تاریخ انتشار: دوشنبه 1405/02/07 - 12:09
کد خبر: 556044

جزئیات دو طرح برای حقوق ۲۰ میلیون تومانی دانشجویان دکتری

جزئیات دو طرح برای حقوق ۲۰ میلیون تومانی دانشجویان دکتری

قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان افزایش جذابیت تحصیل در دوره دکتری در داخل کشور را از اهداف اجرای دو طرح این بنیاد دانست.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ طرح‌های «آموزشیار» و «پژوهشیار» برای حمایت از دانشجویان دکتری توسط بنیاد ملی نخبگان اجرا می‌شود.

سعید خدایگان قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان در ارتباط با این دو طرح‌ گفت: با توجه به وجود برخی نابرابری‌ها میان شرایط تحصیل دانشجویان دکتری داخل و خارج از کشور، این طرح‌ها با هدف افزایش جذابیت تحصیل در دوره دکتری در داخل کشور اجرا می‌شوند.

در قالب این طرح‌ها، حمایت ماهیانه‌ای معادل ۲۰ میلیون تومان برای دانشجویان دکتری در نظر گرفته شده است. این مبلغ در ابتدا  ۱۵ میلیون تومان بود و مهرماه سال گذشته حسین افشین رئیس بنیاد ملی نخبگان از افزایش مبلغ این حمایت خبر داد.

اما تفاوت این دو طرح در چیست؟ حمایت از دانشجویان دکتری در دو سال نخست طرح آموزشیار نام دارد. به گفته خدایگان این حمایت مشروط به حفظ شرایط آموزشی از جمله معدل مناسب و گذراندن به‌موقع آزمون جامع است که در صورت تحقق، به‌صورت بلاعوض خواهد بود.

حمایت‌ها در دو سال پایانی طرح پژوهشیار نام دارد. به گفته خدایگان این حمایت منوط به پیشرفت پژوهشی، از جمله ارائه مقالات علمی و دفاع به‌موقع از رساله است و در صورت تحقق شرایط، حمایت‌های دریافتی بلاعوض محسوب می‌شود.

خدایگان اظهار کرد که اجرای این دو طرح با استقبال ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی مواجه شده است.

اعلام طرح پژوهش‌یار در سال ۱۴۰۳  بود و سال گذشته خدایگان عنوان کرده بود که ۵۷ نفر در طرح پژوهش‌یار برگزیده شدند و شرایط این طرح را داشتند.

طبق این طرح در شرایطی تسهیلات به حقوق تبدیل می‌شود. برگزیده ۳ دوره طرح شهید وزوایی، شرط معدل ۱۷/۵، همچنین گذراندن امتحان جامع و دفاع از پروپوزال تا ترم پنجم از شرایط برگزیده شدن در طرح پژوهش‌یار است.

اگر برگزیده طرح پژوهش‌یار، حداکثر تا پایان نیم‌سال دهم تحصیلی، از رساله دکترای خود با موفقیت دفاع کند و تا پایان نیم‌سال هشتم تحصیلی حداقل دو مقاله پژوهشی مستخرج از مقاله دکتری در نشریات معتبر بین‌المللی در رده اول (چارک اول) از نظر معیار SJR (یک معیار برای ارزیابی و رتبه‌بندی مجلات علمی) منتشر کند، تسهیلات وی بلاعوض و درواقع تبدیل به حقوق می‌شود. البته برای رشته‌های علوم انسانی، هنر و معماری انتشار در نشریات معتبر ملی در چارک اول ISC نیز قبول است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
روابط ایران و عراق با فشار آمریکا محدود نمی‌شود
استاد دانشگاه: بیانیه ۲۲۹۲ استاد فراتر از یک موضع‌گیری سیاسی است
محسن برهانی رسماً از علی بهادری جهرمی عذرخواهی کرد
  شرط التزام به ولایت فقیه را از آیین‌نامه جذب اساتید حذف کرده‌اند
واگذاری ۱۰ هزار دلار به هر کارت ملی؛ ایجاد رانت ارزی در شرایط جنگی/نمی‌توان با انکار دلار بازار آزاد، بازار ارز را مدیریت کرد/گرانی سه‌برابری دارو فراتر از آثار مستقیم جنگ است
پاتوق رتبه‌های زیر ۱۰۰ کنکور؛ شریف یا تهران؟
ماجرای ردپای دهک‌های مرفه در قله کنکور
جهش ۴۶ درصدی کاروان ورزش ایران در شرایطی جنگی
ایران با چه فرمولی به «قدرت اول جهان» تبدیل شد؟
مجوز بهشتی‌ها به طرح معیشت
تشریح حمایت های بیمه ای تامین اجتماعی از مادران باردار
اجرای طرح «مادرانه» برای افزایش تاب‌آوری خانواده‌ها
نسخه دستجردی برای عبور از بحران جمعیتی
فشار اقتصادی نباید خانواده ها را از فرزندآوری دور کند
چرا با وجود گرانی، غذای زیادی دور ریخته می‌شود؟
چه کسی کتاب درسی ایران را ترجمه می‌کند؟
گاز اروپا در بحران؛ زمستان سخت دیگری در راه است؟
حملات عربستان علیه بیش از ۵۴۰ مرکز درمانی در یمن
از عرضه ارز ۱۰ هزار دلاری تعجب کردم
دروغ بزرگ در تنگه هرمز / وقتی آمارهای کاخ سفید با واقعیت بازار نفت نمی‌خواند
جلسات علنی مجلس از هفته آینده با سازوکار جدید برگزار می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top