تاریخ انتشار: شنبه 1396/09/11 - 15:04
کد خبر: 251515

در نامه تشکل‌های دانشجویی استان سیستان و بلوچستان به وزیر علوم مطرح شد:

تشکر از انتخاب یک استان مرزی برای سخنرانی رئیس‌جمهور/ انتقاد از عدم اجازه صحبت به نمایندگان تشکل‌ها

تشکر از انتخاب یک استان مرزی برای سخنرانی رئیس‌جمهور/ انتقاد از عدم اجازه صحبت به نمایندگان تشکل‌ها

به سبب انتخاب این استان مرزی و دور افتاده از مرکز برای برگزاری این مراسم مراتب تشکر خود را به شما و رئیس محترم جمهور اعلام می داریم و امیدواریم که این انتخاب، سرآغازی بر اتمام مرکزگرایی افراطی دولت یازدهم باشد که در سال‌های گذشته جز افزایش فاصله طبقاتی در کشور هیچ حاصلی در پی نداشته است.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ تشکل‌های دانشجویی دانشگاه‌های استان سیستان و بلوچستان در نامه‌ای به وزیر علوم، ضمن تشکر از انتخاب این استان مرزی برای سخنرانی روز دانشجو توسط روحانی، پیرامون حواشی به وجود آمده درباره‌ی سخنرانی دانشجویان و نحوه انتخاب نمایندگان تشکل‌ها و مواردی از این دست، انتقاد کردند.

در بخش مهمی از این نامه آمده است: این دانشگاه دارای 5 تشکل فعال می باشد که تنها به یکی از آنها که البته تشکل دولت ساخته انجمن اسلامی دانشجویان پیرو خط امام(ره) می‌باشد اجازه صحبت داده شده است. عجیب آنجاست که حتی اتحادیه‌های بزرگ دانشجویی نیز بر خلاف سنوات گذشته هیچ مجالی برای بیان نظرات خود ندارند.

متن کامل این نامه را در ادامه می‌خوانید:

جناب آقای دکتر غلامی
وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری

سلام علیکم
احتراما استحضار دارید که بنابر برنامه ریزی انجام شده قرار است برنامه بزرگداشت روز دانشجو با حضور ریاست محترم جمهور در سال جاری در تاریخ یازدهم آذر ماه در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردد. نخست به سبب انتخاب این استان مرزی و دور افتاده از مرکز برای برگزاری این مراسم مراتب تشکر خود را به شما و رئیس محترم جمهور اعلام می داریم و امیدواریم که این انتخاب، سرآغازی بر اتمام مرکزگرایی افراطی دولت یازدهم باشد که در سال‌های گذشته جز افزایش فاصله طبقاتی در کشور هیچ حاصلی در پی نداشته است.

جنابعالی استحضار دارید که از زمان تبلیغات انتخاباتی سال 92، شعار آزادی بیان و امنیتی نبودن دانشگاه‌ها همواره به عنوان یکی از مطالبات اصلی جناب آقای روحانی در سطح جامعه مطرح شده و بسیاری از دانشجویان را به همراهی با ایشان تشویق نمود. ایشان همچنین در گفتگوی تلویزیونی خویش با مردم، از زنده شدن مراسم روز دانشجو پس از روی کار آمدن دولت یازدهم سخن گفتند. مجموع این سخنان و شعارها جای هیچ شبهه‌ای برای دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان باقی نگذاشته بود که می‌توانند سخنان و انتقادات خویش را در مراسم روز دانشجو خطاب به ایشان مطرح کرده و مطالبات به حق خود را از ایشان مطالبه نمایند.

متأسفانه علیرغم انتظارات دانشجویان از چند روز گذشته شاهدیم که علیرغم سر دادن شعار مخالفت با امنیتی کردن دانشگاه‌ها از سوی رئیس جمهور، تیم‌های وابسته به ایشان به حصارکشی در دانشگاه پرداخته و در اقدامی سخیف حتی برای دانشجویان نمازگزار نیز محدودیت‌هایی ایجاد کرده و مأموران امنیتی، دانشگاه را به محاصره خویش درآورده‌اند به گونه‌ای که انگار دانشگاه با پادگان عوض شده است. علاوه بر این، حضور دانشجویان در مراسم بزرگداشت روز دانشجو محدود شده و بنابر آمار منتشر شده قرار است تنها 200 نفر از دانشجویان دانشگاه‌های استان در این مراسم شرکت کنند که این تعداد معادل 20 درصد از ظرفیت تالار فردوسی دانشگاه سیستان و بلوچستان می‌باشد و آنچنان که از قرائن موجود بر می‌آید قرار است 80 درصد باقیمانده توسط مسئولین و کف زنان جناب رئیس جمهور پر شود.

مهم ترین نکته‌ای که باید بدان اشاره کرد عدم اجازه به تشکل‌های دانشگاه سیستان و بلوچستان جهت ایراد سخن و پیگیری مطالبات خود از رئیس جمهور است. این اقدام عجیب در حالی صورت می گیرد که این دانشگاه دارای 5 تشکل فعال می باشد که تنها به یکی از آنها که البته تشکل دولت ساخته انجمن اسلامی دانشجویان پیرو خط امام(ره) می‌باشد اجازه صحبت داده شده است. عجیب آنجاست که حتی اتحادیه‌های بزرگ دانشجویی نیز بر خلاف سنوات گذشته هیچ مجالی برای بیان نظرات خود ندارند.

لذا ما تشکل ها و کانون های انقلابی دانشگاه سیستان و بلوچستان جنابعالی را مسئول مستقیم این اهانت بزرگ به ساحت دانشگاه و دانشجو دانسته و به شما پیشنهاد می‌دهیم در زمان محدود باقیمانده تا برگزاری این جلسه، با اصلاح روند اتخاذ شده لااقل برای این وزارتخانه آبرویی باقی بگذارید که در غیر این صورت ننگ خفه کردن صدای دانشجو تا ابد بر جنابعالی، وزارتخانه متبوع و رئیس محترم دولت باقی خواهد ماند و دیگر هر چه شعار آزادی خواهی و استقلال دانشگاه سردهید به لطیفه ای مضحک شبیه خواهد شد.

جامعه اسلامى دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان
بسیج دانشجویى دانشگاه سیستان و بلوچستان
انجمن اسلامى دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان
مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه سیستان و بلوچستان
کانون کفا دانشگاه سیستان و بلوچستان
کانون خط امام(ره) دانشگاه سیستان و بلوچستان
جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه زابل
جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد واحد زاهدان

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دانشگاه شیراز موفق به کسب مدال برنز مسابقات بین‌المللی IDA آمریکا شد
واکنش نتانیاهو به حنوکای خونین در استرالیا
استقلال منتظر پاسخ استعلام های نهایی درباره ماشاریپوف
دانشگاه، محل پیوند نقد و مطالبه‌گری با ظرفیت‌های قانون اساسی است
حماسه کادر درمان و داروسازی در بحران جنگ تحمیلی۱۲ روزه
اخراج استاد ایرانی از آمریکا، رسوایی نقض حقوق بشر است
برترین‌های پژوهش و فناوری در جشنواره دانشگاه تهران تقدیر شدند
نگرانی برای تامین سوخت زمستانی وجود ندارد
بانوان بهشت؛ آغاز یک مسیر و شبکه سازی مستمر
چطور یک کلاس آنلاین حرفه‌ای برگزار کنیم؟ ۱۰ نکته کاربردی از برنامه‌ریزی تا اجرای بدون قطعی
بهترین برند ورق پلی کربنات کدام است؟ معرفی برندهای ایرانی و خارجی
۵ عامل پنهان مؤثر بر کاهش لایک اینستاگرام و راهکارهای بازگشت تعامل
آشنایی با لوازم جانبی ضروری دوچرخه در یک نگاه
تفاوت مستر کارت و ویزا کارت در چیست ؟کدام بهتر است؟
۱۰ بهترین کلاس آموزش زبان ایتالیایی در تهران و شهرهای بزرگ
نرخ اتحادیه باربری تهران به شهرستان چه قدر است؟
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: مذاکرات تحت سایه تجاوزات، یک فریب است!
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: اسرائیل طرح الحاق لبنان به سوریه را دنبال می‌کند
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: خلع سلاح تحت هیچ شرایطی پذیرفته نمی‌شود
دانشجویان آمریکایی در سالن امتحانات به رگبار بسته شدند
تقنین، ابزار نهایی است؛ نه نقطه شروع
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top