تاریخ انتشار: شنبه 1405/03/16 - 17:45
کد خبر: 557616

فرزندان مجروحان جنگ اخیر با تأیید بنیاد شهید می‌توانند در مدارس شاهد ثبت‌نام کنند

فرزندان مجروحان جنگ اخیر با تأیید بنیاد شهید می‌توانند در مدارس شاهد ثبت‌نام کنند

مدیرکل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: با هماهنگی بنیاد شهید و وزارت آموزش و پرورش، افرادی که جراحت آنان در جنگ اخیر به تأیید بنیاد شهید در استان‌ها و شهرستان‌ها رسیده است، می‌توانند از شرایط ثبت‌نام در مدارس شاهد استفاده کنند؛ هرچند این عنوان به معنای احراز جانبازی نبوده و صرفاً برای تسهیل امور آموزشی در نظر گرفته شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ هاشم صابریان، با تشریح آخرین تصمیمات بنیاد شهید و امورایثارگران درباره حمایت آموزشی از خانواده‌های آسیب‌دیده در جنگ اخیر، گفت: در جریان جنگ دوازده‌روزه، بنیاد شهید با رویکرد تسهیل‌گرانه و حمایتی اعلام کرد افرادی که هنوز پرونده شهادت آنان در کمیسیون‌های مربوطه نهایی نشده است، با ارائه نامه معراج‌الشهدا به عنوان شهید محسوب می‌شوند و فرزندان آنان می‌توانند از تسهیلات مربوط به فرزندان شهدا، از جمله ثبت‌نام در مدارس شاهد، بهره‌مند شوند.

وی با اشاره به خلأ پیشین در حوزه رسیدگی به وضعیت مجروحان جنگی افزود: در گذشته تا زمانی که فرآیند احراز جانبازی در کمیسیون‌ها طی نمی‌شد، امکان بهره‌مندی از برخی تسهیلات آموزشی فراهم نبود؛ اما در جنگ اخیر، با توجه به شرایط خاص و ضرورت حمایت فوری از خانواده‌ها، بنیاد شهید با هماهنگی وزارت آموزش و پرورش و برگزاری جلسات مشترک، تصمیم گرفت سازوکار مشخصی برای مجروحان نیز تعریف کند.

مدیرکل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح کرد: بر این اساس، تمام افرادی که جراحت آنان به تأیید بنیاد شهید در استان‌ها و شهرستان‌ها رسیده است (اعم از کسانی که در صف بررسی کمیسیون هستند یا حتی افرادی که هنوز برای کمیسیون اقدام نکرده‌اند اما جراحت‌شان برای بنیاد محرز است) می‌توانند نامه‌ای با عنوان «مجروح جنگی» دریافت کنند. 

صابریان ادامه داد: با صدور این نامه، فرزندان مجروحان جنگی می‌توانند برای ثبت‌نام در مدارس شاهد معرفی شوند و همانند سایر مشمولان از فرآیند پذیرش این مدارس بهره‌مند شوند. البته در موضوع شهریه، ضوابط مطابق مقررات جاری اعمال خواهد شد.

وی با تأکید بر ضرورت حفظ نظم آموزشی مدارس شاهد خاطرنشان کرد: این تسهیلات شامل ثبت‌نام در میان‌پایه‌ها نمی‌شود و صرفاً برای ورودی‌های جدید تعریف شده است. 

صابریان در پایان اعلام کرد: برای تبیین دقیق جزئیات این تصمیم و هماهنگی هرچه بهتر با استان‌ها، هفته آینده وبیناری با حضور مسئولین آموزش بنیاد شهید در سراسر کشور برگزار خواهد شد تا ابعاد اجرایی، نحوه صدور معرفی‌نامه‌ها و هماهنگی با آموزش و پرورش به‌صورت کامل تشریح شود و اجرای این سیاست حمایتی به شکل منسجم و دقیق در سراسر کشور دنبال شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
محل جانبازی رهبر معظم انقلاب، امروز میزبان مصحف‌های مقاومت شد
۱۰ هزار دانشجو راهی حج عمره می‌شوند
خونخواهی یک مکتب و سبک برخورد با طاغوتی‌ست که می‌خواهد شیعه را از میان بردارد
ایران، روسیه و چین: قطعنامه غرب فاقد مبنای حقوقی است
سهم ایران از خزر به زیر ۴ درصد کاهش می‌یابد؟
راهنمای جامع خرید و بهینه‌سازی استیرر آزمایشگاهی؛ از مکانیسم‌های مغناطیسی تا حل چالش‌های حرارتی آزمایشگاه
بهترین کفپوش برای بخش‌های مختلف خانه؛ پارکت لمینت یا SPC؟
صفر تا صد واردات کالا؛ راهنمای کامل واردات از خرید تا ترخیص
پودر شب‌تاب در رزین؛ آموزش ترکیب و اجرای صحیح
راهنمای آشنایی با فارکس برای دانشجویان و معامله‌گران تازه‌کار
آیا فرش مواد حساسیت زا را در خود نگه می دارد؟
راز تنهایی مومنان در دنیا و آخرت و نکات کاربردی
سلامت اجتماعی دانش‌آموزان؛ زیربنای توسعه پایدار جامعه
اعلام جزئیات آزمون عملی رشته علوم ورزشی کنکور
مقابل چین نبرد واقعی داشتیم
هیچ پروازی به‌دلیل تحریم‌ها لغو نشده است
۵ علامت زنانه که خبر از یک مشکل جدی می دهد
«لیگ بازی‌های خانوادگی» در باغ کتاب تهران آغاز شد
هورمون درمانی خطر زوال عقل را در زنان کاهش می دهد
بیانیه وزارت خارجه ایران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان
۱۰ هزار دانشجو راهی عمره می‌شوند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top