تاریخ انتشار: چهارشنبه 1405/03/13 - 17:00
کد خبر: 557542

در نامه چهار اتحادیه دانشجویى وشوراى تبیین مواضع بسیج دانشجویى کشور خطاب به وزیر علوم مطرح شد؛

عملکرد کمیته‌های انضباطی دانشگاه‌ها در برخورد با دانشجویان ساختارشکن دی ماه را شفاف اعلام کنید

عملکرد کمیته‌های انضباطی دانشگاه‌ها در برخورد با دانشجویان ساختارشکن دی ماه را شفاف اعلام کنید

نامه مطالبه چهار اتحادیه دانشجویى وشوراى تبیین مواضع بسیج دانشجویى کشور براى شفاف‌سازى احکام انضباطى و پایان محافظه‌کارى در برابر ساختارشکنان منتشر شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛  چهار اتحادیه دانشجویى وشوراى تبیین مواضع بسیج دانشجویى کشور، در نامه‌ای شفاف‌سازى احکام انضباطى و پایان محافظه‌کارى در برابر ساختارشکنان را  مطالبه کردند.

متن کامل نامه به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر سیمایی صراف
وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری

سلام‌علیکم

همان‌طور که مستحضرید متأسفانه مدتی قبل و در دی‌ماه فضای برخی از دانشگاه‌های کشور متشنج گردید و اتفاقاتی توسط عده‌ای دانشجونما به وقوع پیوست که کمترین نسبتی با زیست علمی دانشگاه نداشت.
اتفاقاتی که مرجعیت علمی دانشگاه را مخدوش ساخت و آن را از مدار و مسیر ضابطه و قانون خارج کرد. رفتارهایی خشونت‌بار و توهین‌آمیز از جنس هتک حرمت و بی‌احترامی به نماد‌ها و ارزش‌های ملی و باورهای مذهبی تا جایی که متأسفانه رهبر انقلاب نیز مورد توهین و تمسخر عده‌ای هنجارشکن و فریب‌خورده قرار گرفتند. عده‌ای با سوارشدن بر موج مطالبات معیشتی مردم و به حاشیه راندن آن که ناشی از تصمیمات غلط اقتصادی دولت در آن دوره بود، بلندگوهای جریان ضدایرانی و وطن‌فروشِ حامی جنگ در فضای دانشگاه شدند؛ در نهایت نیز پرچم کشور خود را آتش زدند و پرچم گروه‌های تروریستی را برافراشتند و از جانیان و بی‌صفتان جهان‌طلب کمک کردند!

بی‌شک این روند در سایه بی‌کفایتی و سوءمدیریت آشکار وزارت علوم و برخی رؤسای دانشگاه‌ها رقم خورد. نتیجۀ این سوءمدیریت‌ها، برهم‌کنش میان خیابان و دانشگاه‌ها و گسترش این رفتار خشونت‌بار و وطن‌فروشانه در هردو میدان بود. می‌توان این انفعال را در کنار تصمیمات غلط اقتصادی، یکی از مهم‌ترین علل شکل‌گیری فجایع دی‌ماه ۱۴۰۴ دانست. به قطع آن اقلیت پر سروصدا خواسته یا ناخواسته در زمین دشمن بازی کرده و به عنوان پیاده نظام دشمن در کودتای دیماه عمل کردند و در کنار سایر عوامل، موجب به شهادت رسیدن بسیاری از جوانان این مرز و بوم شدند.

متأسفانه، این سوء تدبیر و رویکرد منفعلانه توسط جنابعالی و تیم مدیریتتان صرفاً ناظر بر دانشجویان نبوده؛ بلکه اساتید دانشگاه را هم در برمی‌گیرد. در بزنگاهی که نیاز بود اساتید دانشگاه‌ها نسبت به اتفاقات محیط کارشان احساس وظیفه و مسئولیت کنند و برای آرام‌کردن شرایط اقدامی انجام دهند، برخی از آنها نه‌تنها در جایگاه تماشاچی حاضر شده بلکه بر آتش این اتفاقات دمیدند.
در همان زمان، ما دانشجویان نگرانی خود را نسبت به رهاشدگی فضای دانشگاه، سوءمدیریت و مماشات با هنجارشکنی توسط مسئولین مربوطه گوشزد کردیم و از شما به‌عنوان مسئول اصلی حفاظت و پاسداری از جایگاه و شأن نهاد علمی در کشور، خواستار برخورد با متخلفان و سامان‌دادن به این وضعیت شدیم.

بااین‌همه و اکنون پس از گذشت چندین ماه از آن اتفاقات تلخ، در شرایطی که کشور توسط استکبار جهانی، مجدد متحمل جنگی تلخ و وحشیانه شد و داغدار به‌شهادت‌رسیدن بسیاری از عزیزان خود و در رأس آنان، مقام معظم رهبری (اعلی‌الله‌مقامه الشریف) قرار گرفت، اخبار ما از محیط دانشگاه‌ها حاکی از عدم برخورد مناسب با دانشجویان خاطی و هنجارشکن توسط کمیته‌های انضباطی دانشگاه‌ها است.
به‌راستی دیگر چه ارزشی باید هتک حرمت قرار می‌گرفت تا وزارت علوم و کمیته‌های انضباطی دانشگاه‌ها از خواب زمستانی خود بیدار می‌شدند؟!

سؤال ما از «وزیر علوم جمهوری اسلامی» این است که آیا اسلام و انقلاب اسلامی، خط قرمزشان نیست؟! و اگر هست، چرا با دانشجویانی که به اسم اعتراض، به فحاشی، هتک حرمت و توهین به مبانی اسلام و انقلاب اسلامی دست زدند، برخورد قانونی و جدی صورت نگرفته است؟!
مگر وعده شما در همان ایام برخورد قاطع با این دست از افراد نبود؟!

جنابعالی و برخی رؤسای منصوب شده توسط شما در تمامی این مدت، منفعلانه‌ترین رفتار را در قبال آشوب‌های دانشگاهی از خود نشان دادید! جنبش دانشجویی معتقد است بخش اعظم این انفعال و ناکارآمدی در برخورد با متخلفان، متوجه شخص حضرت‌عالی است؛ زمانی که دوره مدیریت خود را با «عفو فله‌ای» دانشجویان متخلف سال ۱۴۰۱ آغاز و کمیتهٔ انضباطی و احکامش را به شیر بی‌یال‌ودم و اشکم تبدیل کردید!

اگرچه که آن اقلیت هنجارشکن و متخلف پس از وقایع اخیر، برای همیشه شرمسار تاریخ شدند و اگر ذره‌ای در وجودشان وجدان زنده باشد، باید از پیشگاه ملت ایران و خداوند عذرخواهی کنند؛ اما این امر به‌هیچ‌عنوان باری از مسئولیت شما برای برخورد با این افراد نمی‌کاهد.

جنبش دانشجویی صراحتاً از شما مطالبه می‌کند که به‌صورت شفاف و دقیق بیان کنید که تا امروز کمیته‌های انضباطی دانشگاه‌ها چه برخوردی با این افراد داشته‌اند؟ چه احکامی برای آنها صادر شده؟! اگر همچنان بنا بر تکرار محافظه‌کاری و انفعال توسط وزیر علوم وجود دارد، ما دیگر چنین وضعیتی را تحمل نخواهیم کرد و این بار مطالبه خود را به‌صورت میدانی و در تجمعات علنی پیگیری خواهیم نمود؛ زیرا جنبش دانشجویی پس از اتفاقات گذشته هیچ بنایی بر مماشات با متخلفان و تکرار ساختارشکنی‌های پیشین نخواهد داشت!

«والسلام علی من اتبع الهدی»

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دیلی تلگراف: آمریکا «مهمات کافی برای ادامه ایمن عملیات علیه ایران» در اختیار ندارد/ کاهش ذخایر، پنتاگون را در تنگنا قرار داد
تغییر پارادایم قدرت در خلیج فارس؛ از نظم هژمونیک به نظم چندقطبی
حمله به مراکز هسته‌ای به معنای توسعه جنگ است
راهنمای جامع خرید و فروش ملک در پرند؛ از مسکن ملی تا پروژه‌های لوکس
خرید مواد اولیه تولید شکلات؛ راهنمای انتخاب ترکیبات برای افزایش کیفیت، براقیت و ماندگاری
فروش قطعات پکیج لورچ با ۲۵ درصد تخفیف ویژه
شارژ کارتریج در محل، بهترین انتخاب شرکت هایی که عجله دارند!
نکاتی برای تمیز کردن و نگهداری صحیح از فرش
۷ مهارت ضروری هر معامله گر که نمی دانید
فارکس چیست و چرا باید آن را جدی بگیریم؟
فرش کثیف چقدر می‌تواند برای سلامتی ما خطرناک باشد؟
خرید بیت کوین: راهنمای عملی برای ایرانیان
دیپلماسی یعنی اقتدار، نه ارسال سیگنال ضعف
امضای رئیس‌جمهور آمریکا اعتباری ندارد
فیلم | توضیح آیت‌الله جوادی‌آملی درباره نماز قائد شهید
شما در اوج پیروزی ایران از تسلیم گفتید
بیانیه حزب اتحاد ملت؛ موشکهای آمریکایی را پیام دیپلماتیک میداند که باید با لبخند پاسخ داد!
‌یمنی‌ها نفتکش‌های عربستان را از باب‌المندب برگرداندند
مسی به حضور در تیم ملی فوتبال آرژانتین ادامه می دهد
ویزای شمشیربازان برای مسابقات قهرمانی جهان صادر شد
بازار فروش سؤالات جعلی آزمون دستیاری
بازار فروش سؤالات جعلی آزمون دستیاری
ثبت نام چهارمین آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران آغاز شد
۸ نفر از روسای دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌ها ابقا شدند
کاهش طول دوره دکتری با تعیین استاد راهنما از ابتدای تحصیل
در دانشکده مدیریت، کارمندی که از قانون دفاع کرد، توبیخ می‌شود!
دستاورد محققان امیرکبیر برای کاهش مصرف انرژی در شبکه‌های ۵G
کارت آزمون دستیاری منتشر شد/فرایند پذیرش داوطلبان
آغاز ثبت‌نام کاروان بزرگ دانشجویی پیاده‌روی اربعین حسینی
تغییر در فرایند پذیرش دانشجو معلمان ۱۴۰۵
پردیس‌های خوابگاهی؛ راهکاری برای ارتقای کیفیت زندگی دانشجویان
مدیرکل دفتر ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌های دانش‌بنیان:
ماندگاری ۸۲ درصدی نخبگان در کشور؛ ۴۲۰ دانش آموخته برتر جذب شدند
دستور وزیر علوم برای بررسی جابجایی یکی از کارکنان دانشگاه علامه
مقاومت برخی مدیران دانشگاه ها در بازگشت به آموزش حضوری
آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب فردا برگزار می‌شود
جزئیات و نحوه استفاده از مرخصی تابستانی دانشگاهیان اعلام شد
جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد با ترکیب جدید اعضای حقیقی برگزار شد
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ در دهه اول مرداد اعلام می شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top