تاریخ انتشار: شنبه 1398/02/07 - 18:53
کد خبر: 309971

ساخت خوابگاه متاهلی برای دانشجویان دانشگاه تبریز

معاون دانشجویی دانشگاه تبریز از تحصیل ۲۰۰ دانشجوی غیر ایرانی در این دانشگاه خبر داد.‏

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، حسین امامعلی پور قبل از ظهر شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه استان با اشاره به فرا رسیدن هفته خوابگاه‌های (سراهای) دانشجویی گفت: ۷ تا ۱۳ اردیبهشت هفته خوابگاه‌های دانشجویی با شعار عرصه نوآوری، مهارت محوری و رونق تولیدات دانشجویی گرامی داشته می‌شود که ستاد برگزاری هفته خوابگاه‌ها برنامه‌هایی همچون غبارروبی مزار شهدای گمنام، مسابقات ورزشی در همه سراهای دانشجویی، افتتاح پیست دوچرخه سواری خواهران، جشنواره غذا، حضور پزشک بانوان و مشاوره در خوابگاه‌های دختران، انتخاب اتاق نمونه، غربالگری دانشجویان در حوزه بهداشتی، کارگاه آموزشی با عنوان مدیریت ارتباط، جنگ شادی، تور تبریز گردی، نقد و بررسی فیلم، برپایی بازارچه فروش و عرضه تولیدات دانشجویی، اهدای گلدان به اتاق‌های خوابگاه شهدا و حضور مسئولان در خوابگاه‌های دانشجویان را به عنوان برنامه‌های این هفته در نظر گرفته است.

وی با اشاره‌ای به تعلق خوابگاه به ۱۰۰ درصد دانشجویان دوره روزانه دانشگاه گفت: علاوه بر تحویل خوابگاه به ۱۰۰ درصد دانشجویان روزانه، برخی دانشجویان شبانه همچون دانشجویان دکترای خانم، دانشجویان تحت سرپرستی بهزیستی، کمیته امداد، خانواده جانبازان و شهدا نیز مشمول استفاده از خوابگاه‌های دانشگاه شده‌اند که هم اکنون تنها خوابگاه خودگردان برای دانشجویان خانم، خوابگاه فدک است.

وی ادامه داد: از سوی دیگر از خوابگاه جدید دانشگاه که ۸۰۰ دانشجو در آن اسکان یافته‌اند، بهره برداری شده که این خوابگاه در سطح بهترین خوابگاه‌های دانشجویی کشور قرار دارد که افتتاح این مجموعه سبب شد که اسکان دانشجو در خوابگاه شهرک دیگر انجام نشود.

امامعلی پور با اشاره‌ای به کسب رتبه اول ساماندهی خوابگاه‌های غیردولتی توسط امور دانشجویان دانشگاه تبریز گفت: ۴۰ مورد مجوز برای خوابگاه‌های خودگردان صادر شده است که باید نظارت لازم برای این خوابگاه‌ها صورت گیرد.

فعالیت پنج رستوران آزاد و اجرای طرح تاک در دانشگاه

معاون دانشجویی دانشگاه تبریز همچنین با اشاره‌ای به وضعیت غذایی و رستوران‌های دانشگاه تبریز گفت: علاوه بر سلف‌های دانشجویی، پنج رستوران آزاد در سطح دانشگاه با همکاری بخش خصوصی ایجاد شده که طرح تاک در این رستوران‌ها اجرایی می‌شود که دانشگاه تبریز در راستای اجرای این طرح توانسته رتبه اول در کشور را کسب کند.

وی افزود: طی این طرح، دانشجویی که در رستوران دولتی دانشگاه نمی‌خواهد غذا بخورد، می‌تواند در رستوران خصوصی در وعده ناهار و شام شش هزار تومان سوبسید گرفته و وعده غذایی خود را با احتساب این سوبسید خریداری کند.

امامعلی پور با اشاره‌ای به تجهیز سلف دانشگاه به سیستم جدید پخت غذا گفت: این سیستم در سطح دانشگاه‌های کشور بی نظیر بوده و طی آن پخت غذاها با بخار صورت می‌گیرد که هزینه سه و نیم میلیارد تومانی برای ایجاد این سیستم صورت پذیرفته که اجرایی شدن آن سبب ۹۰ الی ۹۵ درصد صرفه جویی در مصرف روغن شده و سلامت دانشجویان را در پی دارد.

وی همچنین اشاره‌ای به تجهیز کامل خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه کرده و گفت: در مقاطع تحصیلات تکمیلی، خوابگاه‌ها به اینترنت مجهز شده‌اند، همچنین رستوران‌ها و فضاهای ورزشی نیز از دیگر امکانات رفاهی ایجاد شده برای دانشجویان خوابگاه‌ها است.

ساخت خوابگاه متاهلی از دغدغه‌های مهم معاونت

امامعلی پور ادامه داد: هم اکنون ساخت خوابگاه متاهلی برای دانشجویان دانشگاه از جمله دغدغه‌های معاونت محسوب می‌شود که مراحل ساخت این خوابگاه در حال پیگیری بوده و در مرحله اسکلت بندی قرار دارد.

معاون دانشجویی دانشگاه تبریز همچنین با اشاره‌ای به وظیفه دانشگاه در راستای بهداشت دانشجویان گفت: علاوه بر مساله بهداشت، این دانشگاه مساله درمان دانشجویان را نیز در اولویت خود قرار داده، از سوی دیگر فعالیت مرکز مشاوره از دیگر خدمات ارائه شده به دانشجویان است.

وی با اشاره‌ای به پایش روانی دانشجویان طی سال‌های گذشته گفت: مشکلات تحصیلی از جمله مواردی بوده است که دانشجویان بیشترین مراجعه را برای مشاوره گرفتن در خصوص آن داشته‌اند.

ایجاد بازارچه دائمی تولیدات دانشجویان

امامعلی پور همچنین از ایجاد بازارچه دائمی تولیدات دانشجویان دانشگاه در آینده نزدیک در دانشگاه خبر داد.

معاون دانشجویی دانشگاه تبریز با اشاره‌ای به فعالیت‌های مدیریت ورزشی دانشگاه نیز گفت: تعداد دانشجویان شرکت کننده در فعالیت‌های درون دانشگاهی در حوزه ورزشی هفت هزار و ۵۰۰ نفر بوده‌اند که ۲۳۹ نفر در مسابقات منطقه‌ای و ۱۸۰ نفر در المپیاد ورزشی دانشگاه‌ها شرکت داشته‌اند که در آخرین المپیاد دانشجویی برگزار شده، دانشگاه تبریز در بین ۱۲۰ دانشگاه رتبه هشتم را از آن خود کرد.

تحصیل ۲۰۰ دانشجو غیر ایرانی در دانشگاه تبریز

وی در خصوص دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه نیز گفت: اولین پذیرش دانشجوی خارجی از سال ۹۱ آغاز شده و در سال ۹۶، این تعداد ۵۰ نفر بوده که هم اکنون نیز ۲۰۰ دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی در این دانشگاه تحصیل می‌کنند که طی سیاست‌هایی سعی در افزایش این تعداد در سال‌های تحصیلی آینده خواهیم داشت.

وی همچنین در خصوص اخبار منتشر شده مبنی بر گازگرفتگی دانشجوی ممتاز دانشگاه تهران در خوابگاه‌های دانشگاه تبریز گفت: این اتفاق مربوط به خوابگاه دانشگاه تبریز نبوده بلکه وی دانشجوی فارغ التحصیل دانشگاه سهند بوده و چند روزی در خوابگاه خودگردان ساکن شده و متأسفانه در اثر گاز گرفتگی جان خود را از دست داده بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
انتقال ۵ زندانی ایرانی از ارمنستان به کشور
قالیباف کسب مقام نخست المپیاد دانش‌آموزی نجوم توسط نوجوانان ایرانی را تبریک گفت
سرپرست حوزه ریاست معاونت علمی منصوب شد
رهبر ملی ترکمنستان با پزشکیان دیدار کرد
سپاهان از پرسپولیس شکایت کرد!
اسرائیل مانع واکسیناسیون فلج اطفال در غزه
دستگیری عامل تیراندازی در دولت‌آباد
انتصاب سرپرست حوزه ریاست معاونت علمی ریاست‌جمهوری
تراموا جایگزین بی.آر.تی در تهران
جزییات نوسازی بافت فرسوده در منطقه ۱۴ اعلام شد
اروپا و ژاپن در آرزوی اسپیلت ایرانی
حجت‌الاسلام اژه‌ای: ما فقط واعظ نیستیم که نصیحت کنیم
قرارداد «شریفی زارچی» تمدید نشده است
مصوبه پرداخت حق عضویت ایران در مجامع بین‌المللی ابلاغ شد
قدردانی ستاد مرکزی اربعین از دولت و ملت عراق
تصمیم نهایی در خصوص محرومیت مهرداد محمدی
مشخص شدن تکلیف نمایندگانی که هنوز عضو کمیسیون تخصصی نشده‌اند
پزشکیان: دولت‌مردان رهنمودهای رهبری را به‌طور جدی مورد توجه قرار دهند
پزشکیان: از اعضای دولت خواستم به دنبال مچ‌گیری نباشند
اولین تصویر از حضور رسمی ظریف در جلسه هیات دولت پس از بازگشتش
گزارش مرکز پژوهش‌ها درباره شاخص‌های کلان بخش آب
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top