تاریخ انتشار: دوشنبه 1405/06/09 - 18:01
کد خبر: 562840

جهادگران نمونه دفتر مرکزی جهاددانشگاهی تقدیر شدند

جهادگران نمونه دفتر مرکزی جهاددانشگاهی تقدیر شدند

در مراسمی با حضور رئیس و معاونان جهاددانشگاهی، جهادگران نمونه دفتر مرکزی این نهاد در سال ۱۴۰۵ و حامیان طرح‌ها و فعالیت‌های واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی، به مناسبت چهل‌وششمین سالگرد تشکیل این نهاد معرفی و تقدیر شدند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ همزمان با میلاد باسعادت پیامبر اکرم حضرت محمد مصطفی(ص)، نشست صمیمی اعضای جهاددانشگاهی با رئیس این نهاد و مراسم تقدیر از جهادگران نمونه دفتر مرکزی جهاددانشگاهی در چهل‌وششمین سالگرد تشکیل این نهاد، امروز دوشنبه ۹ شهریورماه با حضور دکتر علی منتظری، رئیس جهاددانشگاهی، معاونان و مدیران ارشد این نهاد برگزار و جهادگران نمونه دفتر مرکزی در سال ۱۴۰۵ معرفی و تقدیر شدند.

اسامی جهادگران نمونه دفتر مرکزی جهاددانشگاهی در سال ۱۴۰۵ 

معاونت پشتیبانی و مدیریت منابع


✔️ معصومه امینی مهر؛ مسئول قسمت نگهداشت سرمایه انسانی 
✔️ سپیده سپهری مجد؛ مسئول قسمت جذب و توسعه منابع
✔️ رضا اردستانی؛ مسئول قسمت پذیرایی و تشریفات

معاونت آموزشی
✔️ سید رفیع موسوی؛ مدیر طرح‌های ویژه آموزشی

 معاونت فرهنگی


✔️ الهه ملارفیع؛ متصدی امور دفتری و تایپ

پژوهش و فناوری


✔️ عظمت ارجمند صوفلو؛ کارشناس مستندسازی و تدوین گزارش‌ها

سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش بنیان (ستفا)


✔️ فردین رفوشه؛ کار پرداز

معاونت هماهنگی و امور مجلس


✔️ حسین مرادپور؛ مدیر اداره امور هماهنگی و توسعه ارتباطات

حوزه ریاست، حراست و روابط عمومی


✔️ هادی حسن کاویاری؛ مدیر اداره حفاظت اسناد طبقه بندی شده
✔️ محمدعلی قاسمی؛ مدیر اداره پیگیری
✔️ امین بلندهمت؛ مدیر اداره ارتباطات رسانه‌ای

فرایند انتخاب جهادگران نمونه دفتر مرکزی جهاددانشگاهی

در بخش دیگری از این مراسم مهندس عباس ناصری، معاون هماهنگی و امور مجلس جهاددانشگاهی، با تشریح فرایند انتخاب جهادگران نمونه دفتر مرکزی جهاددانشگاهی اظهار کرد: از سال گذشته، جهادگران نمونه کشور و دفتر مرکزی جهاددانشگاهی در دو مراسم جداگانه معرفی و تقدیر می‌شوند.

 وی همچنین با اشاره به تقدیر از حامیان واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی در مراسم چهل‌وششمین سالگرد تشکیل این نهاد، افزود: بخشی دیگر از حامیان طرح‌ها و فعالیت‌های واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی در این مراسم مورد تقدیر قرار گرفتند.

حامیان طرح‌ها و فعالیت‌های واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی

حامیان طرح‌ها و فعالیت‌های واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی که در این مراسم از آنان تقدیر شد، شامل دکتر مهرداد نیکو، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان خوزستان؛ دکتر قدرت‌الله عابدی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان گلستان؛ دکتر جهانگیر شاهینی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمانشاه؛ دکتر فرید محسنی، رئیس دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری؛ دکتر یوسف محمدی‌مقدم، معاون پشتیبانی این دانشگاه؛ دکتر سیدهادی موسوی، مدیرعامل شرکت سوخت‌رسانی و خدمات فرودگاهی اوج؛ و دکتر طرزطلب، معاون وزیر نیرو و رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) بودند.

همچنین اسامی دکتر وفایی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان همدان؛ دکتر علی ضامن صالحی‌فرد، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان چهارمحال‌وبختیاری؛ دکتر محمد اسماعیل قیداری، رئیس دانشگاه علامه طباطبایی؛ محمدعلی کریمی، شهردار صفادشت؛ مهندس مهدی کاظمی‌قمی، شهردار منطقه ۱۱ تهران؛ و دکتر صمد نژادابراهیمی، مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان دیگر حامیان واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی قرائت و لوح تقدیر برای آنان ارسال شد.

چهل‌وششمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی با شعار «جهاددانشگاهی؛ اقتدار علمی در افق مقاومت» گرامی داشته شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
۱۶۸ نیمکت خالی در مهر میناب
استیضاح فوری عراقچی؛ دیدار نیویورک، قبح‌شکنی بی‌دستاورد
رئیس روس‌ اتم: وضعیت در نیروگاه اتمی بوشهر ایران آرام است
سرلشکر صفوی: چین و روسیه کمک‌های غیر سیاسی هم به ایران می‌کنند
دیدار ترامپ با سران کشورهای عربی و منطقه در نیویورک با محوریت ایران
حمله موشکی عربستان سعودی به شمال یمن
آمادگی وزارت علوم برای اجرای برنامه‌های فرهنگی و دانشجویی در دانشگاه‌
هشدار جدی سخنگوی سپاه به آمریکا: در میدان عمل پاسخ خواهیم داد
حضور خانواده دانش‌آموزان مینابی بر سر مزار شهدای مدرسه شجره طیبه در آستانه شروع سال تحصیلی +عکس
صداوسیما: با اصرار آمریکا دیدار عراقچی و ویتکاف در نیویورک برگزار شد
پرونده کاروان ورزش ایران بسته شد/ ایران در جایگاه یازدهم جدول توزیع مدال‌ها
پیام سرلشکر رضایی در پی ارتحال آیت الله شبیری زنجانی
داسیلوا: آسیب روانی ناشی از نسل‌کشی نتانیاهو در غزه تا سال‌ها باقی است
ترامپ: ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد!
مدارس سراسر کشور به ساحت امام رضا (ع) عرض ادب می‌کنند
عراقچی با وزیر امور خارجه قطر در نیویورک دیدار کرد
شاه اردن: قطعنامه‌ها درباره اسرائیل صرفا جوهری بر روی کاغذ هستند
ولایتی: سکوت در برابر جنایات جنگی عادی شده است
دستخط رهبر انقلاب خطاب به سردار موسوی منتشر شد
اردوغان: غزه بزرگترین گورستان کودکان است؛ «جزیره ثبات» هستیم
معرفی ۸ محصول فناورانه در پارک فناوری پردیس
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top