تاریخ انتشار: پنجشنبه 1397/07/26 - 13:36
کد خبر: 286878

در گفتگو با یکی از دانشجویان دکتری دانشگاه آزاد مطرح شد:

قصه‌ی پرغصه‌ی آزمون جامع و EPT و دانشجویانی که بین دوراهی زبان و زمان گیر افتادند +سند

قصه‌ی پرغصه‌ی آزمون جامع و EPT و دانشجویانی که بین دوراهی زبان و زمان گیر افتادند +سند

چرا دانشجویان ملزم به ارائه ی مدرک زبان هستند و تا زمانی که مدرک خود را ارائه نکنند نمی توانند در کلاس ها شرکت کنند. این دوگانگی استانداردی یقینا دانشجویان این مقطع حساس را می تواند دچار مشکلاتی کند. علاوه بر این موضوع هزینه هایی که برای این دانشجویان چه از بابت آزمون ها و چه از بابت مرخصی اجباری که توسط دانشگاه اعمال می شود نیز قابل ملاحظه است.

به گزارش خبرنگار صنفی - آموزشی «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دانشجویان مقطع دکتری دانشگاه آزاد در اعتراض به بخشنامه ی جدید دانشگاه آزاد پیرامون نحوه ی برگزاری آزمون جامع و آزمون EPT دست به ایجاد کمپین زده اند. خبرنگار ما در گفت و گو با یکی از دانشجویان دکتری این دانشگاه به بررسی کم و کیف این ماجرا پرداخته است.

این دانشجوی مقطع دکتری در گفتگویی با «خبرنامه ی دانشجویان ایران» تاکید کرد: «تا اردیبهشت ماه 97 یکی از شرایط آزمون EPT این بود که دانشجویانی که نمره ی بین 40 تا 49 کسب می‌کنند، مشروط محسوب شده و می توانستند در آزمون جامع شرکت کنند. به عبارت دیگر پیش شرط شرکت در آزمون جامع داشتن نمره ی قبولی EPT  و یا نمره ی بین 40 تا 49 بود که در این صورت به دانشجو فرصت داده می‌شد تا زمان دفاع از رساله ی خود نمره ی قبولی ETP  و یا نمره ی قبولی آزمون های زبان دیگری که مورد قبول دانشگاه است را دریافت کند. طبق بخش نامه ی جدید دانشجویان می توانند آزمون جامع بدهند اما تنها تا 6 ماه فرصت دارند مدرک قبولی زبان خود را ارائه دهند.»

بیشتر بخوانید//پای دروس جبرانی به آزمون EPT هم کشیده شد +سند

وی ادامه داد:«زمانی به دانشجو فرصت داده می شد تا با شرکت در آزمون EPT  دانشگاه آزاد و کسب نمره ی در آن دانشجو بتواند به سراغ پروپوزال و رساله ی خود برود. یکی از مشکلاتی که اکنون برای دانشجویان به وجود آمده است حذف نمره ی مشروط یا همان نمره ی بین 40 تا 49 است که در بخش نامه ی جدید به آن توجه نشده است. اکنون دیگر دانشجویان دلیلی برای شرکت در آزمون EPT ندارند.»


بخشنامه در خصوص زبان و ارائه نمره آزمون زبان خارجی برای دانشجویان مقطع دکتری دانشگاه آزاد اسلامی

این دانشجو در مورد پرداخت 25% از شهریه ثابت در مرخیی اجباری دانشگاه به دلیل نداشتن نمره ی آزمون زبان EPT گفت:«در بخش نامه ی جدید فرصتی که دانشجویان برای ارئه ی نمره ی زبان تا هنگام دفاع داشتند به شش ماه محدود شده است. از طرفی پیش شرط آزمون جامع که آزمون زبان بوده است برداشته شده و در این شش ماه فرصت، مرخصی شش ماهه به دانشجویان می دهند که هزینه ی آن 25% شهریه ثابت است. ای کاش به دانشجویان این فرصت را می دادند تا همزمان با انجام مراحل درسی از قبیل ثبت پروپوزال، دانشجو مدرک زبان خود را در هنگام دفاع ارائه دهد.»

وی در مورد کلاس های زبان دانشگاه آزاد گفت:«دانشگاه کلاس هایی را در سه سطح برگزار می کند و در پایان جلسات از دانشجویان آزمون گرفته می شود و میانگین نمره این سه دوره باید 50 باشد تا دانشجویان بتوانند به جای آزمون از آن استفاده کنند، این کلاس ها به صورت مجازی در شهر تهران برگزار می شد و دانشجویان سایر شهرها می بایست به صورت آنلاین در این کلاس ها شرکت می کردند که برخی به دلیل نداشتن دسترسی به اینترنت و یا سرعت پایین وب دچار مشکل می شدند و عملا این راه حل جواب گوی مشکلات دانشجویان نبود، در همین مورد هم دانشجویان در تاریخ 22 تیرماه نسبت به منابع آزمون اعتراض کردند، زیرا منابع آزمون با منابعی که به دانشجویان معرفی شده بود تفاوت داشت.»

این دانشجو با اعتراض به حذف آزمون جامع در صورت ارائه نشدن مدرک زبان گفت:«برخی از دانشگاه ها به دانشجویان می گویند اگر تا شش ماه دیگر مدرک زبان خود را نیاورید، حذف می شوید، این در حالی ست که برخی از افراد بهترین نمره ها را در آزمون جامع کسب کرده اند اما چون مدرک زبان ندارند ممکن است آزمون جامع آنها حذف شود، در کجای دنیا آزمون جامع را بخاطر زبان حذف می کنند؟»

این دانشجو با توجه به اینکه از مسئولین دانشگاه خواست تا با دانشجویان همکاری کنند و مشکلات دانشجویان را درک کنند، گفت: «در آزمون EPT  افرادی هستند که به دلیل کمبود وقت نتوانسته اند با اختلاف یک یا دو نمره، نمره ی کافی را به دست بیاورند،ما از مسئولین این در خواست را داشتیم که حداقل ده دقیقه به زمان آزمون اضافه کنند تا کسی به دلیل کمبود وقت از کسب نمره ی قبولی که به دلیل نزدن یک یا دو سوال است، حذف نشود. راهکار فعلی در همکاری مسئولین با دانشجویان است و مشکلات باید به صورت کارشناسی حل شود.»


نامه ی درخواست دانشجویان مقطع دکتری از ریاست دانشگاه آزاد اسلامی

حال این سوال پیش می آید که اگر برای مسئولین دانشگاه آزاد آزمون EPT و زبان از اهمیت خاصی برخوردار است، چرا شرط آزمون زبان به عنوان پیش شرط آزمون جامع برداشته شده است و اگر آزمون زبان دارای اهمیت نیست. چرا دانشجویان ملزم به ارائه ی مدرک زبان هستند و تا زمانی که مدرک خود را ارائه نکنند نمی توانند در کلاس ها شرکت کنند. این دوگانگی استانداردی یقینا دانشجویان این مقطع حساس را می تواند دچار مشکلاتی کند. علاوه بر این موضوع هزینه هایی که برای این دانشجویان چه از بابت آزمون ها و چه از بابت مرخصی اجباری که توسط دانشگاه اعمال می شود نیز قابل ملاحظه است.

*گزارش از امین خلیق

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | بحران مسکن؛ نتیجه کمبود زمین یا موانع خودساخته دولت؟
فیلم | این زبان بدن شبیه شاکی است یا متهم؟!/ واکنش وزیر میراث فرهنگی به شکایت از خضریان
جلسه بررسی راهکارهای تحقق انسجام ملی و چگونگی عبور از چالش‌ها به ریاست رئیس‌جمهور پزشکیان +عکس
دانشگاه خواجه نصیرالدین دانشجوی کارشناسی ارشد بدون آزمون پذیرش می‌کند
سردار شکارچی: پس از جنگ اخیر حتی لحظه‌ای تولید موشک‌‌ تعطیل نشد
یارانه نقدی این خانواده‌ها قطع می‌شود
بازدید روسای دانشگاه‌های کشور از موزه مجلس شورای اسلامی +عکس
مراسم تجلیل از نخبگان علمى به پیشنهاد مقام معظم رهبرى برگزار شد
سهمیه بنزین به کارت بانکی منتقل می‌شود
حدود نیمی از احکام قانون جوانی جمعیت ناقص یا اصلاً اجرا نشده است
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت اقدامات غیرقانونی آمریکا علیه ونزوئلا
تاکید پزشکیان بر تسریع در اجرای قرارداد توسعه میدان نفتی آزادگان
هشدار رؤسای دانشگاه‌های اسرائیل: زنگ خطر مهاجرت مغزها به صدار درآمده است
عرضه ۲۵۲ هزار تن هندوانه تازه برای تنظیم بازار شب یلدا
تجلیل از سردار شهید سلامی؛ نماد علم، ایمان و ایثار در جمع نخبگان
مجلس فرایند تشکیل کمیسیون تلفیق بودجه را آغاز کرد
پزشکیان: امام خمینی(ره) پیام‌آور وحدت و انسجام بود
دختر شهید سلامی: دانشمندان و فرماندهان دو بال پرواز ایران هستند
مسیر پیشرفت کشور از علم و دانشگاه می‌گذرد
ایجاد بیش از ۲۰۰ هکتار زیرساخت علمی و فناورانه در تهران با محوریت نخبگان
پزشکیان: دعوت دولت به مشارکت به معنای فقدان برنامه نیست
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top