تاریخ انتشار: دوشنبه 1399/02/15 - 10:33
کد خبر: 354606

زمان بازگشایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی جهش قابل توجه در حوزه دانش از راه دور و آموزش مجازی را ظرفیت بالقوه‌ای خواند که از پیش در دانشگاه وجود داشت و افزود: این دستاورد بسیار ارزنده که در این مدت کوتاه و در شرایط سکون آموزشی و اداری دانشگاه محقق شده است، جای تقدیر و تشکر دارد. در سال جاری باید بیش از گذشته به سمت مجازی سازی آموزش‌ها پیش برویم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، دکتر علیرضا زالی در دیدار با روسای دانشکده‌های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ضمن آرزوی قبولی طاعات و تبریک به مناسبت روز استاد، تصریح کرد: سایه بیماری کرونا سهمگینانه بر فعالیت جاری و آموزشی دانشگاه‌ها سنگینی می‌کند و به مرور زمان دانشکده‌ها را دستخوش تغییراتی کرده که باید آسیب شناسی‌ شود.

وی ادامه داد: به مرور زمان فضای اجتماعی جامعه به همزیستی با این بیماری نوظهور عادت می‌کند، در این شرایط دانشکده‌ها باید الگوی متفاوتی را تعریف و فعالیت‌های خود را بازآرایی کنند، چراکه زمان قطعی ریشه‌کن شدن این بیماری مشخص نیست و باید به بازنگری برنامه‌های راهبردی توجه ویژه کرد.

دکتر زالی مهمترین راهبرد دانشگاه در سال جاری را حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم دانست و بیان کرد: دگردیسی ساختار آموزشی و پژوهشی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شاید مهمترین محور ما در سال جاری خواهد بود که همه روسای محترم دانشکده ها باید بر اساس این پارادایم نوین مدیریتی برنامه‌های خود را همگون سازی کنند. طبیعتا نیاز به تحول، تغییر و ایجاد برنامه‌های نوین و خلاق در این زمینه حس می‌شود و جایگاه هر دانشکده باید متناسب با سلایق و علایق آن بازتبیین شود تا جایابی نوینی برای هر دانشکده در این مسیر شاهد باشیم.

راه‌اندازی فناوری تله‌مدیسین و بیمارستان هوشمند

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی جهش قابل توجه در حوزه دانش از راه دور و آموزش مجازی را ظرفیت بالقوه‌ای خواند که از پیش در دانشگاه وجود داشت و افزود: این دستاورد بسیار ارزنده که در این مدت کوتاه و در شرایط سکون آموزشی و اداری دانشگاه محقق شده است، جای تقدیر و تشکر دارد. در سال جاری باید بیش از گذشته به سمت مجازی سازی آموزش‌ها پیش برویم.

وی با اشاره به اینکه دانشکده‌ها باید بر لبه دانش حرکت کنند، عنوان کرد: راه‌اندازی بیمارستان هوشمند باید به عنوان عامل تبلور اینترنت اشیاء در حوزه سلامت مورد توجه قرار گیرد. راه‌اندازی فناوری تله‌مدیسین نیز می‌تواند اقدامی مهم در حوزه درمان و آموزش به شمار رود. در همین راستا باید برنامه‌های راهبردی بانشاط و متناسب با شرایط بحرانی تعریف شود.

وی بر لزوم سنجش دانشکده‌های دانشگاه با دانشکده‌های هم تراز در مقیاس ملی و بین المللی تاکید کرد و گفت: باید جایگاه دانشکده‌ها مرتب ارزیابی شود، اگر این اتفاق نیفتد دچار سکون نهادی خواهیم شد که این یک آسیب است. سنجش دانشکده‌ها به ما کمک می‌کند با نگاهی عمیق‌تر جایگاه جدیدتری داشته باشیم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: در سالهای اخیر رتبه اول آموزشی در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تعلق دارد که این جایگاه باید حفظ شود و به حوزه پژوهش و فناوری نیز تعمیم داده شود. در این مسیر مستندسازی مهمترین اقدام است.

وی خطاب به روسای دانشکده ها، اظهار کرد: اپیدمی کرونا فرصتی است تا مدیریت خود را در عرصه ملی محک بزنید. باید از این فرصت استفاده کنید تا بدرخشید و متناسب با نیازها برنامه ریزی کنید.

معاون آموزشی دانشگاه: راه‌اندازی مرکز آموزش‌های مبتنی بر شبیه‌سازی در دانشگاه

دکتر محمدمهدی صدوقی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز در این نشست ضمن ارائه گزارش مختصری از فعالیت‌های این معاونت در زمان همه گیری کرونا، عنوان کرد: بلافاصله بعد از تعطیلی دانشگاه‌ها شورای آموزش مجازی در معاونت تشکیل و راهبردهای توسعه و تحول آموزش الکترونیک دانشگاه تبیین شد.

به گفته وی شروع به کار سامانه نوید، اتصال به سامانه مجازی وزارت بهداشت، طراحی و راه‌اندازی مرکز آموزش‌های مبتنی بر شبیه‌سازی در دانشگاه و راه‌اندازی مرکز جامع آزمون‌های الکترونیک دانشگاه از دیگر اقدامات معاونت آموزشی دانشگاه به شمار می رود.

ایجاد زیرساخت‌های لازم جهت ارائه آنلاین و تعاملی دروس

وی با اشاره به اینکه برنامه‌ریزی های آموزش از راه دور  پیش از بحران انجام شده بود، افزود: ۸۴۱ عضو هیئت علمی در زمینه ارائه آموزش‌های الکترونیک دروس تئوری فعالیت کردند. همچنین ۱۵۴۸ درس فعال و ۸ هزار محتوا در سامانه نوید بارگذاری شده است؛ این اقدامات جایگاه چهارم در تعداد درس فعال در سامانه نوید را برای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به ارمغان آورد. همچنین ۱۲ وبینار آموزشی در رشته‌های مختلف با محوریت مقابله با کرونا برگزار شد.

دکتر صدوقی از ایجاد زیرساخت‌های لازم جهت ارائه آنلاین و تعاملی دروس خبر داد و افزود: تمام این اقدامات شاخص وبومتریکس دانشگاه را افزایش می‌دهد.

معاون آموزشی دانشگاه ضمن اعلام برگزاری ۷۲ جلسه دفاع از پایان نامه به صورت مجازی، تصریح کرد: مرکز جامع آزمون الکترونیک در دانشکده پزشکی در حال آماده‌سازی است و برای افزایش ظرفیت‌ها تلاش می‌کنیم.

به گفته وی، استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در ارتقای آموزش تعاملی بر بستر مجازی، اختصاص بودجه آموزشی به دانشکده‌ها بر اساس عملکرد آن‌ها، اعطای امتیاز ویژه به اعضای فعال هیئت علمی در این زمینه، از برنامه‌های آینده معاونت است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه: تولید انبوه ۶ محصول فناورانه طی ۲ ماه

دکتر افشین زرقی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این دیدار از ارائه ۱۰۱ طرح تحقیقاتی در ۲ ماه گذشته خبر داد و گفت: این تعداد مقام دوم ارائه طرح تحقیقاتی در کشور را از آن دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی کرد. همچنین برگزاری دو نمایشگاه فناورانه و ثبت ۱۵ مقاله که ۱۵ درصد تعداد مقالات کشوری در حوزه کرونا را شامل می‌شود، از جمله اقدامات معاونت تحقیقات و فناوری است.

وی ادامه داد: از طرفی چاپ ۶ کتاب و تولید ۶ محصول فناورانه، به ویژه تولید انبوه کیت تشخیص سریع کرونا در کارنامه دانشگاه به ثبت رسیده است.

دکتر زرقی ضمن اشاره به لزوم برنامه ریزی پژوهشی برای حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم، ادامه داد: راه‌اندازی مجتمع بین‌المللی فناوری و نوآوری با ۱۰ زیرساخت آزمایشگاهی آماده به کار و ایجاد امکان استقرار ۸ مرکز شتابدهی تخصصی، بهره برداری از بیمارستان هوشمند و به کارگیری فناوری تله مدیسین از جمله برنامه‌های پژوهشی سال جاری دانشگاه است.

وی در پایان از تعریف دوره مجازی فلوشیپ پژوهشی با کمک دانشکده مجازی آموزش پزشکی و مدیریت خبر داد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
تیک تاک کسب و کارش را در آمریکا تعطیل می‌کند
عضو کارگزاران: ثابت شد اسرائیل پوشالی‌ترین رژیم منطقه است
نگاهی به طرح کنترل اجاره بهای املاک مسکونی
سرکوب اعتراضات در حمایت از فلسطین در آمریکا
تپانچه بادی ایران نایب قهرمان شد
نگارش پایان نامه: راهنمای گام به گام
با این پنج نکته، بهترین غرفه نمایشگاه امسال مال شماست
انواع موتور گیرلس
افزایش تعداد داوطلبان پنجاه و یکمین دوره آزمون دستیاری پزشکی
تمرین پدر و دختری دروازه بان استقلال +عکس
کارگری که در روز کارگر به آرزویش رسید +فیلم
اعتراض دانشجویان آمریکایی به جنایات در غزه +عکس
چرا دندانپزشکی در بارداری خطرناک است؟
تحصن در ۴۰ دانشگاه آمریکا و کانادا برای غزه
مصدومیت شدید سعید آقاخانی در نون خ ۵ +عکس
افتتاح یک بزرگراه جدید در تهران تا پایان امسال
معلم فداکاری که کلاس درس را به منزل دانش آموز بیمار برد +عکس
لحظه بازداشت خشونت‌آمیز استاد اقتصاد دانشگاه اموری در آمریکا +فیلم
دیپلمات آمریکایی در اعتراض به سیاست بایدن در غزه استعفا کرد
ایران شبکه‌ای باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است
آخرین وضعیت رفع فیلتر گوگل پلی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top