تاریخ انتشار: چهارشنبه 1405/02/02 - 13:47
کد خبر: 555861

همکاری پژوهشگران ۲ دانشگاه در تالیف یک کتاب بین‌المللی

همکاری پژوهشگران ۲ دانشگاه در تالیف یک کتاب بین‌المللی

پژوهشگران دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و دانشگاه صنعتی شریف در دو فصل از یک کتاب بین‌المللی در حوزه «مواد حافظه‌دار» مشارکت کردند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ جمعی از پژوهشگران دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و دانشگاه صنعتی شریف، دو فصل از کتاب بین‌المللی «Sustainability of Alloys and Polymers of Shape Memory Materials» را تالیف کردند. این کتاب در انتشارات معتبر CRC Press که زیرمجموعه مؤسسه بین‌المللی تیلور اند فرانسیس (Taylor & Francis) است، به چاپ رسیده است.

تیلور اند فرانسیس یکی از معتبرترین ناشران علمی در سطح بین‌المللی است که فعالیت خود را از سال ۱۸۵۲ آغاز کرده و طی دهه‌های گذشته به‌عنوان یکی از مراجع اصلی انتشار آثار علمی در حوزه‌های مهندسی، علوم و فناوری شناخته شده است.

در این پژوهش علمی، سروش پرویزی؛ دانشیار دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به همراه زهرا علیرضائی؛ مدرس و دانش‌آموخته دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، ساسان رنجبر؛ مدرس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و دانش‌آموخته دانشگاه صنعتی شریف، محمدرضا سیدی گل‌محله؛ دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی شریف همکاری داشتند.

این پژوهشگران به تألیف فصول Chapter 7: Future Manufacturing in Shape Memory Materials وChapter ۱۱: Synthesis Techniques of Shape Memory Alloys  پرداخته‌اند.

سروش پرویزی پیش‌تر نیز در حوزه مواد حافظه‌دار و فرایندهای ساخت نوین پژوهش‌های متعددی انجام داده و نتایج آن در مجلات معتبر بین‌المللی منتشر شده است. از جمله این آثار می‌توان به دو مقاله منتشرشده در مجلات Progress in Materials Science (با ضریب تأثیر IF≈۴۰) و International Materials Reviews (با ضریب تأثیر IF≈۱۵٫۵) و همچنین تألیف سه فصل از کتاب بین‌المللی Nickel‑Titanium Smart Hybrid Materials چاپ شده در انتشارات الزویر اشاره کرد. این پیشینه پژوهشی، زمینه‌ساز مشارکت مؤثر در تألیف فصول این کتاب بین‌المللی بوده است.

مواد حافظه‌دار به‌دلیل ویژگی‌هایی چون اثر حافظه‌شکلی، سوپرالاستیسیته، پایداری حرارتی و زیست‌سازگاری، کاربردهای گسترده‌ای در حوزه‌های بایومتریال، صنایع هوافضا، رباتیک، خودروسازی و سامانه‌های هوشمند دارد. این کتاب با تمرکز بر فناوری‌های ساخت نوین و روش‌های سنتز، به بررسی آخرین دستاوردهای علمی در این حوزه می‌پردازد و منبعی ارزشمند برای پژوهشگران، دانشجویان و مهندسان فعال در زمینه علم و مهندسی مواد است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ابلاغ نحوه برگزاری کلاس‌های دانشجویان بین‌الملل علوم پزشکی
آریا یوسفی: افتخار می کنم ایرانی هستم
شکایت لبنان از رژیم صهیونیستی به شورای امنیت
تصمیم ویژه فیفا درباره «عمر آرتان»
آمادگی تهران برای مراسم وداع و تشییع رهبر شهید
تجاوز به ضاحیه نشان داد آمریکا اراده‌ای برای اجرای تعهداتش ندارد
آغاز فرآیند مصاحبه‌های دکتری ۱۴۰۵-۱۴۰۶ در دانشگاه الزهرا (س)
تجمع پیام نوری‌ها مقابل وزارت علوم
۵ حوزه کلیدی برای تبدیل ایده‌ به کسب‌وکار
احراز هویت شهدای جنگ‌های اخیر تکمیل شد
بازدید وزیر ورزش از تمرینات تیم هندبال جوانان ایران
ادعای نماینده آمریکا در سازمان ملل: توافق با ایران امروز امضا می‌شود!
آماده‌باش ارتش تل‌آویو از بیم پاسخ ایران طی ساعات آینده
اوباما: آمریکا باید بیاموزد که با بمباران و قلدری به نتیجه نمی‌رسد
ترکیب تیم ملی بوکس مردان در جام جهانی مشخص شد
پزشکیان: حفظ وحدت و انسجام ملی مهم‌ترین اولویت امروز کشور است
ترامپ: حمله صبح امروز به بیروت نباید اتفاق می‌افتاد
فرمانده هوافضای سپاه در ایکس حساب رسمی ندارد
دیدار اعضای دفتر رهبر شهید انقلاب با خانواده شهیده زهرا بهشتی
مردم نامحرم سرنوشت خود نیستند
ترکیب احتمالی تیم ملی ایران مقابل نیوزیلند در اولین بازی جام‌جهانی
آغاز فرآیند مصاحبه‌های دکتری ۱۴۰۵-۱۴۰۶ در دانشگاه الزهرا (س)
تجمع پیام نوری‌ها مقابل وزارت علوم
مردم نامحرم سرنوشت خود نیستند
بررسی تغییر تاریخ برگزاری امتحانات نهایی
سناریوی جدید برای کنکور/ حذف تأثیر قطعی معدل با «آزمون جامع»؟
دانشگاه تهران دو دانشجوی هتاک را اخراج کرد
زمان تکمیل مدارک پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری اعلام شد
دو عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر استاد نمونه کشوری شدند
چرا ۸۰ درصد مقالات دانشجویان هرگز چاپ نمی‌شوند؟ بررسی ۱۰ اشتباه رایج پژوهشگران ایرانی
بررسی طرح جدید کنکور با محوریت امتحان جامع ادامه دارد
تمهیدات سازمان سنجش برای تسریع در فرآیند اعلام نتایج آزمون‌ها
مقاله و نوآوری جایگزین آزمون جامع دکتری
دانشگاه شریف جان می‌گیرد
سقف افزایش شهریه دانشگاه‌های غیردولتی بر اساس نرخ تورم تعیین می شود
معاون جهاددانشگاهی: باید از ظرفیت جهاددانشگاهی در دانشگاه‌ها برای توسعه منطقه استفاده شود
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top