تاریخ انتشار: سه شنبه 1405/01/18 - 15:51
کد خبر: 555167

جامعه فرهنگی متاثر از فاجعه مدرسه میناب،

نامه ۲۰ سینماگر در اربعین شهدای میناب

نامه ۲۰ سینماگر در اربعین شهدای میناب

۲۰ سینماگر نامدار ایرانی در چهلمین روز شهادت دانش آموزان میناب نامه‌ای منتشر کردند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان سینمایی، ۲۰ سینماگر نامدار ایرانی در چهلمین روز حمله وحشیانه آمریکا و رژیم صهیونیستی به مدرسه «شجره طیبه» میناب و شهادت ۱۶۸ دانش‌آموز دبستانی، با انتشار متنی، خواستار توجه جامعه جهانی به این جنایت جنگی شدند.

در این نامه آمده است:

«در ۹ اسفند (بیست ‌و هشتم فوریه)، حتی خورشید نیز گویی نگاه روشن خود را از گوشه‌ای از این زمین برمی‌گرفت ... در میناب در جنوب ایران، ۱۶۸ دانش‌آموز با دو موشک تاماهاک آمریکا کشته شدند. پیکرهای کوچکشان از زیر آوارِ جایی بیرون کشیده شد که باید پناهگاه رؤیاهایشان می‌بود. در اوج بی‌قانونی و بی‌رحمی، یک دبستان در حمله‌ای «دوضربه‌ای» نابود شد؛ اقدامی حساب‌شده که نه فقط جان انسان‌ها، بلکه خودِ معنای انسانیت را نشانه می‌گیرد.

فاجعه‌ای که هیچ اقدامی، جبرانگر آن نیست. هیچ واژه‌ای نمی‌تواند این جان‌ها را بازگرداند. هیچ بیانیه، عذرخواهی یا توجیه سیاسی‌ای نمی‌تواند این کودکان را به خانواده‌هایشان، به کلاس‌های درسشان، به آینده‌های ناتمامی که از آنِ آنان بود، بازگرداند. بمباران کودکان مدرسه‌ای در میناب، نمونه‌ای هولناک از کشتار غیرنظامیان است؛ جنایتی که بنا بر همه اسناد و شواهد، عامدانه بوده است. قوانین جنگ در این‌باره هیچ ابهامی ندارند. آنچه در میناب رخ داد، یک جنایت جنگی است؛ جرمی سهمگین علیه زندگی، معصومیت و خودِ آینده.

محکوم کردن چنین خشونت عریان علیه کودکان، تنها آغاز راه است و سکوت در برابر آن، خود گونه‌ای رضایت است.

ما، جمعی از سینماگران، همکاران خود و همه انسان‌های برخوردار از وجدان در سراسر جهان را فرامی‌خوانیم که به روشنی سخن بگویند و در برابر کشتن کودکان، هر جا که رخ دهد و هر که مرتکب آن باشد، در کنار یکدیگر بایستند. بیایید جهانی را که با خشونت، سلطه و مصونیت از مجازات اداره می‌شود، نپذیریم. بیایید بر آینده‌ای دیگر پافشاری کنیم: آینده‌ای که در آن جان هیچ کودکی قربانی جاه‌طلبی سیاست‌مداران نشود.»

این متن به امضای نرگس آبیار، همایون اسعدیان، محمد علی باشه آهنگر، پرویز پرستویی، کمال تبریزی، فریدون جیرانی، ابراهیم حاتمی کیا، بابک خواجه پاشا، علیرضا داودنژاد، ابوالحسن داودی، بهروز شعیبی، کامران شیردل، رسول صدرعاملی، محمدمهدی عسگرپور، کیانوش عیاری، رضا کیانیان، مجید مجیدی، محمدحسین مهدویان، سید رضا میرکریمی و هارون یشایایی رسیده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
خبر مصوبه شورای عالی فضای مجازی برای برخورد با بلاگرها تکذیب شد
آمریکا دچار استیصال و فرسایش درتصمیم‌گیری راهبردی شده است
حمله اوکراین به کشتی ایرانی در خزر/ آزمون بازدارندگی و ضرورت واکنش سخت
ترامپ کم آورد و عقب نشست
پیشرفت در مذاکرات دو روزه تهران
بحران یمن راه‌حل نظامی ندارد
انجام پروازهای اربعین ایران‌ایر از ۱۴ فرودگاه به مقصد نجف
۵۷ کیلومتر از مسیرهای شهری کوتاه می‌شود
ادامه بررسی لایحه حمایت از شهروندان تهرانی در جنگ تحمیلی
همایون و مازیار؛ روایت شهادت دو برادر معلول در حمله آمریکا
کریمی: مشکلی با قلعه‌نویی ندارم اما هفته آینده تکلیفش مشخص می‌شود
هنوز تصمیمی برای ماندن قلعه‌نویی نگرفته‌ایم
تاکید بقائی بر ضرورت اجرای کامل نقشه راه یمن برای پایان‌دادن به رنج مردم این کشور
نخستین مدال تاریخ هاکی «چمنی» ایران و صعود مقتدرانه به جام جهانی
سفارت آلمان در تهران همچنان باز است
اربعین، پیوندی ناگسستنی میان ملت‌های ایران و عراق ایجاد کرده است
تاکید بقائی بر ضرورت راه‌حل عادلانه برای بحران یمن
سردار قاآنی: رفع محاصره ۱۱ ساله یمن، مطالبه‌ای به حق برای مردم مظلوم این کشور است
خطیب‌زاده: جنگ برای آمریکا دستاوردی ندارد و گفت‌وگو بر پایه احترام متقابل بهترین گزینه است
حمله به نفتکش نزدیک سواحل عربستان سعودی
قلعه‌نویی، میهمان جلسه آینده هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top