تاریخ انتشار: چهارشنبه 1399/04/11 - 10:06
کد خبر: 361913

مهم‌ترین چالش پژوهشگاه‌ها، فعالیت نداشتن در راستای اهداف است

استاد دپارتمان ریاضی دانشگاه تهران گفت: مهم‌ترین چالشی که پژوهشگاه‌ها با آن روبه‌رو هستند این است که برای آنچه به وجود آمده‌اند و اهداف و مأموریت آن‌ها است، فعالیت کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل ازدانشجو، آمری استاد دپارتمان ریاضی، آمار و کامپیوتر دانشگاه تهران در برنامه رادیویی «گفت‌وگوی علمی» درباره ظرفیت‌ها و چالش‌های احتمالی موسسات وابسته به وزارت علوم به ویژه پژوهشگاه‌ها گفت: بر اساس مطالعات صورت گرفته، توسعه همه جانبه یک کشور در بخش‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی در گرو بالندگی و توسعه آموزش عالی قرار دارد و بنابراین دانشگاه‌ها عامل اصلی توسعه همه جانبه ایران می‌توانند باشند.

آمری افزود: در چهار دهه اخیر توسعه آموزش عالی در حوزه دانشگاهی و در حوزه پژوهشگاه‌ها و موسسات پژوهشی رشد شتابانی داشته است. در حال حاضر ۴۰۰ موسسه پژوهشی اعم از پژوهشگاه، پژوهشکده و یا مرکز پژوهشی وجود دارد که وابسته به وزارت علوم هستند.

وی همچنین از وجود پژوهشگاه‌های دیگر در وزارت خانه‌های مختلف خبر داد و اظهار کرد: تقریباً تمام وزارت خانه‌های کشور چنین پژوهشگاه‌هایی دارند، زیرا اساس توسعه یک وزارت و پیشبرد راهبرد‌های آن در گرو امر پژوهش است.

استاد دپارتمان ریاضی، آمار و کامپیوتر دانشگاه تهران ضمن بیان این موضوع که پژوهشگاه‌های کشور بدون تردید از ظرفیت بسیار خوبی برخوردار هستند، در عین حال از چالش‌های موسسات پژوهشی وابسته به وزارت علوم گفت و اظهار کرد: مهم‌ترین چالشی که این پژوهشگاه‌ها با آن رو به رو هستند این است که برای آنچه به وجود آمده‌اند و اهداف و مأموریت آن‌ها است، فعالیت کنند.

وی با ذکر مثالی بیان کرد: پژوهشگاه انرژی همان‌طور که از نامش پیدا است، قرار است در حوزه انرژی‌های مختلف کشور کار پژوهشی انجام دهد، اما متأسفانه نتوانسته‌ایم از ظرفیت این پژوهشگاه استفاده کنیم و یا این پژوهشگاه نتوانسته است به جامعه کمک کند و بهره برداری لازم را داشته باشد.

آمری با اظهار به اینکه مهمترین مشکل در حوزه فعالیت پژوهشگاه‌ها در کشور عدم ارتباط تنگاتنگ این مراکز با جامعه، حل کردن مسائل کشور و ارجاع کار به این پژوهشگاه‌ها است، گفت: متأسفانه، چون این پژوهشگاه‌ها نتوانستند نقش خود را ایفا کنند، بعضی از آن‌ها به تربیت دانشجو روی آورده‌اند که واقعاً یک کار عبث و بی راهه است و اگر قرار است این کار صورت بگیرد، باید به شکل محدود و در راستای دستیابی به فناوری‌ها و تکنیک‌ها باشد.
 

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
اهتزاز پرچم ایران در راهپیمایی حامیان فلسطین در کوبا +فیلم
حریدی‌ها تهدید به خروج از کابینه نتانیاهو کردند
تل‌آویو از بیماری «گال» به عنوان ابزاری برای شکنجه اسرای فلسطینی استفاده می‌کند
تظاهرات حمایت از غزه در اردن +عکس
«جنبش بایکوت اسرائیل» مانع حرکت کشتی حامل مواد منفجره به سمت اراضی اشغالی شد
پاسخ نتانیاهو به ماکرون درباره تشکیل رژیم جعلی صهیونیستی
بلومبرگ: ضربات وارد آمده به اقتصاد اسرائیل فراتر از تصور است
لغو پروازهای بین‌المللی به اراضی اشغالی ادامه دارد
تظاهرات مردم هلند در دفاع از فلسطین و غزه +فیلم
گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
ماینر غیرمجاز معرفی کنید؛ جایزه بگیرید!
بعد از حمله به اسرائیل رخ داد؛ ۴هزار تلاش سایبری ناکام علیه زیرساخت‌های کشور
وضعیت محسن مخملباف تا حمید فرخ‌نژاد در خارج از کشور چیست؟ +ویدئو
جنایتی که صدای آمریکا و انگلیس را هم درآورد/ بی‌بی‌سی چه نوشت؟
مقام عالیرتبه سپاه: باید کار نیمه تمام را تمام کنیم
انتخاب تاریخی و غیرمنتظره استقلال؛ سرمربی جدید در راه تهران
بزرگراه آزادگان ایمن‌ می شود
نابودی ۶۰درصد چیتگر؟
جدیدترین قیمت دلار، یورو و درهم در مرکز مبادله ارز/ پیشتازی دلار نیما
پیش‌بینی شهید سیدحسن نصرالله از جنگ با اسرائیل +عکس
بزرگ ترین بدهکار خصوصی به بانک ها را بشناسید
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top