تاریخ انتشار: چهارشنبه 1405/05/21 - 14:59
کد خبر: 561536

تسهیلات دانشجویان علوم پزشکی ۱۵ درصد افزایش یافت

تسهیلات دانشجویان علوم پزشکی ۱۵ درصد افزایش یافت

معاون تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت از افزایش ۱۵ درصدی تسهیلات دانشجویی خبر داد و گفت: با بازنگری در قوانین و اصلاح شیوه تخصیص منابع، تلاش می‌کنیم حمایت‌های رفاهی متناسب‌تر با نیاز‌های امروز دانشجویان و فشار‌های اقتصادی باشد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حمید رئیسی در نشست شورای صنفی مرکزی دانشجویان، دستیاران و دانشجویان phd با اشاره به بهبود فرآیند‌های اجرایی، از مکانیزه شدن گسترده خدمات و کاهش نیاز به مراجعه حضوری دانشجویان سخن گفت. وی افزود: طراحی نرم‌افزار‌های جدید و سیستماتیک کردن امور باعث شده است که فرآیند دریافت وام از حالت دستی خارج شده و خدمات الکترونیک جایگزین آن شود. وی همچنین به تسهیل امور دانشجویان متأهل، از جمله در زمینه دریافت اجاره‌نامه و استفاده از کد‌های پیگیری برای تسریع در امور، اشاره کرد.

معاون تسهیلات صندوق رفاه در بخش دیگری از سخنان خود، به موضوع افزایش مبالغ تسهیلات مسکن در تهران، مراکز استان‌ها و شهر‌های کوچک پرداخت و از افزایش مبالغ وام‌های ودیعه مسکن در سال جاری خبر داد.

وی تصریح کرد که با همکاری دانشگاه‌ها و انعقاد تفاهنامه‌های مختلف، امکان تخصیص مبالغ جدید برای دانشجویان در سطح ملی فراهم شده است تا نیاز‌های اساسی آنان در حوزه مسکن بهتر پوشش داده شود.

رئیسی در تحلیل عملکرد مالی صندوق، به پرداخت رقم ۸۰۰ میلیارد تومان وام در سال گذشته اشاره کرد و افزود که با وجود شرایط خاص و ایام جنگ، پرداخت‌ها بدون تأخیر و به‌روز انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته بیش از ۲۷ درصد از مجوز‌ها در ایام خاص صادر شده، تأکید کرد که صندوق همواره تلاش کرده است تا محدودیت‌های زمانی و تعداد را برای دریافت وام‌ها از میان بردارد. رئیسی در ادامه به ضرورت بازنگری در قوانین قدیمی صندوق رفاه و لزوم به‌روزرسانی آنها اشاره کرد.

معاون تسهیلات صندوق رفاه با بیان اینکه قوانین فعلی نیاز به اصلاح دارند، خاطرنشان کرد: ما در حال مطالعه تطبیقی وضعیت رفاهی دانشجویان در ۱۰ کشور جهان هستیم تا بتوانیم روش‌های خود را اصلاح کنیم. هدف، رسیدن به یک الگوی کارآمد و منطبق با نیاز‌های روز دانشجویان است.

رئیسی در بحث تخصصی‌ترِ نحوه تخصیص منابع، به موضوع «دهک‌بندی» پرداخت و از چالش‌های موجود در این سیستم سخن گفت و با اشاره به الگوبرداری از روش‌های موفق بین‌المللی مانند کره جنوبی، افزود: اگر چه این روش‌ها چالش‌های خاص خود را دارند، اما تلاش بر این است که با طراحی فرمول‌های جدید و بهینه، منابع موجود به شکلی مدیریت شود که بیشترین بهره‌وری را داشته باشد.

وی با انتقاد از روش‌های گذشته در توزیع منابع، بر اهمیت «هدفمند کردن وام‌ها» و جلوگیری از هدررفت بودجه تأکید کرد و گفت: با توجه به محدودیت‌های بودجه‌ای دولت، مدیریت هوشمندانه منابع و رسیدن به یک فرمول جامع برای افزایش تعداد دانشجویان مشمول وام، از اولویت‌های اصلی ماست تا از پرداخت‌های غیرهدفمند جلوگیری شود.

معاون تسهیلات صندوق رفاه ضمن اشاره به برنامه‌های حمایتی جدید، از پرداخت وام فرزندآوری به صورت پلکانی خبر داد. وی با اشاره به اینکه پرداخت‌های مربوط به فرزندان با جزئیات مشخصی طراحی شده است، ابراز امیدواری کرد که با اقدامات اصلاحی و اصلاح روش‌های تخصیص، وضعیت رفاهی دانشجویان، به‌ویژه در دانشگاه‌های علوم پزشکی، بهبود یافته و پاسخگوی نیاز‌های آنان در برابر تورم باشد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رای انضباطی دربی ۱۰۷ استقلال و پرسپولیس اعلام شد
خداداد چهار ماه محروم شد/ میزان محرومیت عالیشاه مشخص شد
افتتاح دوازدهمین نمایشگاه نوشت افزار ایرانی +عکس
مراسم افتتاح پروژه‌های خانواده ارتباطات و فناوری اطلاعات +عکس
عارف: مصرف روزانه بنزین نباید از ۱۰۰ میلیون لیتر بیشتر شود
اعزام تیم تحقیقاتی کره جنوبی به تنگه هرمز
اهدا یادبود حرم حضرت معصومه (س) به معاون اول رئیس‌جمهور
اهدا یادبود حرم حضرت معصومه (س) به معاون اول رئیس‌جمهور
کنایه عراقچی به «راه‌حل خلاقانه» آمریکا: جدی می‌فرمایید؟!
حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکایی در اردن
ارتش آمریکا مدعی انهدام ۵ نفتکش ایرانی شد
روبیو مدعی حمایت ایران از حملات تلافی‌جویانه یمنی‌ها علیه ریاض شد!
مسکو: گزارش آژانس انرژی اتمی دارای سوگیری سیاسی است
«زمان ما این‌طور نبود» برای نوجوان امروز جواب نمی‌دهد
قمار انتخاباتی نتانیاهو؛ آیا «افعی» بار دیگر جنگ را شعله‌ور می‌کند؟
قمار انتخاباتی نتانیاهو؛ آیا «افعی» بار دیگر جنگ را شعله‌ور می‌کند؟
کجای این دو پیشنهاد شرافتمندانه و عزتمندانه است؟!
کجای این دو پیشنهاد شرافتمندانه و عزتمندانه است؟!
بازتاب جهانی غنیمت‌ گرفتن زیرسطحی آمریکایی توسط نیروهای مسلح ایران
کیفیت آموزش پزشکی و اقتصاد سلامت، دو چالش جدی نظام سلامت کشور است
وقتی چرخ قانون نمی‌چرخد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top