تاریخ انتشار: چهارشنبه 1405/03/20 - 19:55
کد خبر: 558035

ایران تنها در صورت پذیرش خواسته‌های ملت، پای میز مذاکره می‌رود

ایران تنها در صورت پذیرش خواسته‌های ملت، پای میز مذاکره می‌رود

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: شکست آمریکا قطعی است و جمهوری اسلامی تنها زمانی پای میز مذاکره حاضر می‌شود که خواسته‌های ملت ایران بر طرف مقابل دیکته شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ حمیدرضا حاجی‌بابایی عصر چهارشنبه در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان همدان ضمن تحلیل تحولات جاری کشور، اظهار کرد: ما در یک جنگ تمام‌عیار اقتصادی و نظامی قرار داریم و آمریکا همزمان با محاصره اقتصادی، راهبردهای نظامی و مذاکره را پیش می‌برد و در مقابل، تمامی ارکان کشور اعم از دولت، مجلس و نیروهای مسلح اراده کرده‌اند که محاصره اقتصادی دشمن را بشکنند.

وی با اشاره به تحولات نظامی اخیر افزود: جمهوری اسلامی ایران در ۲۴ ساعت گذشته اقتدار خود را به نمایش گذاشت و آمریکا در برابر اقدامات ایران ناتوان بود.

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جنگ نامتقارن به نفع جمهوری اسلامی است، تأکید کرد: تنها زبانی که آمریکا می‌فهمد، زبان قدرت و موشک است و باید با وحدت کلمه و عمل، اراده خود را بر آمریکا دیکته کنیم تا طرف مقابل ضمن پذیرش خواسته‌های ملت، غرامت خسارت‌ها را نیز بپردازد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به ریشه‌یابی مشکلات اقتصادی پرداخت و گفت: بخشی از فشارهای اقتصادی کنونی ناشی از جنگ، بخشی حاصل سوءمدیریت و بخشی دیگر نتیجه سودجویی و شیطنت‌هایی است که با هدف تحت فشار قرار دادن مردم و حاکمیت صورت می‌گیرد.

حاجی بابایی تصریح کرد: برنامه‌های تبلیغاتی آمریکا برای عادی‌سازی شکست‌هایشان برای افکار عمومی خودشان در نظر گرفته شده، اما حقیقت میدان، شکست قطعی آمریکا است.

وی در ادامه با تأکید بر ضرورت حفظ وحدت داخلی، خطاب به اصحاب رسانه اظهار داشت: کار خبرنگاران در دوران جنگ تمام‌عیار، یکی از سخت‌ترین و مهم‌ترین فعالیت‌ها است چراکه رسانه‌ها باید با دقت در رفتار و گفتار خود، فضای جامعه را به سمت وحدت هدایت کنند و شعار اصلی را «نبرد با استکبار» قرار دهند.

حاجی‌بابایی در پایان با تأکید بر لزوم گرامیداشت جایگاه شهید شادمانی در همدان خاطرنشان کرد: این شهید والامقام، فرمانده اتاق جنگ جمهوری اسلامی و تنها سپهبد استان همدان است که مراسم سالگرد وی نیز روز شنبه برگزار می‌شود، انتظار می‌رود اصحاب رسانه در تبیین جایگاه و نقش‌آفرینی‌های این شهید بزرگوار توجه ویژه‌ای داشته باشند.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی همچنین به مناسبت‌های ملی و استانی اشاره کرد و با یادآوری ایام مرتبط با جنگ ۱۲ روزه، از پنج شهیدِ مورد اشاره امام خمینی (ره) شامل شهیدان باقری، رشید، سلامی، شادمانی و حاجی‌زاده یاد کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نکونام: استحقاق کسب یک امتیاز مقابل شباب الاهلی را داشتیم
پزشکیان: هدف بریکس مقابله با یکجانبه گرایی است
ترامپ: جهان باید هزینه حضور آمریکا در تنگه هرمز را جبران کند!
شکست تلخ تراکتور مقابل شباب الاهلی/ نکونام دست خالی امارات را ترک کرد
آمریکا بانک وی‌تی‌بی روسیه را به خاطر ایران تحریم کرد
صرفه‌جویی ۲ میلیارد لیتری در مصرف سوخت با اسقاط ۶۸۰ هزار خودرو
حمله پهپادی به دو قایق صیادی در آب‌های هرمزگان
رضایی: تا زمانی که شروط ایران محقق نشود، هیچ مذاکره‌ای در کار نخواهد بود
۲ دانشجوی هتاک دانشگاه امیرکبیر اخراج شدند
زمان بازگشایی خوابگاه‌های دانشگاه خواجه نصیر اعلام شد
سربازان غرب و مدافعان آزادی‌های گزینشی / سکوت در برابر لاله‌های ایران
گرامیداشت مقام زن از مناسبت‌محوری به شنیدن صدای زنان و اقدام عملی تغییر می‌کند
از بحران‌سازی تا عادی سازی؛ روایت‌سازی برای تسلیم
لزوم توجه جدی به مسئله ازدواج در چارچوب سیاست‌های جوانی جمعیت
از وام شرافتی تا لپ‌تاپ امانی؛ حمایت‌های جدید از دانشجویان
«درصد قبولی هر رشته» آزمون های گواهینامه و دانشنامه پزشکی اعلام شد
تقویم آموزشی سال تحصیلی ۱۴۰۶- ۱۴۰۵ دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شد
بازدید هیئت اندونزیایی از ظرفیت‌های فناورانه دانشگاه صنعتی امیرکبیر
امتحانات نهایی با حضور یک میلیون و ۷۹۰ هزار دانش‌آموز برگزار شد
ادعاهای هسته‌ای آژانس علیه ایران، «هیاهو برای هیچ» است
کارت آزمون‌های عملی رشته‌های هنری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top