تاریخ انتشار: یکشنبه 1405/02/27 - 13:52
کد خبر: 556860

آپارتمان‌های «مهدی نصیری» و وابستگانش در قم توقیف شد

آپارتمان‌های «مهدی نصیری» و وابستگانش در قم توقیف شد

رئیس کل دادگستری استان قم از شناسایی و توقیف سه واحد آپارتمان متعلق به «مهدی نصیری للردی» و وابستگانش در قم خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه،  حجت‌الاسلام والمسلمین سیدکاظم موسوی از شناسایی و توقیف سه واحد آپارتمان متعلق به «مهدی نصیری للردی» و وابستگانش در قم خبر داد و تأکید کرد: مقابله قضایی با خائنان وطن و مزدوران رسانه‌ای دشمن، یک ضرورت ملی و مطالبه‌ای از سوی ملت ایران است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدکاظم موسوی رئیس دستگاه قضائی استان قم در خصوص این پرونده تصریح کرد: با گزارش اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و پیگیری‌های مجدانه دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان و همچنین استعلام از اداره کل ثبت اسناد و املاک قم، مشخص شد که «مهدی نصیری للردی فرزند گل‌محمد» دارای سوابق مالکیت ثبت‌شده غیرمنقول در حوزه ثبتی استان قم می‌باشد که بر اساس مستندات، این اموال شامل سه واحد آپارتمان متعلق به وی و وابستگانش بود که در راستای حفظ حقوق عامه با دستورات قضایی توقیف شد.

رئیس کل دادگستری استان قم، با اشاره به پیشینه استحاله سیاسی متهم و چرخش او به سمت سلطنت‌طلبان و حامیان رضا پهلوی، اهانت به مقدسات، تشویق عموم به براندازی و شورش و تسخیر مراکز عمومی و حاکمیتی، همکاری با رسانه‌های تروریستی بالاخص شبکه معاند «اینترنشنال»، حمایت از حمله نظامی آمریکا و اسرائیل را از اتهامات مهدی نصیری برشمرد.

رئیس کل دادگستری استان قم: آپارتمان‌های «مهدی نصیری» و وابستگانش به دلیل خیانت به وطن و همکاری با رسانه‌های دشمن توقیف شد 

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدکاظم موسوی با اشاره به مفاد قانون تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی، اظهار داشت: بر اساس سیاست‌های عالی نظام و قوه قضائیه، اموال و دارایی‌های چهره‌های خائن به وطن و مردم در خارج از کشور توقیف شده است؛ این افراد که شامل عده‌ای از بازیگران، ورزشکاران، فعالان رسانه و مدیران و خبرنگاران شبکه‌های اسرائیلی اینترنشنال و من‌وتو می‌شوند، با همکاری مستقیم دولت‌های متخاصم، موجبات خسارت‌های گسترده‌ای به زیرساخت‌های عمومی نظیر مدارس، دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی و صنعتی را فراهم کرده‌اند.

رئیس کل دادگستری استان قم با تأکید بر استمرار این روند افزود: رصد و شناسایی همکاران دشمن همچنان با دقت و سرعت ادامه دارد؛ ما معتقدیم حقوق عامه بخشیدنی نیست و هزینه مادی خیانت به ثبات کشور، باید از محل دارایی‌های خائنان به وطن تأمین شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدکاظم موسوی اذعان داشت: پرونده این افراد در دادگاه‌های استان در حال رسیدگی است و اموال توقیف‌شده پس از نهایی شدن رأی، به نفع ملت ایران مصادره و صرف بازسازی اماکن آسیب‌دیده از جنگ و اغتشاشات خواهد شد.

رئیس شورای قضایی استان قم در ادامه به بخشنامه صادره از سوی سازمان ثبت اسناد اشاره کرد و گفت: برای جلوگیری از هرگونه سوءاستفاده مالی توسط افراد خائن به ملت در خارج از کشور، بر اساس دستورالعمل جدید، هرگونه نقل و انتقال با استناد به وکالت‌نامه‌های صادره از کنسولگری‌های کشورمان، نیازمند استعلام از دادستانی کل کشور است؛ این اقدام هوشمندانه، دست عناصر ضدانقلاب را از اموال و املاکشان در داخل کشور کوتاه می‌کند.

رئیس دستگاه قضائی استان قم در پایان با هشدار به سایر مزدوران رسانه‌ای و عناصر ضدامنیت ملی خاطرنشان کرد: جولان در رسانه‌های دشمن، بهای سنگین کیفری و مالی دارد؛ بی‌تردید این توقیف‌ها که با حکم قاضی و بر اساس مستندات قانونی صورت می‌گیرد، تنها گام نخست برای احقاق حقوق مردم نجیب ایران و قم است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حمایت از نقش مادری در کنار مشارکت اقتصادی زنان باید در دستورکار باشد
۱۴ میلیون جوان در سن ازدواج، مجرد هستند
توافق مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی برای بررسی سهمیه‌های کنکور
ضریب جینی خانوارها کاهش یافت
حمایت سازمان بهزیستی از ۴۶ هزار خانواده دارای فرزندان چندقلو
تفاهم‌نامه چهارجانبه طرح رداکارت دانشجویان فردا ۱۴ مهر امضاء می‌شود
وزیر پیشنهادی دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح معرفی شد
پذیرش دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله از طریق کنکور ۱۴۰۵
گردشگری خانواده‌محور باید به سیاست‌گذاری شهری راه پیدا کند
ورود AFC به پرونده بازیکن استقلال
پهپاد «وینگ لونگ ۲» ارتش سعودی سرنگون شد
۲ نفر از عوامل شهادت ۴ مأمور پلیس در اصفهان اعدام شدند
در صورت اشتباه مجدد دشمن، پاسخ کوبنده می‌دهیم
برندگان نوبل پزشکی ۲۰۲۶ معرفی شدند
کاهش قیمت طلا و سکه در ۱۳ مهر
آمریکا آرزوی خاموش شدن چراغ صنعت هوایی ایران را به گور می‌برد
ایران قاطعانه از منافع و امنیت ملی خود دفاع می‌کند
ضرورت پاسخگویی مسئولان در بزنگاه‌های اقتصادی
چرا بعضی سقف‌های تیرچه‌بلوک ترک می‌خورند؟ بررسی علت‌ها از خرید تا اجرا
معمای ایرانی که بازار نفت هنوز نتوانسته آن را حل کند
«در آغوش نیل»؛ وقتی تاریخ را باید فراتر از محاسبات مادی خواند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top