تاریخ انتشار: یکشنبه 1393/03/04 - 12:22
کد خبر: 130236

حضور آیت‌الله خامنه‌ای در مزرعه گندم یک خانواده شهید روستای فردو + فیلم

خبرنامه دانشجویان ایران: رئیس‌جمهور در پنجمین روز از هفته‌ی جهاد سازندگی (روز بسیج سازندگی) در مزرعه‌ی یک خانواده‌ی شهید در روستای فردو از توابع دهستان کهک (واقع در ۵۰ کیلومتری جنوب شرقی قم) حضور یافت و دوشادوش روستاییان و در حالی که آنان شعار «مرگ بر آمریکا» می‌دادند به دروی گندم و مبارزه با استکبار جهانی در جبهه‌ی تولید پرداخت.»
این خبری بود که در تاریخ ۲۷ خرداد ۶۵ و از روستای فردو مخابره شد. آقای حسین شمسایی، مسئول وقت روابط عمومی نهاد ریاست جمهوری در این باره می‌گوید: «ما چند سفر به این شیوه و مرتبط با موضوع کشاورزی در خدمت حضرت آقا بودیم. یک سفر به روستای فشند در حوالی ساوجبلاغ، یک سفر به روستای فردو در حوالی قم و یک سفر هم به یکی از روستاهای حوالی کرج. این سفرها بین سال‌های ۶۴ تا ۶۶ صورت گرفت که هر سال به یک روستا رفتیم.»
این سفرها را شورای برنامه‌ریزی ریاست جمهوری بررسی و به رئیس‌جمهور پیشنهاد می‌شد. ایشان هم پس از بررسی تصویب می‌کردند و آن برنامه اجرا می‌شد.

هدف رئیس‌جمهور از این سفرها «ترویج امر مقدس کشاورزی بود و این‌که به مردم نشان بدهند یکی از بزرگترین خدمت‌ها و عبادت‌ها خدمت به مردم کشاورز است و در کنار آن‌ها کارهای کشاورزی است. همچنین می‌خواستند مردم را تشویق کنند به رفتن به روستاها و احیای مراتع و کشتزارها. ایشان کمک به هر شکلی به روستاییان را عبادت می‌دانستند. به همین دلیل یکی از برنامه‌هایشان این بود که بروند داخل کشتزارها و اگر کاری زمین مانده، فرقی نمی‌کند چه کار کشاورزی باشد، کار درو باشد، کار جمع‌آوری خرمن باشد آن را انجام دهند. مثلاً در روستای فشند از صبح ما در خدمت ایشان به این روستا رفتیم. ایشان رفتند داخل زمین و جمعی از روستایی‌ها و همه‌ی همراهان و محافظین کمک کردند و همه شروع کردیم به برداشت و دروی گندم.   یا یک بار که به یک دام‌داری در کرج رفته بودیم، ایشان و جمعی از همراهانشان اقدام به سم‌زدایی از آن محوطه کردند.»

چون این مکان‌ها نزدیک تهران بود، سفرها یک روزه بود. اما سفر قم متفاوت بود. آیت‌الله خامنه‌ای، رئیس‌جمهور وقت و امام جمعه‌ی تهران برای شرکت در دومین گردهمایی سراسری ائمه‌ی جمعه در قم حضور داشتند و این حضور با هفته‌ی جهاد کشاورزی تقارن داشت. بنابراین روستای فردو برای حضور ایشان انتخاب شد؛ روستایی حاصلخیز و سرشار از منابع کشاورزی. روستایی با چهار خانوار (در آن روز) که حدود صد شهید تقدیم انقلاب کرده بود.

آیت‌الله خامنه‌ای نیز گندم‌زار یک خانواده‌ی شهید را برای درو انتخاب کردند؛ خانواده‌ای که دو پسر، دو داماد و چندین نوه‌ی خود را در راه اسلام تقدیم کرده بود. آقای شمسایی می‌گوید: «رفتن ایشان به روستای فردو اگرچه در اصطلاح یک کار نمادین بود، اما ایشان عملاً خیلی جدی وارد کار شدند و خودشان عرق ریختند. بقیه‌ی دوستان هم که همراه ایشان بودند، پا به پای ایشان کار می‌کردند. بالطبع خود روستاییان هم که این مناظر را می‌دیدند به وجد آمده و با چندین برابر نیرو کار می‌کردند. برای روستاییان خیلی تعجب‌آور بود که رئیس‌جمهور خودش بلند شده آمده و دارد گندم درو می‌کند. چنان شور و شوقی در کل آن روستا ایجاد می‌شد که خود آن‌ها می‌آمدند و دو سه ساعته کار را جمع می‌کردند؛ یعنی کار جهادی به این شکل رونق و حتی پا گرفت.»

کار برداشت محصول که تمام شد، آقای رئیس‌جمهور گفتند: «در این هفته و به عنوان اظهار غلاقه و صمیمیت به جهاد سازندگی و هم به منظور تشویق امور کشاورزی و مسائل مربوط به این روستا در این مراسم شرکت کرده‌ام تا بتوانم در برداشت محصول و امور کشاورزی مشارکت داشته باشم.» ایشان هم‌چنین پس از صحبت با خانواده‌ی شهید گفتند: «هم‌صحبت شدن با این‌چنین خانواده‌هایی شوق ادامه‌ی مبارزه با استکبار جهانی را چند برابر می‌کند.»
البته آقای رئیس‌جمهور توصیه‌ای هم به همه‌ی دستگاه‌های دولتی داشتند: «برای جبران سیاست‌های خائنانه‌ی رژیم منفور شاه و برای غلبه بر مشکلات از پیش مانده، باید به‌طور جهادی کار کنند.»


download

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وزیر آموزش و پرورش: تلاش بر بازگشایی مدارس به شکل حضوری و با کمترین دغدغه است
رئیس جمهور: تنها با کاهش ۱۰ درصدی مصرف انرژی می‌توان بدون چالش از زمستان عبور کرد
اقدام آمریکا در حمله یا تهدید زیرساخت‌های غیرنظامی ایران، ضربه‌ای بی‌سابقه به حقوق بشر است
واکنش هیأت رئیسه مجلس به اظهارات اخیر باهنر
جزئیات طرح جدید بنزینی از زبان سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس
سخنگوی قرارگاه خاتم: هیچ کشتی بدون مجوز و نظارت ایران امکان تردد امن از تنگه هرمز را ندارد
مخبر: پایدارترین‌ راه نظم جدید منطقه، اجرای سازکار اقتصادی-امنیتی هرمز مستقل از آمریکاست
قوه قضاییه: ادعای معاندین در مورد ارتکاب جنایت علیه یک نیروی حافظ امنیت صحت ندارد
جزییات ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دستیاری فوق‌تخصصی اعلام شد/آغاز آموزش از اول مهر
بررسی هزینه‌های اقتصادی مرگ‌های ناشی از آلودگی هوا در کشور
استاد ضد اسرائیلی دانشگاه بریستول در آستانه بازگشت به کار
آماده‌باش پلیس راهور در مسیر زائران مشهد مقدس
تهران گرم‌تر می‌شود
پیام تبریک فرمانده کل سپاه امیر سرتیپ حیدری
پیام تبریک نماینده ولی فقیه در سپاه بابت انتصابات اخیر
رییس عقیدتی سیاسی ارتش، انتصاب فرماندهان عالی‌رتبه نیروهای مسلح را تبریک گفت
شرور قمه‌کش تهرانی دستگیر شد
تماس تلفنی وزیر امور خارجه کشورمان با رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق
سردار محبی: آمریکا حتی یک شناور جنگی هم در خلیج فارس ندارد
بقائی: آیا جهان در حال بازگشت به دوران «غرب وحشی» است؟
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
ابتکار دانشگاه میشیگان برای کاهش استرس دانشجویان
شرایط پذیرش دانشجوی بدون آزمون در دوره‌های ارشد و دکتری اعلام شد
ممنوعیت تحصیل همزمان و شرکت پذیرفته‌شدگان دوره‌های رایگان در آزمون ارشد علوم پزشکی
اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم ارتباطات و رسانه ایران تشکیل شد
دانش ارتباطات راهبرد اصلی جلوگیری از شکاف‌های اجتماعی
اعلام جزئیات برگزاری و نحوه‌ دریافت کارت‌ شرکت در کنکور و پذیرش دانشجو-معلم
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
برگزاری آزمون سراسری با حضور ۴۸۷ داوطلب در اردستان
دانشگاه‌های بحران‌زده انگلیس در تیررس سرمایه‌گذاران اروپایی
کدام مقالات علمی بیشترین نقش را در ثبت اختراعات داشته‌اند؟
سرپرست صندوق رفاه دانشجویان تغییر کرد
پیوند میان دانشگاه و محیط‌زیست از مسیر انجمن‌های علمی تقویت می‌شود
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
شکست سنگین دانشگاه کمبریج مقابل استاد افشاگر
انتشار فراخوان پیش‌ثبت‌نام طرح ملی «کیمیا»؛ شبکه ملی توانمندسازی فعالان فرهنگی و هنری دانشگاه‌ها
منتظری: مناظره دانشجویی قدرت تحلیل در جنگ شناختی را تقویت می‌کند
تسهیلات دانشجویان علوم پزشکی ۱۵ درصد افزایش یافت
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
مناظره دانشجویی؛ بستری برای رشد و پختگی دانشجویان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top