تاریخ انتشار: دوشنبه 1394/01/31 - 10:28
کد خبر: 164199

مقایسه حضور و تلاش رئیس سازمان محیط زیست در دو مقوله متفاوت؛

وقتی ابتکار برای سلامت مردم به اندازه «سگ کشی» اهمیت قائل نیست! +فیلم

وقتی ابتکار برای سلامت مردم به اندازه «سگ کشی» اهمیت قائل نیست! +فیلم

به این ترتیب وزیر بهداشت به عنوان نماینده دولت عازم خوزستان شد در حالی که معصومه ابتکار به عنوان رئیس سازمان محیط زیست کشورکه باید پیگیر این موضوع می بود درست در همان موقع در میتینگ های سیاسی شرکت می کرد.

خبرنامه دانشجویان ایران: اگرچه آب و هوای قسمت های مختلف ایران متفاوت است ولی کمتر کسی باید باشد که تا کنون از اوضاع ریزگردها و گرد و خاک های خوزستان چیزی نشنیده باشد.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ این روزها که مردم مناطق مختلف ایران از هوای بهاری لذت می برند ریزگردها امان مردم خوزستان، کرمانشاه و ایلام را بریده است  تا جایی که دیگر نای نفس کشیدن ندارند البته شاید باورش سخت باشد ولی مردم خوزستان مجبورند در بهار هم با ماسک در خیابان ها تردد کنند.

دانلود

موضوع ریزگردها در غرب کشور در سال 93 به یک موضوع جدی زیست محیطی کشور تبدیل شد و اهمیت موضوع و البته بی توجهی دولت به ریزگردهای خوزستان تا جایی افزایش پیدا کرد که رهبری انقلاب به دولت دستور دادند و تاکید جدی کردند که مشکل ریزگردها و گردو خاک استان های غرب کشور هر چه سریعتر رفع شود.

پیرو دستور رهبر انقلاب، معاون اول رئیس جمهور از وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی خواست به عنوان نماینده ویژه رییس جمهور و با اختیارات کامل به همراه شماری از نمایندگان دستگاه‌های مرتبط، سفری به استان داشته باشند و از نزدیک وضعیت را بررسی کرده و گزارش آن را در اختیار دولت قرار دهند تا بر اساس نظر رییس جمهور محترم در جلسه آینده دولت مطرح و در خصوص آن تصمیم‌گیری شود.

به این ترتیب وزیر بهداشت به عنوان نماینده دولت عازم خوزستان شد در حالی که معصومه ابتکار به عنوان رئیس سازمان محیط زیست کشورکه باید پیگیر این موضوع می بود درست در همان موقع در میتینگ های سیاسی شرکت می کرد.

بنابراین گزارش دقیقا وقتی که خوزستان به معصومه ابتکار نیاز داشت وی در یک متینگ سیاسی در دانشگاه صنعتی شریف حضور یافت که البته این وقت ناشناسی او با واکنش دانشجویان دانشگاه شریف روبرو شد و بشدت به ابتکار اعتراض کردند.

اگرچه معصومه ابتکار بعنوان متولی محیط زیست کشور در روزهای سخت کنار مردم خوزستان حضور نداشت ولی وزیر بهداشت به خوزستان سفر کرده بود همین امر باعث شد که حامیان و اطرافیان ابتکار بجای عذرخواهی از عدم حضور خود در کنار مردم خوزستان به وزیر بهداشت حمله کنند و او را بخاطر انجام وظیفه اش "نخود هر آش" بخوانند.
در همین رابطه اسماعیل کهرم مشاور معصومه ابتکار در گفتگو با فارس گفته است: "هر جا که عکس  و دوربین باشد آقای هاشمی نیز حضور دارد! کهرم با بیان اینکه آقای هاشمی (وزیر بهداشت) نخود هر آشی است، ادامه داد:  اما سوال اینجاست که آیا نتیجه حضور وزیر بهداشت به خوزستان غیر از شوی رسانه‌ای چیز دیگری بود؟"

در حالی که وزیر بهداشت از سوی جهانگیری برای اینکار ماموریت پیدا کرده بود این هجمه ها به وزیر بهداشت برای توجیه عدم حضور ابتکار  در خوزستان بود.

اما بالاخره ابتکار نتوانست از زیر فشار افکار عمومی فرار کند و در یک روز آفتابی و پاک خوزستان برای برگزاری یک نشست خبری به این استان سفر کرد که اینبار با اعتراض خبرنگاران استانی حاضر در جلسه مواجه شد.

این بی توجهی ابتکار به سلامت مردم خوزستان در حالی است که این روزها شاهد پدیده شوم سگ کشی در برخی استان ها هستیم و معصومه ابتکار فعالانه برای دفاع از حقوق سگ ها در تجمعات حضور پیدا می کند و به سخرنانی می پردازد.

ابتکار حتی برای نجات جان سگ ها به وزیر کشور هم نامه نگاری کرده است و درخواست داشته تا این موضوع را پیگیری نماید.

البته هیچ کس منکرعمل شنیع از بین بردن حیوانات نیست و از اینکه حیوانات بی دفاع کشته شوند دفاع نمی کند ولی آیا معضصومه ابتکار نمی توانست برای سلامت مردم هم همین قدر تلاش کند و به آب و آتش بزند؟

به نظر می رسد معصومه ابتکار بیش از انکه علاقه مند به محیط زیست باشد علاقمند به شوهای رسانه ای و شرکت در جلسات سیاسی است و اگر در عرصه محیط زیست مانوری میدهد برای گرفتن برخی عکس های یادگاری با ژست محیط زیست است.
 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
پریسا
1394/01/31 - 16:24

باعرض سلام واحترام میبینیم که این دولت دچار خوددرگیری شدید است
محمد
1394/02/01 - 12:23

بالاخره خانم ابتکار باید یک جوری خودش را نشان دهد و این بهترین موقعیت است و بالاخره سیاست این است که بعضی وقتها جان سگها از انسانها خیلی با ارزش تر میشود و سگها فرشته هم میشوند .
معرفی کسب و کارها
«کارت امید مادر» شارژ شد
تعداد مصدومان حادثه شهرک شمس آباد به ۲۱نفر رسید
توافق نزدیک است!
واکنش تند رضاییان به استقلالی‌ها
مذاکره با تل‌آویو، چیزی جز شرم و تحقیر برای لبنان ندارد
از تخریب حرم و مجازات اعدام برای زیارت تا راهپیمایی میلیونی اربعین
شرط تداوم یارانه نقدی و کالابرگ اقامت در ایران است
مطالب خارج از مراجع رسمی فاقد سندیت است
سنگر خیابان را باشکوه‌تر از قبل حفظ می‌کنیم
رئیس‌جمهور به دنبال توافقی مرده است
ادامه ادعاهای سنتکام درباره محاصره دریایی ایران
مذاکرات با ایران هم‌اکنون در حال انجام است!
روابط ایران و عراق در بهترین وضع خود قرار دارد
چیزی به ایران نمی‌رسد
جنبش حماس از پایبندی به توافقات مرحله دوم آتش‌بس خبر داد
ادعای استعفای رئیس‌جمهور واهی و کذب محض است
سردار کرمی: در کمین تروریست‌ها و آماده پاسخ قاطعیم
۱۹۰ واحد مسکن استیجاری آماده واگذاری به زوج‌های جوان است
کیف پول ایران؛ انجام تراکنش‌های مالی بدون نیاز به اینترنت
حسام؛ سامانه جدید بانک مرکزی برای ساماندهی حساب‌های بانکی
توصیه مهم برای بازگشت زائران اربعین؛ مرز خروجی را تغییر ندهید
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
اعلام نتایج اولیه پذیرش دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
دستاورد پژوهشگران دانشگاه تهران درتوسعه نسل جدید سامانه‌های هوشمند
توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و بلاروس
توسعه همکاری‌های علمی، آموزشی و فناورانه با قزاقستان
نتایج آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی هفته آینده منتشر می‌شود
پیشنهاد راه‌اندازی دوره‌های «هم‌افزایی فناورانه»
ظرفیت پژوهشی هر عضو هیئت‌علمی از حمایت های بنیاد ملی علم اعلام شد
کلید نهایی پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد
مهلت ثبت نام آزمون های دانشنامه و گواهینامه تخصصی و فوق تخصصی تمدید شد
تحمیل ۸۰۰ دانشجوی پزشکی به دانشگاه
طرح جدید تغذیه دانشجویان هنوز نهایی نشده
برخی دانشجویان بین الملل علاوه بر فارسی حتی به انگلیسی هم مسلط نیستند
توانمندسازی دانشجویان برای ورود به بازار کار دانش‌بنیان
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
اسامی منتخبان دور دوم انتخابات شورای صنفی دانشگاه تربیت مدرس اعلام شد
واکنش معاون وزیر بهداشت به رای دیوان عدالت اداری درباره انفصال از خدمت
شروط جدید وزارت بهداشت برای ایجاد رشته و دوره جدید علوم پزشکی
نخستین سامانه جامع شهدای دانشجو رونمایی می‌شود
پژوهشگران دانشگاه تهران عملکرد ترانزیستورهای نسل آینده را بهبود دادند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top