تاریخ انتشار: شنبه 1405/08/16 - 03:03
کد خبر: 567018

حذف خاموش از سفره کالابرگ/یک میلیون خانوار پشت خط کالابرگ

حذف خاموش از سفره کالابرگ/یک میلیون خانوار پشت خط کالابرگ

 ماجرای کالابرگ، علاوه بر عدم تسویه پول فروشگاه‌ها، با مسئله دیگری مواجه شده است: حذف بحث‌برانگیز برخی خانوارها. طبق برنامه اعلام شده از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اعتبار کالابرگ آبان‌ماه، دیروز (جمعه ۱۵ آبان) برای گروه نخست مشمولان که رقم پایانی کدملی آن‌ها صفر، یک و دو است، شارژ شد. خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی و همچنین نیروهای مسلح نیز در این مرحله مشمول دریافت اعتبار شده‌اند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ ماجرای کالابرگ، علاوه بر عدم تسویه پول فروشگاه‌ها، با مسئله دیگری مواجه شده است: حذف بحث‌برانگیز برخی خانوارها. طبق برنامه اعلام شده از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اعتبار کالابرگ آبان‌ماه، دیروز (جمعه ۱۵ آبان) برای گروه نخست مشمولان که رقم پایانی کدملی آن‌ها صفر، یک و دو است، شارژ شد. خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی و همچنین نیروهای مسلح نیز در این مرحله مشمول دریافت اعتبار شده‌اند.

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، حذف ۳۰ تا ۴۰ میلیون نفر از طرح کالابرگ را تکذیب و تأکید کرده بود: واجدان شرایط همچنان مورد حمایت قرار می‌گیرند. اما با آغاز شارژ اعتبار آبان‌ماه، برخی خانوارها از واریز نشدن اعتبار خود خبر داده‌اند. تعدادی از سرپرستان خانوار که دیروز برای خرید به فروشگاه‌های طرف قرارداد مراجعه کرده‌اند، متوجه شده‌اند اعتبار کالابرگ‌شان شارژ نشده و پس از مراجعه به سامانه استعلام کالابرگ، با پیام «شما مشمول کالابرگ از آبان‌ماه نیستید» مواجه شدند.

یعقوب اندایش، معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، نیز با تأیید این موضوع اعلام کرد: دولت معیارهای جدیدی را برای استطاعت‌سنجی خانوارها و افزایش اعتبارات کالابرگ تصویب کرده که به زودی به صورت رسمی اعلام می‌شود.

وی افزود: این طرح حمایتی دو گروه اصلی ذی‌نفعان را دربرمی‌گیرد که شامل اقشار آسیب‌پذیر، مددجویان و افراد پشت نوبتی کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی، معلولان کم‌درآمد، زنان سرپرست خانوار فاقد عضو شاغل، و افراد فاقد مسکن، خودرو و شغل رسمی است. سقف درآمدی خانوارها زیر ۲۰ میلیون تومان برای خانوارهای ۱ تا ۳ نفره، ۲۷ میلیون تومان برای خانوار ۴ نفره، و افزایش ۷ میلیون تومانی به ازای هر عضو اضافه در خانوار تعیین شده است.

اندایش گفت: فرآیند سنجش استطاعت مالی از طریق پایش مجموع درآمد، تراکنش‌های بانکی و میزان خریدهای خانوار، در کنار مالکیت خودرو و املاک انجام می‌شود.

معاون وزیر رفاه با اعلام اینکه در فاز نخست کالابرگ یک میلیون خانوار حذف می‌شود، ادامه داد: فرآیند ثبت اعتراض و درخواست تجدیدنظر برای سرپرستان خانواری که دو رقم پایانی کدملی آن‌ها ۰، ۱ یا ۲ است و اعتبار کالابرگ‌شان شارژ نشده، از دیروز به مدت ۱۰ روز آغاز شده است. تعیین تکلیف سایر کدهای ملی (۳ تا ۹) هنوز نهایی نشده و بازه زمانی پیگیری آن‌ها از ۲۵ آبان به بعد خواهد بود.

او با بیان اینکه تنها مرجع ثبت درخواست بررسی مجدد، «سامانه حمایت» است، گفت: در صورتی که اعتراض خانوار تأیید شود، امکان بازگشت مجدد آن به فهرست مشمولان کالابرگ وجود دارد؛ در غیر این صورت، نتیجه بررسی و دلیل تأیید نشدن درخواست در سامانه اعلام می‌شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | رضایی: همین که قیمت نفت بالا می‌رود تعدادی از مسئولان دولتی ما نگران می‌شوند و با عجله به کمک ترامپ می‌آیند
سازوکار تاثیر جنگ با ایران در نتیجه انتخابات اخیر آمریکا
فیلم | ظهره‌وند: مذاکره برای جمع‌آوری اطلاعات و شناسایی سوژه عملیات است!
فیلم | جلیلی: نمی‌شود ما همهٔ تکالیف NPT را انجام دهیم و از هیچ حقی برخوردار نشویم
همتی مسئول اصلی گرانی دلار است
هکرها با دمای بانک خون فرانسه بازی کردند
رئیس جمهور مصوبه جدید شرکت مجدد در آزمون دستیاری پزشکی را ابلاغ کرد
شکست جمهوریخواهان در انتخابات سیلی سنگین ملت ایران به ترامپ بود
زن؛ میان خانواده و جامعه، نه در برابر یکی از آن‌ها
زلزله ۳ تریلیون دلاری در بورس آمریکا
حذف خاموش از سفره کالابرگ/یک میلیون خانوار پشت خط کالابرگ
از حماسه تا زندگی؛ روایت‌های سینمای مقاومت
جمهوری‌خواهان در برابر ترامپ / اول آمریکا یا اول اسرائیل؟
انتقاد عضو اتاق بازرگانی از اقامت خانواده مدیرعامل شستا‌ در خارج از کشور
کنایه فعال اصلاح طلب به توهین دایی و فردوسی پور به سرود ملی ایران
فیلم | روایت سعید جلیلی از چگونگی تغییر ادبیات دشمن نسبت به قدرت ایران در تنگه هرمز
آتش سوزی دو فروند نفتکش در تنگه هرمز 
آژانس بین‌المللی انرژی: ذخایر گاز اروپا در پایین‌ترین سطح از ۲۰۱۳ است
 دهک‌بندی معیار دقیقی برای حذف کالابرگ نیست/ دولت منابع حمایتی را به نیازمندان واقعی اختصاص دهد
محدودیت ساخت‌وساز توسط دولت؛ نسخه‌ای برای تبدیل تهران به شهر ثروتمندان
از خودسوزی یک دانشجو تا اعتراض به جلسات نمایشی وزیر علوم 
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top