تاریخ انتشار: یکشنبه 1405/04/28 - 18:32
کد خبر: 560327

پیاتزا: مشکل اصلی تیم ملی والیبال ایران زود تسلیم شدن است

پیاتزا: مشکل اصلی تیم ملی والیبال ایران زود تسلیم شدن است

سرمربی تیم ملی والیبال ایران با طرح این سئوال که میل و اشتیاق برای پیشرفت کجاست؟ گفت: اگر نتوانیم این مشکل را حل کنیم آینده‌ای نخواهیم داشت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ روبرتو پیاتزا بعد از شکست سه بر یک تیم ایران مقابل ترکیه اظهار کرد: به نظر من، بازی را واقعاً خیلی خوب شروع کردیم. ست اول را بردیم، از حریف جلو بودیم و از نظر روحی در شرایط مناسبی قرار داشتیم.

وی ادامه داد: اما در امتیاز ۲ بر ۲ (در روند بازی)، یک توپ را از دست دادیم. مرتضی بعد از یک رالی بسیار طولانی، از منطقه عقب زمین توپ را به بیرون زد. بعد از آن هم چند توپ ساده را از دست دادیم و از همان لحظه شروع کردیم به تسلیم شدند.

پیاتزا تاکید کرد: مشکل اصلی این است که خیلی زود تسلیم می‌شویم. این چیزی است که نه می‌توانم بپذیرم و نه درکش کنم. فرقی هم نمی‌کند چه کسی داخل زمین باشد و چه کسی بیرون زمین؛ چیزی که من می‌بینم این است که تیم خیلی زود دست از جنگیدن برمی‌دارد.

سرمربی تیم ملی والیبال ایران گفت: سؤال اصلی من این است؛ میل و اشتیاق برای پیشرفت کجاست؟ این اولین سؤال من است. چون فصل گذشته تصمیم گرفتیم در داخل تیم و در روند تغییر نسل، تغییراتی ایجاد کنیم.

وی ادامه داد: در قهرمانی جهان عملکرد خوبی داشتیم؛ نه عالی، بلکه خوب. البته باید صادق باشیم، در مسابقات قهرمانی جهان تا حدی خوش‌شانس بودیم، چون رقابت‌ها با مرحله گروهی آغاز شد و گروه خیلی سختی نداشتیم. یادتان هست که بازی آخر مرحله گروهی را مقابل فیلیپین، تنها در دقایق پایانی و به سختی بردیم. آن مسابقه واقعاً دشوار بود. بعد از آن هم مقابل صربستان نمایش خوبی ارائه دادیم و پیروز شدیم. اما مقابل جمهوری چک باز هم زمانی که از حریف پیش افتادیم، با از دست دادن یک توپ، آن هم روی یک صحنه خاص، ناگهان تسلیم شدیم.

پیاتزا در پایان گفت: این مسئله چیزی است که باید آن را بپذیریم، اما مهم‌تر از آن این است که باید آن را درک کنیم. اگر نتوانیم دلیل این اتفاق را بفهمیم، آینده‌ای نخواهیم داشت. چون تا زمانی که شرایط را به‌درستی درک نکنیم، هرگز نمی‌توانیم برای آن راه‌حل پیدا کنیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بازگشت ابتکار عمل به تهران / معادله جنگ دوباره به نفع ایران
فشار کنگره به ترامپ / اعتراضات ضدجنگ نمایندگان آمریکا بالا گرفت
سومین واحد بخار نیروگاه فردوسی به شبکه برق کشور متصل شد
دشمن از او هراس داشت
چرا تولیدکنندگان در نمایشگاه اسباب‌بازی امسال حضور ندارند؟
رویدادی مهم و سرنوشت ساز برای پویانمایی ایران
تلاش وزارت علوم برای برگزاری حضوری دانشگاه‌ها در مقطع کارشناسی
دلالی خریدهای استقلال زیر ذره‌بین نهادهای نظارتی
هوشمندسازی خدمات دستگاه‌ها به ۵۰ درصد هم نرسید
وضعیت کویت و بحرین، عبرتی برای خودباختگان داخلی است
پاسخ ایران به حملات زیرساختی، تصاعدی و شدید خواهد بود
مدنی‌زاده: به دنبال تقویت روابط تجاری با عراق هستیم
قالیباف: دشمن خودش را با نفت ۳ رقمی تنبیه کرده است
پاسخ کوبنده سپاه به حمله آمریکا در مسیر زائران اباعبدالله الحسین (ع)
مخبر: شعله‌های آتشی که آمریکا روشن کرده، دامن همه جهان را می‌گیرد
امیر اکرمی‌نیا: حملات تلافی‌جویانه وارد مرحله تازه‌ای می‌شود
دیدار دوجانبه پزشکیان و نخست وزیر عراق؛ تأکید بر تحکیم روابط راهبردی
اولویت‌های عجیب دولت در روزهای سخت جنگ؛ رئیس‌جمهور به جای مدیریت بحران، به فکر رفع فیلتر سایت فردوسی‌پور!
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
۵۳ شهید در پی حملات آمریکا به ایران
احتمال محرومیت بیرانوند پابرجاست
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top