تاریخ انتشار: دوشنبه 1405/03/04 - 03:56
کد خبر: 557136

نیکزاد: نیروهای مسلح با عزمی راسخ، دشمن را شکست خواهند داد

نیکزاد: نیروهای مسلح با عزمی راسخ، دشمن را شکست خواهند داد

نایب رئیس مجلس تاکید کرد: نیروهای مسلح مقتدر و مردم بزرگ ایران با مقاومت و پایداری در برابر فشار، تسلیم‌ناپذیر باقی مانده و با عزمی راسخ، دشمن خود را شکست خواهند داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ علی نیکزاد، در نطق پیش از دستور سومین جلسه مجازی مجلس شورای اسلامی که دیروز (یکشنبه سوم خرداد ماه) و با حضور ۲۱۵ نفر از نمایندگان برگزار شد، گفت: به روح بلند حضرت امام راحل(ره) و امام شهیدان حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای(ره) درود می‌فرستیم و برای رهبر حکیم، بصیر و زمان‌شناس‌مان، حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای(مد ظله‌العالی) آرزوی سلامت، عزت و توفیق روزافزون داریم. به روح شهدای سرافراز اسلام و به ویژه شهدای جنگ رمضان و سرداران و فرماندهان و دانشمندان شهید در سراسر محور مقاومت درود می‌فرستیم.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: سالروز شهادت امام باقر(ع) را خدمت مردم شریف ایران و همکاران عزیز و تلاشگرم در مجلس شورای اسلامی تعزیت عرض می‌کنم و همچنین سالروز فتح خرمشهر به فرمان حضرت امام(ره) را گرامی می‌داریم.

نیکزاد افزود: آزادسازی خرمشهر در تاریخ ایران بزرگ اسلامی، فقط یک پیروزی نظامی نبود، بلکه یک رویداد سرنوشت‌ساز با لایه‌های عمیق معنا و پیام برای امروز جامعه‌ی ایران است. این فتح بزرگ، اهمیت اتحاد و همبستگی ملی را نشان داد. در عملیات بیت‌المقدس، یک ایران، پای فرمان رهبر خود ایستاد و نیروهای مسلح و اقشار مختلف مردم، در کنار هم جنگیدند؛ این اتحاد مقدس، رمز شکوفایی ما در آن مقطع بود.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: این فتح، همچنین درس امید و خودباوری در سخت‌ترین شرایط بود. خرمشهر در شرایطی آزاد شد که بسیاری از تحلیل‌گران نظامی جهان، بازپس‌گیری آن را غیرممکن می‌دانستند. این پیروزی نشان داد که با تکیه بر توان داخلی، و خلاقیت و ایمان نیروی انسانی مؤمن، می‌توان بن‌بست‌ها را شکست.

نیکزاد تصریح کرد: نیروهای مسلح مقتدر و مردم بزرگ ایران، در این ۸۴ شب، نشان دادند که همچنان بر همان مرامند و با مقاومت و پایداری در برابر فشار، تسلیم‌ناپذیر باقی مانده، و با عزمی راسخ، دشمن خود را شکست خواهند داد.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: این ایستادگی و پایداری، وظیفه مسئولان را در برابر این مردم بزرگ، چند برابر سنگین‌تر می‌کند؛ نمایندگان تلاشگر، انقلابی و دغدغه‌مند مردم در مجلس شورای اسلامی نیز در طول جنگ با همین عزم پیگیر انجام وظایف خود بوده و هستند.

نیکزاد با بیان اینکه کمیسیون‌های تخصصی در راستای وظایف نظارتی خود در کنار دولت محترم مسائل را با جدیت دنبال می‌کنند، ادامه داد: این کمیسیون ها به ویژه در حوزه معیشت مردم، مسائل مرتبط با جنگ را دنبال کرده اند و روزانه ده‌ها جلسه در تعامل مشترک دولت و مجلس تشکیل می‌شود.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دشمن در این مقطع به دنبال افزایش فشار اقتصادی است و ما وظیفه داریم پدافند و آفند خود را در این حوزه قوی‌تر از گذشته تقویت کنیم، بیان کرد: همچنین جلسات نظارتی مجلس که به صورت مجازی برگزار می‌شود، تلاشی در این راستاست و البته موضوعات تخصصی به صورت ویژه توسط کمیسیون‌های تخصصی مجلس در حال پیگیری است. مجلس شورای اسلامی از متن مردم، برای خدمت به مردم و جان فدای آن‌هاست. به مردم عزیز ایران اطمینان می‌دهم که این‌ تلاش‌ها تا حصول نتیجه نهایی استمرار خواهد داشت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
معماری نوین روابط منطقه‌ایمعماری نوین روابط منطقه‌ای
ترویج ازدواج و فرزندآوری بزرگ‌ترین ایثار برای آینده ایران است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top