تاریخ انتشار: دوشنبه 1405/05/26 - 11:16
کد خبر: 561885

اعلام تمهیدات ترافیکی مراسم چهلمین روز ‌تشییع امام شهید

اعلام تمهیدات ترافیکی مراسم چهلمین روز ‌تشییع امام شهید

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ، از اجرای محدودیت‌های انتظامی و ترافیکی ویژه مراسم چهلمین روز تشییع و تدفین امام شهید در مصلی امام خمینی(ره) خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سردار سید ابوالفضل موسوی پور، ضمن تسلیت و گرامیداشت مراسم چهلمین روز تشییع و تدفین قائد شهید امت حضرت آیت‌ الله‌العظمی سید علی حسینی خامنه‌ای(قدس سره) از اجرای طرح و اعمال محدودیت های انتظامی-ترافیکی ویژه و هماهنگی پلیس با سایر مبادی ذیربط نسبت به تامین نظم و ایمنی برگزاری این مراسم که از ساعت ۱۷ الی ۱۹ روز سه شنبه مورخ ۱۴۰۵/۰۵/۲۷ در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) و معابر پیرامونی آن برگزار می‌شود خبر داد و گفت: بدین منظور محدودیت های تردد در سه مرحله به اجرا گذاشته می‌شود «مرحله اول» محدودیت های ترافیکی از سمت شرق خیابان قنبرزاده، جنوب خیابان شهید بهشتی، غرب خیابان پاکستان و از سمت شمال بزرگراه شهید حکیم است.

وی در ادامه افزود: مرحله دوم محدودیت های ترافیکی از سمت شرق خیابان سهروردی، جنوب خیابان شهید مطهری، غرب بزرگراه شهید مدرس و از سمت شمال بزرگراه شهید سلیمانی است.

سردار موسوی پور مرحله سوم محدودیت های ترافیکی را نیز از سمت شرق خیابان شریعتی، جنوب خیابان شهید مطهری، غرب خیابان ولیعصر (عج) و از سمت شمال بزرگراه شهید سلیمانی اعلام کرد.

وی در ‌ادامه افزود: ممنوعیت های توقف نیز در خیابان قنبرزاده «مسیر شمال به جنوب» از خیابان بهشتی تا بزرگراه شهید سلیمانی، خیابان شهید بهشتی از تقاطع قنبر زاده تا خیابان پاکستان، بزرگراه شهید سلیمانی از پل بزرگراه شهید مدرس تا خیابان شهید قنبر زاده در مسیر «غرب به شرق» است.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در ادامه خاطر نشان کرد: به منظور سهولت حضور شهروندان، که قصد شرکت در این مراسم با شکوه را دارند پیش بینی چینش محل توقف اتوبوس ها در پارکینگ های چهل سرا و گلگشت جهت توقف اتوبوس های شرکت واحد است و در صورت تکمیل پارکینگ های اعلامی از ظرفیت خیابان شهید بهشتی حد فاصل شریعتی تا قنبر زاده در «هر دو مسیر» خط ویژه و عادی، طول خیابان شهید مفتح «شمال به جنوب» حدفاصل خیابان شهید بهشتی وخیابان شهید مطهری «به صورت یک لاین»، خیابان علی اکبری از خیابان شهید مطهری تا خیابان شهید بهشتی، خیابان شریعتی «ضلع غربی» حدفاصل خیابان شهید مطهری تا خیابان شهید بهشتی استفاده می‌شود.

وی ادامه داد: نکته مهم آنکه اعمال ممنوعیت تردد اتوبوس های شرکت واحد از ساعت ۱۵ روز اجرای مراسم در مسیر «غرب به شرق» خیابان شهید بهشتی با پیش بینی مسیر جایگزین توسط مسئولین اتوبوسرانی در نظر گرفته شده است.

سردار موسوی پور با تأکید بر ضرورت رعایت اصول ایمنی توسط موتورسیکلت‌سواران اظهار کرد: کلاه ایمنی«کلاه زندگی» مهم‌ترین سپر دفاعی در برابر صدمات ناشی از حوادث رانندگی است. استفاده از کلاه ایمنی استاندارد برای راننده و ترک‌نشین موتورسیکلت الزامی است و می‌تواند تا حد زیادی از شدت آسیب‌های جانی در هنگام وقوع تصادفات بکاهد.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به ضرورت مدیریت تردد در روز برگزاری این مراسم به شهروندان تهرانی و همچنین مراجعه‌کنندگان توصیه کرد تا جایی که امکان‌ دارد از وسایل حمل‌ونقل عمومی به‌ویژه «مترو، اتوبوس و تاکسی» استفاده کنند تا ضمن تسهیل در رفت‌وآمد از ایجاد ترافیک در معابر اطراف محل برگزاری مراسم جلوگیری شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دانشگاه میدان تقابل با دشمن و جنگ شناختی است
واکنش وال استریت ژورنال به تهدیدات ترامپ علیه عمان
معمای بنزین ۸۷ هزار تومانی؛ دولت میان سه سناریو و یک نظرسنجی گیر کرده است
تلاش آمریکا برای تامین مهمات از طریق اروپا
سی‌ان‌ان: تهدید و عقب‌نشینی تبدیل به روش معمول ترامپ شده است
سازمان ملل متحد: سال گذشته میلادی ۱۸۶ امدادگر در غزه کشته شدند
جنگ علیه ایران؛ آزمونی که حدود قدرت آمریکا را آشکار کرد
۶ زخمی در انفجار ناشناس در شهرک صهیونیستی المطله
اظهارات یک متخصص درباره ترامپ: او دچار سندروم «غروب آفتاب» است
بعد از آبراهام لینکلن؛ رسوایی جدید آمریکا در یک ناوشکن دیگر
حملات جدید رژیم صهیونیستی به مناطق جنوبی لبنان
رقیب نتانیاهو در انتخابات کنست: قطر دشمن اسرائیل است
منطقه یورو در مشکلات اقتصادی دست و پا می‌زند
لوموند بررسی کرد؛ کارنامه مملو از شکست ترامپ طی کمتر از ۲ سال
یونیفل: اسرائیل روزانه ۱۳۷ پرتابه به سمت جنوب لبنان شلیک می کند
احتمال پیوستن یک کشور دیگر به توافق دفاعی مکه
فارن افرز: نقش آمریکا در خاورمیانه به پایان رسیده است
همچنان بخشی از سود سهام عدالت ۱۴۰۳ پرداخت نشده است
چرا فناوری«مایع‌سازی گاز» برای صنعت ما مهم است؟/ ۵ نقش حیاتی LNG بومی
آغاز دریافت کارت ۵ آزمون علوم پزشکی از امروز/ نحوه شرکت در آزمون
جدیدترین تغییرات فراخوان جذب هیئت علمی علوم پزشکی/ ثبت نام تا ۷ شهریور
آغاز دریافت کارت ۵ آزمون علوم پزشکی از امروز/ نحوه شرکت در آزمون
جدیدترین تغییرات فراخوان جذب هیئت علمی علوم پزشکی/ ثبت نام تا ۷ شهریور
جزئیات ثبت نام آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۵
نتایج نهایی آزمون دکتری تخصصی سال ۱۴۰۵ اعلام شد/ قبولی ۱۲ هزار نفر
دهمین همایش ملی نقد و نظریه ادبی در دانشگاه تربیت‌مدرس برگزار می‌شود
یک میلیون و ۷۵۰ هزار دانش آموز در آزمون نهایی شرکت کرده‌اند
سرپرست اداره کل بورس و اعزام دانشجویان خارج وزارت علوم منصوب شد
درخشش مجدد دانشگاه صنعتی امیرکبیر در رتبه‌بندی جهانی شانگهای ۲۰۲۶
«تیمار گرما-بخار» روش جدید محققان دانشگاه تهران برای بهبود صدای سنتور
دانشگاه علوم پزشکی تهران میزبان مرحله نهایی بخش معارفی جشنواره قرآن
اعلام نحوه پذیرش در آزمون انفرادی المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
زمان و تعداد سوالات گروه‌های پنجگانه کنکور سراسری ۱۴۰۵ مشخص شد
دهمین همایش ملی نقد و نظریه ادبی در دانشگاه تربیت‌مدرس برگزار می‌شود
پنجمین مدرسه تابستانه نانوفناوری ایران برگزار می‌شود
تضمین امنیت آزمون رکن اصلی تحقق عدالت آموزشی است
آزمون تربیت معلم همزمان با کنکور سراسری ۱۴۰۵ برگزار می‌شود
آغاز توزیع کارت کنکور ۱۴۰۵ از امروز
تمدید مهلت رفع نقص پرونده تحصیلی دانشجویان
خط ویژه جذب هیئت علمی در رشته هوش مصنوعی ایجاد شد
تقویم آموزشی دانشگاه صنعتی شریف برای سال تحصیلی ۱۴۰۶-۱۴۰۵ اعلام شد
پذیرش دکتری استادمحور در دانشگاه علامه‌
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top