تاریخ انتشار: چهارشنبه 1405/06/18 - 01:28
کد خبر: 563520

آمریکا شکار شدن زیرسطحی ارتش خود را تایید کرد

آمریکا شکار شدن زیرسطحی ارتش خود را تایید کرد

یک مقام آمریکایی با اعتراف به شکار زیرسطحی ارتش تروریستی آمریکا از سوی ایران، تلاش کرد از اهمیت آن بکاهد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از خبرگزاری رویترز ، یک مقام آمریکایی، وقوع حادثه برای یکی از زیرسطحی‌های خودران ارتش تروریستی آمریکا در منطقه غرب آسیا را تأیید کرد و مدعی ایجاد نقص فنی در آن شد.

این مقام آمریکایی در تلاش برای کم‌اهمیت جلوه دادن حادثه اخیر ادعا کرد این زیرسطحی از مدل‌های قدیمی است و تجهیزات سری «سونار» هم بر آن نصب نبوده است.

درهمین حال ، سخنگوی فرماندهی مرکزی تروریست‌های آمریکایی در منطقه (سنتکام) نیز در گفتگو با شبکه الجزیره، ادعاهای جدیدی درباره شکار شناور زیرسطحی آمریکا توسط ایران بر زبان آورد.

وی ضمن تائید از دست دادن یکی از شناورهای زیر سطحی ارتش این کشور در آب‌های منطقه‌ای، در ادعای مضحک و به منظور کم اهمیت جلوه دادن اقدام مهم نیروی دریایی سپاه کشورمان، اظهار داشت که این شناور روز گذشته، در جریان یک ماموریت دچار نقض فنی شده و از کار افتاده است.

نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ساعتی پیش در بیانیه‌ای اعلام کرد: با عنایت خاصه خداوند متعال رزمندگان نیروی دریایی سپاه یکی از مدرن‌ترین زیردریایی‌های هوشمند و بدون‌سرنشین ارتش تروریست آمریکا را در ورودی تنگه هرمز طی یک اقدام پیچیده اشراف اطلاعاتی و عملیاتی در سحرگاه امروز به دام انداختند.

این زیرسطحی هوشمند از جدیدترین تکنولوژی در حوزه زیرسطحی در دنیا برخوردار بوده، که سال 2025 میلادی به ناوگان ارتش تروریست آمریکا تحویل شده است.

موفقیت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در به دام انداختن این زیرسطحی پیشرفته آمریکایی، بازتابی گسترده در رسانه های جهان داشت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شنیده شدن صدای انفجار در جزیره قشم
مردم آمریکا زیر چرخ‌های سنگین تورم له شده‌اند
آموزش داوطلبان جان‌فدا در ۶ محور و آمادگی هزار گردان برای اعزام
۴ شبکه خرابکاری خیابانی منهدم شدند
عامل تیراندازی در شهرستان مهاباد دستگیر شد
سود سهام عدالت چه زمانی به حساب مشمولان واریز می‌شود؟
تیراندازی مقابل دادگستری مهاباد یک کشته برجا گذاشت
قیمت طلا و سکه امروز ۱۱ مهر
امروز نیاز داریم نماز را به فرهنگی جاری در زندگی تبدیل کنیم
مراحل ساخت ویلا از طراحی تا تحویل؛ نقشه راه پروژه واقعی
اسید نیتریک ترک
بیشترین مهاجرت ایرانیان به کدام کشور است؟
تبعید در وطن؛ مهاجرتی که سرشماری نمی‌شود
مراحل و هزینه ترجمه رسمی مدارک تحصیلی برای اپلای
چرا بعضی سایت‌ها با وجود تولید محتوا از گوگل مشتری نمی‌گیرند؟
بارکد محصول چیست؟ راهنما ساخت، اسکن و مراحل استعلام آن
سه حرکت جسورانه برای دیده‌شدن؛ از سیو پست و ممبر روبیکا تا تیک آبی اینستاگرام
قیمت تیشرت تبلیغاتی: راهنمای کامل عوامل موثر بر هزینه و کاهش آن
راهنمای خرید رول آلومینیوم برای کارخانه‌ها و تولیدکنندگان ظروف یکبار مصرف
غرفه سازی؛ فرصتی جدی برای دانشجویان معماری و طراحی در مسیر کارآفرینی
فویل مش مو آریا فویل؛ انتخابی مناسب برای سالن‌های زیبایی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top