تاریخ انتشار: پنجشنبه 1405/02/17 - 04:26
کد خبر: 556442

دلایل مخالفت وزارت بهداشت با جایگزینی شرط معدل به جای آزمون جامع دکتری

دلایل مخالفت وزارت بهداشت با جایگزینی شرط معدل به جای آزمون جامع دکتری

معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با امکان‌پذیر بودن جایگزین کردن آزمون جامع مقطع Ph.D با شرط معدل، مخالفت کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از وزارت بهداشت،معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پاسخ به استعلام یکی از معاونان آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در خصوص امکان‌پذیر بودن جایگزین کردن آزمون جامع مقطع ph.D با شرط معدل، مخالف کرده و دلایل این موضوع را اعلام کرد.

در پاسخ معاونت آموزشی وزارت بهداشت آمده است به دلیل ماهیت متفاوت اهداف و شرایط برگزاری، امکان حذف آزمون جامع و جایگزینی آن با سوابق تحصیلی (معدل) وجود ندارد.

همچنین برخلاف آزمون‌های جامع علوم‌پایه و پیش‌کارورزی که به صورت متمرکز و کشوری برگزار می‌شوند، آزمون جامع Ph.D به صورت داخلی و دانشگاهی تحت نظارت مستقیم گروه‌های آموزشی اجرا می‌شود و به دلیل محدود بودن تعداد دانشجویان در مقطع دکتری، مدیریت آزمون تسهیل شده و امکان برنامه‌ریزی منعطف در جدول زمانی گروه‌ها میسر است.

بر اساس اعلام معاونت آموزشی وزارت بهداشت، آزمون جامع دکتری به دلیل تعداد بسیار محدود شرکت‌کننده برخلاف آزمون‌های کشوری که برای هزاران نفر برگزار می‌شود، قابلیت اجرا به صورت مجازی با رعایت استانداردهای لازم را داراست.

در بخش پایانی این مکاتبه تأکید شده است که با توجه به تفاوت مقاطع تحصیلی و مکانیزم‌های متفاوت ارزیابی، تعمیم تسهیلات آزمون‌های سراسری به آزمون‌های داخلی دکتری فاقد مبنای منطقی و آموزشی است. لذا برگزاری آزمون جامع طبق روال گذشته و با تکیه بر نظارت گروه‌های تخصصی الزامی خواهد بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
معماری نوین روابط منطقه‌ایمعماری نوین روابط منطقه‌ای
ترویج ازدواج و فرزندآوری بزرگ‌ترین ایثار برای آینده ایران است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top