تاریخ انتشار: دوشنبه 1405/02/28 - 13:53
کد خبر: 556896

قلعه نویی:

سعی کردیم بر اساس عدالت بازیکنان را انتخاب کنیم

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران گفت: ما سعی کردیم در این مدت بازیکنان را بر اساس عدالت برای حضور در اردوی ترکیه انتخاب کنیم و احتمال خط خوردن چند بازیکن دیگر نیز وجود دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ امیر قلعه‌نویی سرمربی تیم ملی فوتبال ایران پیش از اعزام ملی‌پوشان به اردوی ترکیه درباره روند انتخاب بازیکنان و شرایط آماده‌سازی تیم توضیحاتی ارائه داد.

وی اظهار داشت: در دو سه روز گذشته روزهای سختی برای من بود، به‌خصوص در انتخاب بازیکنان برای حضور در اردوی ترکیه. بالاخره ما هم محدودیت‌هایی داریم و انتخاب‌ها واقعاً دشوار بود، اما در نهایت بر اساس افکار تاکتیکی، فهرست بازیکنان مشخص شد.

سرمربی تیم ملی ادامه داد: چند روز روی لیست کار کردیم تا بازیکنان بر اساس عدالت انتخاب شوند و در نهایت لیست نهایی شکل گرفت. البته احتمال دارد از همین فهرست هم چند بازیکن خط بخورند. امیدوارم ویزای ۲۸ بازیکن صادر شود و در غیر این صورت مجبور خواهیم شد نام چهار بازیکن را از لیست خط بزنیم.

قلعه‌نویی با اشاره به وضعیت آمادگی تیم افزود: از بازیکنان تشکر می‌کنیم که با وجود تعطیلی لیگ، اردوی خوبی را پشت سر گذاشتیم. ما در سه حوزه حدود ۴۰ درصد عقب بودیم؛ یکی دوندگی، یکی آمادگی بدنی و دیگری سرعت. در این اردو حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد از این عقب‌ماندگی جبران شد و امیدواریم تا ۲۶ خرداد که اولین بازی ما در جام جهانی است، بتوانیم شرایط بدنی بازیکنان را به سطح استانداردهای روز دنیا برسانیم.

وی ادامه داد: بازیکنان داخلی باید از نظر تمام شاخص‌ها در وضعیت خوبی قرار بگیرند. مشکلات وجود دارد، اما نباید از هدف اصلی دور شویم و باید با تلاش ادامه بدهیم. امیدواریم در اردوی ترکیه بازی‌های خوبی هم برگزار کنیم.

سرمربی تیم ملی تصریح کرد: سه بازی درون‌تیمی برای ما دستاوردهای زیادی داشت. این کاروان مزین به نام “میناب ۱۶۸” است و امیدوارم از نظر فنی و اخلاقی بتوانیم عملکرد شایسته‌ای داشته باشیم. اردوی ترکیه به هر حال فاصله‌ای با ایده‌آل‌های ما دارد، اما مهم این است که مسئولان فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش تلاش می‌کنند تا حریفان مناسبی برای ما فراهم شود تا بتوانیم بازی‌های تدارکاتی خوبی داشته باشیم؛ اگر هم نشد نباید بهانه‌ای بیاوریم.

قلعه‌نویی در پایان گفت: از مردم تشکر می‌کنم. اقتدار و افتخار، عین عشق است؛ این‌ها نه پاک می‌شود و نه دروغ است و این اقتدار را ملت ایران به دست آورده است. ما جز تشکر از این ابرملت جهان کاری نمی‌توانیم انجام دهیم و به عنوان سربازان وطن امیدواریم بتوانیم ذره‌ای از محبت مردم را جبران کنیم.

برنامه بازی های تیم ملی ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ :

* سه‌شنبه ۲۶ خرداد (۱۶ ژوئن ۲۰۲۶)
- بازی ۱۵: ایران - نیوزیلند - ساعت ۴:۳۰ بامداد به وقت تهران - استادیوم لس آنجلس

* یکشنبه ۳۱ خرداد (۲۱ ژوئن ۲۰۲۶)
- بازی ۳۹: بلژیک - ایران - ساعت ۲۲:۳۰ به وقت تهران - استادیوم لس آنجلس

* شنبه، ۶ تیر - (۲۷ ژوئن ۲۰۲۶)
- بازی ۶۳: مصر - ایران - ساعت ۶:۳۰ بامداد به وقت تهران - استادیوم سیاتل

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
توان بالای موشکی ایران؛ چالش جدی ارتش آمریکا
حمله موشکی یمن به یک کشتی نفتی عربستان
کاخ سفید: جلسات ترامپ با زلنسکی و نتانیاهو سازنده بود
آمریکا و تلاش‌ها برای تسلط بر تنگه هرمز: گزینه‌ها و موانع
واکنش صداوسیما به اظهارات دبیر شورای نظارت
رایزنی تلفنی وزیران خارجه ایران و اوکراین
عارف: به ۲ سال آینده خوش‌بینم اما خود را برای بدترین شرایط آماده کرده‌ایم
«عراق»؛ همراهی ۵۸۸ صفحه‌ای برای زائران عتبات عالیات
سبک سفر کنید؛ مهم‌ترین توصیه به زائران اربعین ۱۴۰۵
کتابخوانی؛ عادتی که از خانواده شکل می‌گیرد، نه از مدرسه
خشک شدن فرش پس از شستشوی حرفه‌ای چقدر طول می‌کشد؟
چرا تحلیل طلا برای معامله‌گران بازارهای مالی اهمیت دارد؟
نکاتی برای شستشوی انواع مختلف فرش
استانداردهای کلیدی انتخاب تعمیرکار و مراکز معتبر برای تعمیر درایو (اینورتر صنعتی)
نحوه انجام پروپوزال + چجوری یک پروپوزال بنویسیم «فوری و تخصصی»
طراحی و ساخت آنلاین مدرک و سرتیفیکیت با طراحی اختصاصی
پزشکیان: انسجام و وحدت محور مرکزی اطلاع‌رسانی دولت است
۲۵ تبلت ویژه دانشجویان نابینا به ۱۰ دانشگاه منتخب اعطا شد
فایننشال تایمز: ضربات موشکی دقیق ایران ادامه دارد
زیدان رسما سرمربی فرانسه شد
واکنش نظام پرستاری به ماجرای پرستار اخراجی اکبر عبدی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top