تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/11/27 - 18:43
کد خبر: 553196

دیدار و گفتگوی رئیس کمیته بین المللی صلیب سرخ با عراقچی در ژنو

دیدار و گفتگوی رئیس کمیته بین المللی صلیب سرخ با عراقچی در ژنو

رئیس کمیته بین المللی صلیب سرخ با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در ژنو دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ میریانا اسپولیاریک رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ عصر امروز دوشنبه، با سید عباس عراقچی که برای رایزنی‌های دیپلماتیک و شرکت در مذاکرات هسته‌ای ایران-آمریکا به ژنو سفر کرده است، دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار، تحولات مرتبط با حقوق بشردوستانه بین‌المللی و همکاری‌های ایران و کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در موضوعات دستور کار این نهاد بین‌المللی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. 

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین با تأکید بر ضرورت اهتمام همه دولت‌ها برای صیانت از اصول و موازین حقوق بشردوستانه بین‌المللی، مسئولیت جامعه جهانی را برای مقابله با تداوم نقض‌های فاحش حقوق بشردوستانه در منطقه غرب آسیا توسط رژیم صهیونیستی متذکر شد. 

وزیر امور خارجه با اشاره به نقض فاحش حقوق بشردوستانه و کشتار شهروندان ایرانی در جریان تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران و نیز هدف قراردادن اهداف غیرنظامی و زیرساخت‌های مدنی کشورمان، مسئولیت سازمان ملل متحد و نهادهای ذیصلاح بین‌المللی از جمله کمیته بین‌المللی صلیب سرخ برای اعلام موضع صریح در این خصوص را خاطرنشان کرد.

رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ نیز با یادآوری نقش این نهاد و رسالت مشخص آن در چارچوب اصول و قواعد حقوق بین‌الملل بشردوستانه، بر آمادگی این نهاد برای تقویت همکاری‌ها با ایران از جمله از طریق سازمان هلال احمر ایران تأکید کرد. وی همچنین ضرورت اهتمام همه کشورها برای ارتقای پایبندی به قواعد حقوق بشردوستانه بین‌المللی را مورد تأکید قرار داد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ماکرون: اولویت نخست ما بازگشایی تنگه هرمز است
آمران و عاملان شهادت امام شهید امت مهدورالدم اند!
چهار خسارت زیان بار تفاهم‌نامه اسلام‌آباد و دادن فرصت آغاز مذاکرات به آمریکا 
پاسدار پرچم ایران باشید
عارف: اقتدارمان را در نیویورک نشان می‌دهیم
مخبر: پیام ایران از خط مقدم تا سازمان ملل، متحدانه و قاطع است
تا ساعتی دیگر پیام رهبر معظم انقلاب منتشر خواهد شد
دسته‌چک‌ها کم‌برگ می‌شوند
افت ۱۶ درصدی انتشار مقاله در برخی دانشگاه‌های بزرگ کشور
جزئیات جلسه بررسی تقاضای استیضاح وزیر تعاون در کمیسیون اجتماعی
نتایج نهایی آزمون دستیاری اعلام شد
قالیباف: تسلیم نمی‌شویم/ تا پایان یافتن تهدید ایستاده‌ایم
حمایت ۱.۸ همتی بنیاد ملی علم ایران از پژوهش
واشنگتن پست:‌ آمریکا در مسیر لغزش به‌سوی جنگ با چین
دیدار عراقچی با وزیر خارجه ایتالیا در نیویورک
زیست‌بوم فرهنگی پنهان؛ آنچه در زندگی دانشجویی خارج از کلاس می‌گذرد
گواهینامه موتورسیکلت زنان در انتظار اجرای مصوبه دولت
از حذف صبحانه تا افت تمرکز؛ هشدار درباره تغذیه دانش‌آموزان و دانشجویان
۵ کاربرد صنعتی پرتکرار قطعات پلیمری که شاید ندانید
آموزش‌های تخصصی بازارهای مالی در فایننس آکادمی
ویزای همراه و پیوند خانوادگی؛ بردن خانواده به فرانسه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top