تاریخ انتشار: دوشنبه 1405/06/30 - 17:49
کد خبر: 564241

سرپرست دانشگاه ملی مهارت منصوب شد

سرپرست دانشگاه ملی مهارت منصوب شد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی سرپرست دانشگاه ملی مهارت را منصوب کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از وزارت علوم، حسین سیمایی صراف وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی، محمدرضا کلباسی مسجدشاهی را به عنوان سرپرست دانشگاه ملی مهارت منصوب کرد.

در حکم حسین سیمایی، خطاب به کلباسی مسجدشاهی آمده است:

نظر به پذیرش استعفای غلامرضا زمانی رئیس دانشگاه ملی مهارت و با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جناب عالی، به موجب این حکم تا زمان تعیین رئیس جدید به عنوان «سرپرست دانشگاه ملی مهارت» منصوب می‌شوید.

از جناب‌عالی انتظار دارد با توکل به خداوند سبحان سرپرستی آن دانشگاه را بر پایه قوانین، سیاست‌ها و برنامه‌های مصوب و سند دانشگاه اسلامی به انجام رسانید. امیدوار است با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی، راهبرد دولت وفاق ملی و با جلب همکاری دانشگاهیان و صاحب نظران، خیران و دوستداران آموزش عالی وظایف محوله را به نحو شایسته انجام دهید.

توفیق و سربلندی روز افزون جناب‌عالی را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

محمدرضا کلباسی مسجدشاهی دارای دکترای مهندسی شیلات (گرایش ژنتیک و بیوتکنولوژی) از دانشگاه تربیت مدرس و عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس با مرتبه استاد تمام است.

از سوابق اجرایی وی می‌توان به معاون آموزشی دانشگاه ملی مهارت، معاون آموزشی دانشگاه تربیت مدرس، دبیر کارگروه آموزش‌های مهارتی معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس شورای سیاستگذاری پذیرش و بورس دانشجویان بین‌الملل دانشگاه تربیت مدرس اشاره کرد.

کلباسی چاپ بیش از ۲۲۰ مقاله علمی در مجلات معتبر ملی و بین‌المللی و همچنین ارائه ۱۰۰ مقاله در مجامع علمی داخلی را در کارنامه فعالیت‌های علمی و پژوهشی خود دارد.

وزیر علوم همچنین در نامه جداگانه‌ای ضمن پذیرش استعفای غلامرضا زمانی، رئیس سابق دانشگاه ملی مهارت از تلاش‌ها و زحمات وی در زمان تصدی این مسئولیت، قدردانی کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سفر به سلامت پرزیدنت!
«پنجره ۵۰ روزه» فرصت ایران برای پایان جنگ / ایران معطل تفاهم نماند
استیضاح «احمد میدری» هم به نفع مردم است هم به نفع خود او!
بن راشد فوت کرد
جدیدترین ادعای ضدایرانی وزیر خزانه‌داری آمریکا
آغاز طرح ترافیکی بازگشایی مدارس از یک هفته قبل از مهر
سرپرست دانشگاه ملی مهارت منصوب شد
موج بارش‌های پاییزی از روز پنجشنبه وارد کشور می‌شود
رژیم سعودی مرتکب جنایات جنگی شده است
توزیع رایگان شیر و تغذیه در مدارس دولتی ابلاغ شد
چرا قطع استقراض دولت موتور نقدینگی را خاموش نکرد؟
رسانه‌های آمریکایی از دولت ترامپ شکایت کردند
۳ روز عزای عمومی و تعطیلی چهارشنبه قم برای تشییع آیت‌الله شبیری زنجانی
کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
روایت زندگی آیت‌الله شبیری زنجانی
خضریان: کشتی‌های جنگی آمریکا جایی برای پهلوگیری در منطقه ندارند
قیمت تاریخی گازوئیل در آمریکا
گزارش_تصویری |  جلسه‌ی شورای عمومی انتخابات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل 
 فیلم | آقای پزشکیان گاهی با اظهاراتش چنان روی کاهش قیمت نفت اثر می‌گذارد که تزریق ۴۰۰ میلیون بشکه ذخایر راهبردی آمریکا این کار را نمی‌کند!
 فیلم | شعرخوانی: چگونه صبر باید کرد بر این غصه سنگین...
حضور سیمایی صراف در ریاض؛ چرا و برای چه؟
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top