تاریخ انتشار: چهارشنبه 1405/06/11 - 03:17
کد خبر: 562979

نکونام: می‌خواستند بازی تراکتور زود تمام شود

نکونام: می‌خواستند بازی تراکتور زود تمام شود

سرمربی تراکتور با انتقاد از زمان تلف‌شده در دیدار برابر شمس‌آذر گفت: در دو دقیقه وقت اضافه نیمه دوم، فقط یک دقیقه و ۴۳ ثانیه بازی شد و به نظر می‌رسید می‌خواستند بازی تمام شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ جواد نکونام پس از تساوی بدون گل تراکتور برابر شمس‌آذر قزوین اظهار کرد: از هواداران تراکتور که برای حمایت از تیم به ورزشگاه آمدند تشکر می‌کنم؛ متأسفانه نتوانستیم سه امتیاز این بازی را کسب کنیم.

وی با بیان اینکه شمس‌آذر اجازه نداد تراکتور فوتبال مورد نظرش را ارائه کند، افزود: نیمه نخست برای ما سخت بود، اما در همان نیمه فرصت‌های گلزنی زیادی داشتیم و می‌توانستیم کار را تمام کنیم. در نیمه دوم نیز بازی کاملاً در اختیار ما بود.

سرمربی تراکتور ادامه داد: می‌دانستیم شمس‌آذر در نیمه دوم با توجه به بازی مستقیم و شرایط باد، ممکن است روی ضربات ایستگاهی خطرناک باشد. یکی دو موقعیت از این طریق ایجاد شد، اما در مجموع فرصت‌های بیشتری نصیب ما شد.

نکونام با انتقاد از خطاهای شدید بازیکنان شمس‌آذر روی بازیکنان تراکتور گفت: نوع برخی خطاها به شکلی بود که بازیکنان ما مصدوم شدند. امیرحسین حسین‌زاده و محمد نادری با خطاهای شدیدی مواجه شدند و شهریار مغانلو نیز به دلیل مصدومیت از زمین خارج شد.

وی درباره زمان‌های تلف‌شده بازی نیز گفت: موضوع وقت‌های اضافه برای من عجیب بود. در نیمه دوم چهار دقیقه وقت اضافه اعلام شد، اما در دو دقیقه ابتدایی تنها یک دقیقه و ۴۳ ثانیه بازی شد. حتی برای کولینگ‌بریک، رفت‌وآمد بازیکنان و سایر توقف‌ها زمان زیادی از بازی گرفته شد.

سرمربی تراکتور تصریح کرد: وقتی تیمی برای پیروزی حمله می‌کند، باید زمان‌های تلف‌شده به‌درستی محاسبه شود. احساس من این بود که در آن لحظات انگار می‌خواستند بازی تمام شود، اما به هر حال مسابقه تمام شده و باید تمرکزمان را روی بازی بعد بگذاریم.

نکونام درباره فشردگی مسابقات و تعداد بازیکنان در اختیار تراکتور نیز گفت: ما هر چهار روز یک‌بار بازی می‌کنیم و این شرایط با امکانات فوتبال دنیا قابل مقایسه نیست. نه امکانات آن‌ها را داریم و نه تعداد بازیکنانشان را.

وی افزود: ما می‌توانیم ۲۰ بازیکن در فهرست داشته باشیم و وقتی دو بازیکن مصدوم می‌شوند، دستمان بسته است. اگر بازیکنی مصدوم شود، نمی‌توانیم به سادگی بازیکن دیگری جایگزین کنیم؛ بنابراین قانون مربوط به مصدومیت‌ها باید اصلاح شود.

نکونام با اشاره به سهم تراکتور در افزایش سهمیه فوتبال ایران در رقابت‌های آسیایی گفت: تراکتور سال گذشته در آسیا از نام ایران دفاع کرد و باعث افزایش سهمیه کشور شد، اما امروز خودمان با محدودیت‌هایی مواجه هستیم که باید درباره آنها تصمیم درستی گرفته شود.

سرمربی تراکتور درباره غیبت مهدی ترابی و مهدی هاشم‌نژاد نیز گفت: کیفیت این دو بازیکن برای تراکتور و لیگ تعیین‌کننده است و نبودشان قطعاً به تیم ضربه می‌زند، اما تلاش می‌کنیم با همین نفرات موجود بهترین نتایج را کسب کنیم.

وی در پایان با تمجید از شمس‌آذر و وحید رضایی گفت: شمس‌آذر تیم جوانی است و بازی‌های این تیم را دیده‌ایم. وحید رضایی از مربیان خوب فوتبال کشور است و احترام زیادی برای او قائلم؛ امیدوارم در ادامه فصل موفق باشد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آخرین جزئیات از برخورد خودرو به تجمع مردمی در بولوار وکیل‌آباد مشهد
صنعا: در کنار ایران می‌ایستیم؛ آمریکا مسئول پیامدهای تنش‌آفرینی است
بقایی: هر روز بر سیاهه جنایات آمریکا علیه مردم ایران افزوده می‌شود
رئیس جمهور وارد تهران شد
جشنی که به سوگ نشست، سند دیگری از جنایت‌های ضد انسانی آمریکا است
جهش قیمت نفت و گاز در پی تنش‌های نظامی در تنگه هرمز
انفجارهای شدید در اربیل و سلیمانیه درپی حملات موشکی و پهپادی ایران
وزیر خزانه‌داری آمریکا: فشار اقتصادی علیه ایران را تشدید می‌کنیم
سنتکام: موجی از حملات علیه ایران را به پایان رساندیم
دشمن تروریست آمریکایی اهواز و آغاجاری را هدف حمله قرار داد
فعال شدن پدافند هوایی کویت؛ شنیده شدن صدای آژیر در بحرین
رسانه‌های عبری: موشک ایران مستقیم به پایگاه آمریکا در اردن اصابت کرد
افزایش شمار شهدای حمله آمریکا به مراسم عروسی در سیریک به ۴ نفر
بقایی: عادی‌سازی قانون‌شکنی بزرگترین تهدید برای صلح است
عارف: شاهد عملیات روانی با هدف اثرگذاری بر بازار هستیم
تصاویر پیکر کودک شهید حمله آمریکا به سیریک
تصاویر پیکر کودک شهید حمله آمریکا به سیریک
واکنش سازمان سنجش به توقف آزمون‌های تافل و GRE توسط آمریکا
هواشناسی: دمای هوای تهران تا ۵ درجه کاهش می‌یابد
۷۰۰ مسجد تهران برای نقش‌آفرینی اجتماعی و شرایط بحران تجهیز شدند
بسنت: ایران می‌خواهد از هرمز به‌عنوان گلوگاهی راهبردی استفاده کند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top