تاریخ انتشار: چهارشنبه 1405/07/15 - 15:28
کد خبر: 565259

اعتراضات دانش‌آموزی فرانسه و سرکوبگری پلیس از نگاه دوربین ها

اعتراضات دانش‌آموزی فرانسه و سرکوبگری پلیس از نگاه دوربین ها

دولت فرانسه علاوه بر سرکوب بازداشت و مجروح کردن تعداد زیادی از دانش آموزان و دانشجویان معترض، تلاش دارد آنها را به پرداخت غرامت‌های مالی سنگین ناشی از خسارات به وجود آمده ملزم کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از خبرگزاری فرانسه، ده‌ها هزار دانش آموز و دانشجو این روزها در سراسر فرانسه به خیابان‌ها آمده‌اند؛ اتحادیه‌ها و معلمان به دانش‌آموزان دبیرستانی پیوسته‌اند که روزهاست در جریان اعتراضاتی که با برخوردهای خشونت‌آمیز همراه بوده، خواستار بهبود شرایط آموزشی هستند.

وزارت کشور فرانسه مدعی شد که تا اوایل روز سه‌شنبه، ۸۶ هزار نفر در تظاهرات سراسر کشور شرکت کرده‌اند. این در حالی است که اتحادیه کنفدراسیون عمومی کارگران (CGT) این رقم را ۲۶۰ هزار نفر تخمین زده است.

بازداشت بیش از ۶ هزار معترض فرانسوی

در حالی که سرکوبگری پلیس فرانسه علیه دانش آموزان صدها مجروح داشته است، لوران نونز وزیر کشور، اواخر روز دوشنبه اعلام کرد که پلیس ۱۰ تحقیق داخلی را در رابطه با مطالبات مربوط به خشونت پلیس، از زمان آغاز اعتراضات، آغاز کرده است.

طبق اعلام وزارت آموزش، از زمان شروع این جنبش، ۲۴ مدرسه دچار آتش‌سوزی شده یا مورد تعرض و تخریب قرار گرفته‌اند. همچنین بیش از ۶۰۰۰ نفر دستگیر شده‌اند که ۸۷ درصد آن‌ها زیر سن قانونی هستند.

قطع شدن دست نوجوان فرانسوی توسط نیروهای ضد شورش

در روز دوشنبه، یک نوجوان ۱۵ ساله در شهر شمالی «لانس» (Lens) در اثر اصابت نارنجک صوتی که توسط نیروهای ضد شورش شلیک شده بود، یکی از دست‌های خود را از دست داد.

دانش‌آموزان از اواخر سپتامبر، ورودی صدها دبیرستان را مسدود کرده‌اند و از مشکلاتی نظیر کمبود معلم، برنامه‌های درسی بیش از حد سنگین، کلاس‌های درس فرسوده و ساختمان‌هایی که توان مقابله با افزایش دما را ندارند، شکایت دارند.

در حالی که بسیاری از اعتراضات مسالمت‌آمیز بوده است، برخی از تظاهرکنندگان اقدام به آتش‌سوزی، تخریب ایستگاه‌های اتوبوس و یا درگیری با پلیس ضد شورش کرده‌اند. پلیس نیز با باتوم، گاز اشک‌آور و گلوله‌های کنترل شورش، اقدام به سرکوب معترضان کرده است.

دولت اذعان کرده است که از زمان آغاز این جنبش، ۲۱۵ دانش‌آموز و ۷۱۵ افسر پلیس مجروح شده‌اند. اتحادیه‌ها، گروه‌های حقوق بشری و دانش‌آموزان، مقامات امنیتی را به سرکوبگری و استفاده از نیروی نامتناسب متهم کرده‌اند.

دفتر سباستین لکورنو، نخست‌وزیر فرانسه اعلام کرد که ۸۵ نفر از کادر آموزشی نیز مجروح شده‌اند. دولت فرانسه تلاش دارد وجهه اعتراضات قانونی دانش آموزان فرانسوی را مخدوش کند. در همین راستا به دنبال تصویب طرحی قانونی است تا این اقدامات را تخریب اموال عمومی توصیف کرده و تظاهرات کنندگان را ملزم کند که هزینه تعمیرات را پرداخت کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
چرا نبرد اصلی انرژی به بازار فرآورده‌ها منتقل شده است؟
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
از رکورد زدن قیمت گازوئیل در انگلستان تا سخت شدن خرید خانه در آمریکا
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
دیدار فرمانده و اعضای ستاد فرماندهی انتظامی کشور با قالیباف +عکس
جواب وزیر خارجه فرانسه به ترامپ
بقائی: عملیات‌ پرچم دروغین ماهیت غیرقانونی جنگ‌های آمریکا را نمی‌پوشاند
فرانسه از احضار سفیر ایران خبر داد
طهماسب: شخصیت ماندگار از دل تفاوت‌ها شکل می‌گیرد
واکنش وزارت بهداشت به شایعه آلودگی‌های میکروبی انستیتو پاستور
نویدکیا: شرایط بهتری از استقلال برای قهرمانی لیگ گذشته داشتیم
پژمان‌فر: بازسازی پارس جنوبی نشانه اعتقاد و باور متخصصان ایرانی است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top