تاریخ انتشار: شنبه 1405/08/09 - 16:08
کد خبر: 566482

علی خضریان، نماینده مردم تهران در نامه‌ای خطاب به دادستان کل کشور مطرح کرد؛

دادستانی به تخلفات صندوق بازنشستگی هما ورود کند

دادستانی به تخلفات صندوق بازنشستگی هما ورود کند

خضریان در نامه به دادستان کل کشور: حسب اخبار و مستندات واصله، صندوق بازنشستگی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) ذیل صندوق بازنشستگی کشوری، بدون رعایت فرآیندهای قانونی، اقدام به فروش ۱۷ باب ملک متعلق به بازنشستگان محترم نموده است. حسب بررسی­‌های انجام شده، با تخلف برخی از مدیران آن صندوق بدون رعایت ضوابط و مقررات، ملک‌های مذکور با وکالت غیرقانونی فروش و بدون واریز مبالغ ارزش ملک‌ها به حساب مالک (صندوق بازنشستگی هما) به نام افراد واگذار شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ علی خضریان، نماینده مردم تهران خطاب به دادستان کل کشور، حجت‌الاسلام والمسلمین جناب آقای موحدی آزاد نامه‌ای منتشر کرد.

متن نامه به شرح زیر است:

حجت‌الاسلام والمسلمین جناب آقای موحدی آزاد
دادستان محترم کل کشور

سلام علیکم؛

احتراماً، به استحضار می‌رساند حسب اخبار و مستندات واصله، صندوق بازنشستگی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) ذیل صندوق بازنشستگی کشوری، بدون رعایت فرآیندهای قانونی، اقدام به فروش ۱۷ باب ملک متعلق به بازنشستگان محترم نموده است.
حسب بررسی­‌های انجام شده، با تخلف برخی از مدیران آن صندوق بدون رعایت ضوابط و مقررات، ملک‌های مذکور با وکالت غیرقانونی فروش و بدون واریز مبالغ ارزش ملک‌ها به حساب مالک (صندوق بازنشستگی هما) به نام افراد واگذار شده است.
متأسفانه صندوق بازنشستگی کشوری و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان متولیان اموال بازنشستگان، علی­‌رغم گذشت چند ماه از احراز این فساد، هیچ­گونه اقدام حقوقی بابت ابطال وکالت‌نامه‌های غیرقانونی و جلوگیری از نقل و انتقال ملک‌های مذکور و بازگرداندن دارایی بازنشستگان انجام نداده‌اند.
با عنایت به اهمیت موضوع و حفظ و صیانت از دارایی‌های بازنشستگان محترم، خواهشمند است دستور فرمائید دادستانی تهران با عنوان مدعی­‌العموم نسبت به بررسی و برخورد با عوامل این موضوع در هر سطحی اقدام نمایند.

با تشکر
علی خضریان
نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
۱۳ آبان امسال متفاوت از سال‌های گذشته است
واگن‌های ویژه بانوان؛ پیشنهاد جنجالی در برلین و تجربه ایران
۴۰ هزار بانوی تهرانی در رویدادهای پاییزی «خانه شهر» شرکت کردند
چهارمین آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران ۱۵آبان برگزار می شود
نائب‌رئیس مجلس: وزیر اطلاعات به‌زودی معرفی می‌شود
جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۷ در آستانه تعویق ۱۱ ماهه
ایران نیروی دریایی و هوایی انگلیس را تروریستی اعلام کرد
جنگ اقتصادی و معیشتی، دغدغه مشترک مردم و کسب‌وکارها
تفکیک مسیر ارتقای اساتید علوم انسانی از رشته‌های مهندسی و کشاورزی
بازداشت ۳۰ معترض در تظاهرات شب گذشته فرانکفورت
پژمانفر: باید از NPT خارج شویم
در سومین هفته اعتراضات فرانسه صدها تن بازداشت شدند
هزاران نفر تابعیت آمریکایی را کنار می‌گذارند
برنامه آخرین روز مسابقات کشتی
ظرفیت جابه‌جایی مترو تهران با ورود واگن‌های جدید دو برابر می‌شود
افت هم‌زمان طلا، نقره و دلار در بازارهای جهانی و داخلی
قعر جدول قرمز است!
ایران چگونه چشم پدافند هوایی ارتش آمریکا را کور کرد؟+تصاویر
فیلم | ماندن در NPT به نفع کشور نیست
جنگ ایران به سفرهای دریایی جهان رسید
اعتراضات مردمی در آلبانی به درگیری کشیده شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top