تاریخ انتشار: یکشنبه 1405/01/30 - 13:52
کد خبر: 555703

پرداخت کمک رفاهی ۲.۵ میلیون تومانی به فرهنگیان

پرداخت کمک رفاهی ۲.۵ میلیون تومانی به فرهنگیان

وزیر آموزش‌ و پرورش گفت: با وجود شرایط سخت اقتصادی، اقدامات مهمی در حوزه معیشت فرهنگیان انجام شد که از جمله آنها پرداخت کمک رفاهی ۲.۵ میلیون تومانی به فرهنگیان بوده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش در نشست شورای عالی آموزش‌وپرورش که با حضور دبیرکل شورا و جمعی از مدیران ستادی برگزار شد، با اشاره به شرایط دشوار سال گذشته، این دوره را یکی از پیچیده‌ترین مقاطع کاری کشور عنوان کرد و گفت: با وجود بحران‌های گسترده، آموزش‌وپرورش توانست مأموریت خود را بدون وقفه ادامه دهد.

وی با اشاره به آغاز ناگهانی شرایط بحرانی، اظهار کرد: در همان ساعات ابتدایی، دستور تخلیه فوری مدارس در سراسر کشور صادر شد و پیام‌های اضطراری به ادارات و مناطق آموزشی ابلاغ شد.

به گفته وی، سرعت عمل در این تصمیم‌گیری نقش مهمی در مدیریت شرایط اولیه داشت.

استمرار کامل آموزش در سراسر کشور

وزیر آموزش‌وپرورش در ادامه تأکید کرد: آموزش در هیچ مرحله‌ای متوقف نشد و با تغییر شیوه‌ها ادامه یافت.

وی تصریح کرد: بر این اساس آموزش مجازی در بستر شبکه شاد توسعه یافت و مدرسه تلویزیونی ایران نیز فعال شد و آموزش آفلاین و رفع اشکال حضوری در برخی مناطق نیز اجرا شد.

وزیر آموزش و پرورش این اقدامات را از جلوه‌های مهم تاب‌آوری نظام تعلیم و تربیت دانست.

گستردگی بحران در سطح ملی

کاظمی با اشاره به ابعاد گسترده شرایط بحرانی، گفت: برخلاف جنگ‌های گذشته که محدود به چند استان بود، این‌بار تقریباً تمامی استان‌های کشور درگیر شرایط امنیتی و آموزشی بودند و همین موضوع مدیریت آموزش را پیچیده‌تر کرده بود.

اقدامات مالی و حمایت از فرهنگیان

وی با اشاره به محدودیت‌های مالی دولت افزود: با وجود شرایط سخت اقتصادی، اقدامات مهمی در حوزه معیشت فرهنگیان انجام شد که از جمله آنها صدور احکام رتبه‌بندی برای حدود ۲۰۰ هزار معلم، پرداخت به‌موقع حقوق فرهنگیان، تسویه معوقات و پاداش‌های معوق، پرداخت مطالبات جامانده برخی افراد، پرداخت کمک رفاهی ۲.۵ میلیون تومانی به فرهنگیان بوده است.

وزیر آموزش‌وپرورش شورای عالی را یکی از ارکان مهم تصمیم‌سازی دانست و گفت: این شورا در موضوعاتی مانند امتحانات نهایی، فارغ‌التحصیلی و کنکور نقش تعیین‌کننده‌ای داشته است.

وی همچنین بر ضرورت افزایش سرعت تصمیم‌گیری و برگزاری جلسات مستمر و فوری در این شورا تأکید کرد.

ضرورت حل فوری مسائل آموزشی

کاظمی تصریح کرد: در شرایط فعلی، موضوعاتی مانند تغییر محتوای درسی، نحوه برگزاری آزمون‌ها و مدیریت امتحانات باید با سرعت در شورای عالی بررسی و تعیین تکلیف شود.

وی به برخی مسائل مهم از جمله موضوع تأثیر قطعی معدل در کنکور،نحوه برگزاری آزمون‌های نهایی، ادغام کنکور دانشگاه فرهنگیان با کنکور سراسری نیز اشاره کرد و با قدردانی از فرهنگیان گفت: معلمان در ایجاد آرامش اجتماعی و استمرار آموزش در شرایط بحرانی نقش اساسی ایفا کردند و همراهی خانواده‌ها و دانش‌آموزان نشان‌دهنده تاب‌آوری بالای جامعه است.

وزیر آموزش‌وپرورش در پایان تأکید کرد: مهم‌ترین مأموریت این وزارتخانه در شرایط کنونی، تداوم آموزش با کیفیت، تصمیم‌گیری سریع و حفظ آرامش جامعه است و شورای عالی آموزش‌وپرورش باید در این مسیر نقش محوری و فعال‌تری ایفا کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
زنگ خطر نفوذ بی‌حد سلبریتی‌های مجازی
زنگ خطر نفوذ بی‌حد سلبریتی‌های مجازی
پیکر اکبر عبدی بدرقه شد
تماشای تلویزیون باعث تخریب مغز می شود
خبر خوب برای کادر درمان؛ محاسبه اضافه کاری در تعطیلات غیر تقویمی
مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز در مسیر پیشرفت است
ترامپ قصد ندارد تنش‌ با ایران را گسترش دهد
تمام زیرساخت‌های آمریکا در اربیل نابود شد
بازگشت لبنانی‌ها به «زوطر غربی»
پیشنهاد وزیر علوم برای تدوین چارچوب بین‌المللی حفاظت از دانشمندان
لایحه احداث پناهگاه‌ها در دستور کار شوراست
برادر اکبر عبدی؛ شهیدی که از تیپ ۵۵ هوابرد شیراز آسمانی شد
خبر مصوبه شورای عالی فضای مجازی برای برخورد با بلاگرها تکذیب شد
آمریکا دچار استیصال و فرسایش درتصمیم‌گیری راهبردی شده است
حمله اوکراین به کشتی ایرانی در خزر/ آزمون بازدارندگی و ضرورت واکنش سخت
ترامپ کم آورد و عقب نشست
پیشرفت در مذاکرات دو روزه تهران
بحران یمن راه‌حل نظامی ندارد
انجام پروازهای اربعین ایران‌ایر از ۱۴ فرودگاه به مقصد نجف
۵۷ کیلومتر از مسیرهای شهری کوتاه می‌شود
ادامه بررسی لایحه حمایت از شهروندان تهرانی در جنگ تحمیلی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top