تاریخ انتشار: دوشنبه 1405/03/04 - 03:56
کد خبر: 557136

نیکزاد: نیروهای مسلح با عزمی راسخ، دشمن را شکست خواهند داد

نیکزاد: نیروهای مسلح با عزمی راسخ، دشمن را شکست خواهند داد

نایب رئیس مجلس تاکید کرد: نیروهای مسلح مقتدر و مردم بزرگ ایران با مقاومت و پایداری در برابر فشار، تسلیم‌ناپذیر باقی مانده و با عزمی راسخ، دشمن خود را شکست خواهند داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ علی نیکزاد، در نطق پیش از دستور سومین جلسه مجازی مجلس شورای اسلامی که دیروز (یکشنبه سوم خرداد ماه) و با حضور ۲۱۵ نفر از نمایندگان برگزار شد، گفت: به روح بلند حضرت امام راحل(ره) و امام شهیدان حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای(ره) درود می‌فرستیم و برای رهبر حکیم، بصیر و زمان‌شناس‌مان، حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای(مد ظله‌العالی) آرزوی سلامت، عزت و توفیق روزافزون داریم. به روح شهدای سرافراز اسلام و به ویژه شهدای جنگ رمضان و سرداران و فرماندهان و دانشمندان شهید در سراسر محور مقاومت درود می‌فرستیم.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: سالروز شهادت امام باقر(ع) را خدمت مردم شریف ایران و همکاران عزیز و تلاشگرم در مجلس شورای اسلامی تعزیت عرض می‌کنم و همچنین سالروز فتح خرمشهر به فرمان حضرت امام(ره) را گرامی می‌داریم.

نیکزاد افزود: آزادسازی خرمشهر در تاریخ ایران بزرگ اسلامی، فقط یک پیروزی نظامی نبود، بلکه یک رویداد سرنوشت‌ساز با لایه‌های عمیق معنا و پیام برای امروز جامعه‌ی ایران است. این فتح بزرگ، اهمیت اتحاد و همبستگی ملی را نشان داد. در عملیات بیت‌المقدس، یک ایران، پای فرمان رهبر خود ایستاد و نیروهای مسلح و اقشار مختلف مردم، در کنار هم جنگیدند؛ این اتحاد مقدس، رمز شکوفایی ما در آن مقطع بود.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: این فتح، همچنین درس امید و خودباوری در سخت‌ترین شرایط بود. خرمشهر در شرایطی آزاد شد که بسیاری از تحلیل‌گران نظامی جهان، بازپس‌گیری آن را غیرممکن می‌دانستند. این پیروزی نشان داد که با تکیه بر توان داخلی، و خلاقیت و ایمان نیروی انسانی مؤمن، می‌توان بن‌بست‌ها را شکست.

نیکزاد تصریح کرد: نیروهای مسلح مقتدر و مردم بزرگ ایران، در این ۸۴ شب، نشان دادند که همچنان بر همان مرامند و با مقاومت و پایداری در برابر فشار، تسلیم‌ناپذیر باقی مانده، و با عزمی راسخ، دشمن خود را شکست خواهند داد.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: این ایستادگی و پایداری، وظیفه مسئولان را در برابر این مردم بزرگ، چند برابر سنگین‌تر می‌کند؛ نمایندگان تلاشگر، انقلابی و دغدغه‌مند مردم در مجلس شورای اسلامی نیز در طول جنگ با همین عزم پیگیر انجام وظایف خود بوده و هستند.

نیکزاد با بیان اینکه کمیسیون‌های تخصصی در راستای وظایف نظارتی خود در کنار دولت محترم مسائل را با جدیت دنبال می‌کنند، ادامه داد: این کمیسیون ها به ویژه در حوزه معیشت مردم، مسائل مرتبط با جنگ را دنبال کرده اند و روزانه ده‌ها جلسه در تعامل مشترک دولت و مجلس تشکیل می‌شود.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دشمن در این مقطع به دنبال افزایش فشار اقتصادی است و ما وظیفه داریم پدافند و آفند خود را در این حوزه قوی‌تر از گذشته تقویت کنیم، بیان کرد: همچنین جلسات نظارتی مجلس که به صورت مجازی برگزار می‌شود، تلاشی در این راستاست و البته موضوعات تخصصی به صورت ویژه توسط کمیسیون‌های تخصصی مجلس در حال پیگیری است. مجلس شورای اسلامی از متن مردم، برای خدمت به مردم و جان فدای آن‌هاست. به مردم عزیز ایران اطمینان می‌دهم که این‌ تلاش‌ها تا حصول نتیجه نهایی استمرار خواهد داشت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پرداخت مطالبات بازنشستگان در اولویت تأمین اجتماعی؛ پیگیری برای تأمین منابع ادامه دارد
۳ سانحه مرگبار طی یک هفته در بزرگراه‌های تهران؛ هشدار دوباره به رانندگان و عابران
سانحه جاده‌ای در جنوب قاهره با ۱۴ کشته و زخمی
 دستیار قلعه‌نویی مربی تیم ملی ایتالیا شد
اقتصاددان معروف آمریکایی: خداحافظ پترودلار
انتشار اخبار جعلی توسط ترامپ یک استراتژی شکست خورده است
هفته جاری فقط ۶ نفتکش از تنگه عبور کردند
علت انتخاب مجدد همتی برای بانک مرکزی مشخص شد: پزشکیان هنوز هم متوجه نشده است چرا همتی استیضاح شد!
«ایران امام رضا (ع)؛ خون‌خواه و جان‌فدا» شعار محوری دهه پایانی صفر شد
پیش‌بینی پاییز پر بارش در ایران؛ لطفا غافلگیر نشوید
رویترز: هشدار شدید ایران به کشورهای عربی، باعث توقف حمله آمریکا شد
اجازه باز شدن مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهیم داد
چرا حتی منتقدان هم زیر پرچم شهید عباس بابایی ایستادند؟
دستگیری عامل انتشار مطالب توهین‌آمیز علیه زائران اربعین در فضای مجازی
مواضع مزدوران سعودی را با موشک بالستیک و پهپاد در هم شکستیم
ضربه مغزی بیش از ۷۰۰ نظامی آمریکایی در حملات ایران
انتشار اخبار جعلی توسط ترامپ یک استراتژی شکست خورده است
تجربه نشان داد وعده‌های بیرونی اقتصاد را آسیب‌پذیرتر می‌کند
ملت خواهان پاسخ روشن است
ترامپ باید با درد اقتصادیِ جنگ دست‌و‌پنجه نرم کند
افت صادرات نفت آمریکا به پایین‌ترین حجم در ۸ ماه اخیر
تجربه ایران در توسعه آموزش عالی در اختیار عراق قرار می گیرد
موج خودکشی در فرماندهی سایبری آمریکا
توسعه فناوری، مسیر رقابت‌پذیری صنعت قطعه‌سازی است
وزیر علوم ایران با رئیس بیت‌الحکمه عراق دیدار کرد
تمدید دومین فراخوان شناسایی و جذب استعدادهای برتر در بخش خصوصی
رایزنی برای راه‌اندازی رشته زبان کره‌ای و برگزاری آزمون TOPIK در ایران
دکتر منتظری به رادیو می‌رود
رسوایی بزرگ در معتبرترین دانشگاه مکزیک
پژوهشگاه ملی سرطان می‌تواند به محور دیپلماسی علمی ایران و کشورهای منطقه تبدیل شود
حکمرانی مشارکتی؛ ضرورت امروز دانشگاه‌ها
هوش مصنوعی جدید، انسان از آب درآمد!
دانشگاه منزوی از جریان علم و فناوری جهان عقب می‌ماند
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
اعلام نتایج اولیه پذیرش دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
دستاورد پژوهشگران دانشگاه تهران درتوسعه نسل جدید سامانه‌های هوشمند
توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و بلاروس
توسعه همکاری‌های علمی، آموزشی و فناورانه با قزاقستان
نتایج آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی هفته آینده منتشر می‌شود
پیشنهاد راه‌اندازی دوره‌های «هم‌افزایی فناورانه»
ظرفیت پژوهشی هر عضو هیئت‌علمی از حمایت های بنیاد ملی علم اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top