناطق مرکزی از جمله اصفهان، استان مرکزی، البرز و تهران و همچنین مناطق شمال‌شرق کشور به‌ویژه مشهد، در سطح هشدار نارنجی آلودگی هوا قرار گرفته‌اند.

این کارشناس سازمان هواشناسی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به تداوم شرایط آلودگی هوا در این مناطق، انجام اقدامات احتیاطی لازم، ضروری است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اثر جدید کمال شرف، کاریکاتوریست مطرح یمنی درباره شکست ترامپ در بازگشایی تنگه هرمز
گزارش تصویری| پیاده روی زائران امام رضا ع
اعلام جزئیات برگزاری و دریافت کارت‌ کنکور ۱۴۰۵ و آزمون‌ دانشجو معلم
پزشکیان: معیشت مردم باید دغدغه اصلی و محوری نظام باشد
رضایی: ایران در یکی از مقاطع تعیین کننده تاریخ معاصر قرار دارد
زلنسکی: روسیه با موشک‌های بالستیک کره‌شمالی به اوکراین حمله می‌کند
 مخبر و فروزنده جایگزین شهیدان لاریجانی و موسوی شدند
رسانه آمریکایی: اعراب واقعیت جدید را پذیرفتند؛ تنگه هرمز، قلمرو ایران
مخبر: تنگه هرمز باز نخواهد شد تا شرایط ایران محقق شود
 در پالایش نفت اصفهان چه خبر است/ از پاداش ۳ میلیاردی تا ۴۰۰ میلیارد هزینه مسئولیت اجتماعی
ملی‌پوشان والیبال: می‌توانیم قهرمان جهان شویم
کولاک وزنه‌بردار جوان ایران در آسیا/ ۹ طلا و ۳ رکورد جهانی
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
مناظره دانشجویی؛ بستری برای رشد و پختگی دانشجویان
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
محسن رضایی: تمام توانم را برای افزایش قدرت ایران به کار می‌برم
اعلام رقبای والیبال ایران در قهرمانی آسیا
پیام تبریک فرمانده کل سپاه به سرلشکر عبداللهی
آغاز موج سفرها به مشهد/ پیش‌بینی جابه‌جایی ۳۰۰ هزار زائر با حمل‌ونقل عمومی
یک مقام یمنی: دوران قیمومیت عربستان بر یمن به پایان رسیده است
عارف: دیگر فرصتی برای دعواهای داخلی نداریم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top