تاریخ انتشار: شنبه 1393/11/25 - 11:44
کد خبر: 157919

دانشگاه علامه به دانشجویان مشاوره منابع علمی می‌دهد

خبرنامه دانشجویان ایران: رئیس مرکز مشاوره، بهداشت و درمان دانشگاه علامه از راه اندازی طرح مشاوره خدمات منابع علمی در مرکز مشاوره این دانشگاه خبر داد.

دکتر حسین سلیمی در گفتگو با مهر گفت: مرکز مشاوره دانشگاه علامه با همکاری گروه دانش و اطلاعات دانشگاه مشاوره خدمات منابع علمی را ارایه می دهد.

وی افزود: هدف از این کار استفاده بهینه از منابع علمی در پایگاه‌های اطلاعاتی و فضای وب برای انجام پژوهش‌های دانشگاهی است.

رئیس مرکز مشاوره، بهداشت و درمان دانشگاه علامه افزود: وقتی دانشجو بخواهد مقاله و یا پایان نامه‌ ای را تهیه کند، مشاور منابع علمی کنار دانشجو قرار گرفته و یک نوع مشاوره از خدمات منابع علمی و پایگاه هایی که دانشجو می تواند از آن استفاده کند ارایه می دهد.

وی ادامه داد: به عنوان مثال دانشجو مشکل خود را در پایان نامه و یا مفاهیم متغیرات پایان نامه ارایه می دهد سپس مشاور مذکور تعداد پایگاه‌ها و مقالاتی که دراین حوزه کار شده را به دانشجو معرفی می کند .

سلیمی هدف از اجرای طرح مشاوره خدمات منابع علمی را کمک به دانشجویانی عنوان کرد که درمفاهیم و متغیرات پژوهش خود ابهام دارند و یا با کلید واژه های پژوهش خود آشنا نیستند و یا منابع دقیق و موضوع های مرتبط با پژوهش خود را نمی دانند و یا با روش مناسب علمی و پیشرفته جستجو در پایگاه‌های اطلاعاتی آشنا نیستند.

وی ادامه داد: ما از این دانشجویان که با مشکلات مذکور مواجه هستند درخواست می کنیم به جای مراجعه به انقلاب و یا مکان هایی که با فروش پایانامه اقدام به یک نوع سرقت ادبی می کنند به مرکز مشاوره دانشگاه مراجعه کرده و از خدمات مشاوره علمی بهره مند شوند و به جای کپی پیس کردن خودشان کار خود را انجام دهند.

وی ادامه داد: مشاوره خدمات منابع علمی شامل مراحلی است که مرحله اول آن شناسایی موضوع مورد نظر دانشجو، پردازش و انتخاب کلید واژه مناسب، روش‌های جستجو از منابع علمی و پایگاه های اطلاعاتی و سرانجام دستیابی به هدف های مورد نظر است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جولین مور جایزه نماد طلایی زوریخ را دریافت کرد
حجت‌الاسلام قمی: زنجیره جنایت باید با خونخواهی رهبر شهید قطع شود
نشست مهم چارچوب هماهنگی عراق درباره ایران
خسروپناه: باید الگوی حکمرانی دفاعی شهید موسوی تهیه و تدوین شود
ریحانه کریمی: مدالم تقدیم به آقا امام رضا(ع)/ خدا را شکر شرمنده نشدم
چای استخوان زنان را قوی‌تر می‌کند
حردانی: از شکست مقابل ازبکستان درس می‌گیریم
با همسر لجبازم چگونه برخورد کنم؟
جشنواره ملی سرباز ایرانی +عکس
رئیس دانشگاه تهران: در جنگ اخیر ۲ استاد و ۵ دانشجو را از دست دادیم
سقف حمایتی طرح‌های بنیاد نخبگان افزایش یافت
مراسم روز پرچم در دانشگاه تهران +عکس
پس از تحقیق درباره تروریستی بودن حادثه «فرفورد» اعلام نظر می‌شود
قیمت نفت اثبات کننده دروغ‌های بنگاه فریب‌کاری آمریکایی‌ها است
شهید موسوی الگوی نسل امروز و آینده نیروهای مسلح است
نخستین جشنواره ملی سرباز ایرانی برگزار شد
خشم رسانه صهیونیستی از فعالیت‌های دیپلماتیک ایران در نیویورک
تیم ملی واترپلو مقابل چین باخت
کاظمی: معلمی فقط انتقال علم نیست/ شخصیت معلم دانش‌آموز را می‌سازد
نعمتی: بازی با ازبکستان غافلگیر شدیم/ با آرامش آماده جام ملت‌ها می شویم
انصارالله: خون شهید نصرالله مسیر پیروزی را تقویت می‌کند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top