تاریخ انتشار: یکشنبه 1399/05/19 - 23:12
کد خبر: 366627

صدرالحسینی کارشناس مسائل غرب آسیا در گفتگو با «خبرنامه دانشجویان ایران» مطرح کرد؛

لیبی‌سازی در لبنان، دستور کار اصلی نظام سلطه

لیبی‌سازی در لبنان، دستور کار اصلی نظام سلطه

صدرالحسینی یکی از اهداف اصلی این حملات را از بین بردن اسناد فساد در طول یک دهه گذشته و از بین بردن نقش بیگانگان در تحولات اخیر لبنان باشد، گفت: شاهد مثال این مدعا آن است که آشوب گران بلافاصله پس از ورود به مکان‌های دولتی و وزارتخانه‌ها اسناد و مدارک را آتش می زنند و مقداری از آنها را به همراه خود می‌برند و...

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سیدرضا صدرالحسینی کارشناس مسائل غرب آسیا با اشاره به آشوب های ۲۴ ساعت اخیر لبنان بعد از حادثه انفجار مهیب بیروت اظهار داشت: تحولات اخیر لبنان موضوعی است که تقریباً از ۱ سال پیش کلید آنها زده شده است و زمینه های آن فراهم آمده است.

وی افزود: عوامل خارجی در این شرایط طی یک سال گذشته مهم ترین نقش را داشتند و به ویژه در ۲۴ ساعت گذشته همه توانمندی خود رابرای به اجرا در آوردن سیاست های نظام سلطه پای کار آوردند.

این کارشناس مسائل منطقه ادامه داد: اما خوشبختانه علیرغم بی تجربگی دولت کنونی و فقدان سابقه چندان در حوزه سیاسی، به دلیل آنکه مثلث رئیس‌جمهور دولت و مقاومت اسلامی لبنان توانسته بودند هماهنگی بسیار خوبی را با یکدیگر داشته باشند، تا حد زیادی توانستند از ماجراهایی که نظام سلطه خیلی زودتر از ۲۴ ساعت گذشته به دنبال آن بود جلوگیری کنند.

لیبی‌سازی در لبنان، دستور کار اصلی نظام سلطه

صدرالحسینی ادامه داد: در این میان انفجار مهیب و هولناک بیروت در نقش یک کاتالیزور عمل کرد و زمینه حضور بیگانگان را تحت عنوان کمک و یا در حقیقت دخالت در امور داخلی لبنان پدید آورد که در رأس آن ها آقای ماکرون بود.

وی تصریح کرد: در حقیقت به نظر می‌رسد که حضور آقای ماکرون نوعی تلاش برای فراهم آوردن زمینه های اختلاف و آشوب بود و در واقع همان‌طور که کارآگاهان با تجربه می گویند که قاتل به محل قتل برمی‌گردد، مشخص شد که بخش زیادی از  اقدامات صورت گرفته در طول یک سال گذشته توسط عوامل وابسته به بیگانه و فرانسه با توجه به سوابق طولانی حضور این کشور در بخشی از غرب آسیا و بویژه در لبنان طراحی و عملیاتی شده است.

این کارشناس مسائل غرب آسیا ادامه داد: براین اساس به نظر میرسد که تلاش همه دست اندر کاران این آشوب ها، استعفای دولت، بی دولتی خلاء قدرت و سوء استفاده از شرایطی است که در لبنان پدید آمده است.

لیبی‌سازی در لبنان، دستور کار اصلی نظام سلطه

صدرالحسینی تصریح کرد: ما نمونه این شرایط را که نظام سلطه در حال استفاده حداکثری از آن است در لیبی میبینیم. لذا موضوع لیبی سازی در لبنان هم جزو دستور کار های نظام سلطه قرار گرفته که البته با آخرین اخبار و اطلاعات از تحولات لبنان  به نظر می رسد که کنترل خوبی در این رابطه به وجود آمده و اجازه آن داده نشده که در خلال این اتفاق امتیاز بزرگی برای وابستگان به نظام سلطه در لبنان به دست آید.

وی با بیان آنکه به نظر می‌رسد یکی از اهداف اصلی این حملات از بین بردن اسناد فساد در طول یک دهه گذشته و از بین بردن نقش بیگانگان در تحولات اخیر لبنان باشد گفت: شاهد مثال این مدعا آن است که آشوب گران بلافاصله پس از ورود به مکان‌های دولتی و وزارتخانه‌ها اسناد و مدارک را آتش می زنند و مقداری از آنها را به همراه خود می‌برند و تلاششان بر این است که کمیته های حقیقت یاب نتوانند به واقعیت‌های موجود در طول یک سال گذشته که یک عقبه ۱۰ ساله را نیز به همراه دارد رسیدگی کنند.

این کارشناس مسائل منطقه ادامه داد: در حقیقت شرایط به گونه ای طراحی شده که زمینه برای ایجاد ابهام توسط رسانه ها و بوق های تبلیغاتی به طور کامل فراهم باشد تا واقعیت بر افکار عمومی و مردم لبنان روشن نشود.

لیبی‌سازی در لبنان، دستور کار اصلی نظام سلطه

صدرالحسینی در پایان در توصیف پیش بینی حود از آینده این تحولات خاطرنشان کرد: چشم‌انداز این تحولات، وحدت بیشتر در لبنان و گروه های ملی و همراهی مجموعه کسانی است که در حال حاضر به فکر ثبات سیاسی و آرامش اجتماعی در لبنان خواهند بود. لذا این اتفاقی که در طول ۲۴ ساعت گذشته افتاده تداوم نخواهد یافت. اگرچه ممکن است به صورت کلونی های کوچک استمرار یابد اما شرایط مورد نظر نظام سلطه به احتمال قریب به یقین استمرار نخواهد یافت.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رسانه‌های آمریکایی از دولت ترامپ شکایت کردند
۳ روز عزای عمومی و تعطیلی چهارشنبه قم برای تشییع آیت‌الله شبیری زنجانی
کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
روایت زندگی آیت‌الله شبیری زنجانی
خضریان: کشتی‌های جنگی آمریکا جایی برای پهلوگیری در منطقه ندارند
قیمت تاریخی گازوئیل در آمریکا
گزارش_تصویری |  جلسه‌ی شورای عمومی انتخابات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل 
 فیلم | آقای پزشکیان گاهی با اظهاراتش چنان روی کاهش قیمت نفت اثر می‌گذارد که تزریق ۴۰۰ میلیون بشکه ذخایر راهبردی آمریکا این کار را نمی‌کند!
 فیلم | شعرخوانی: چگونه صبر باید کرد بر این غصه سنگین...
حضور سیمایی صراف در ریاض؛ چرا و برای چه؟
نحوه پرداخت یارانه دانشجویی تغذیه
ماجرای حمله آمریکا به اتوبوس‌های تهران
وقوع انفجارهای جدید سوریه را لرزاند
بازگشت ظرفیت ازدست‌رفته پالایشگاه‌های پارس جنوبی شتاب گرفت
هزینه بازسازی پل B۱ ‌حدود ۲.۷ همت برآورد شده است
عدم صدور ویزا برای تیم رسانه‌ای
دروس حوزه علمیه قم در پی ارتحال آیت‌الله شبیری زنجانی تعطیل شد
حل مشکلات کشور در سایه علم‌آموزی و کسب مهارت است
روایت نخستین روز مدرسه کلاس‌اولی‌ها
طعم تلخ شکست‌های بیشتر را به دشمن می‌چشانیم
حزب‌الله لبنان: ایران نیازی به حمایت ما ندارد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top