تاریخ انتشار: یکشنبه 1393/11/05 - 15:46
کد خبر: 155723

رتبه اول توسط دانشگاه تهران بین دانشگاه‌های جهان اسلام

خبرنامه دانشجویان ایران: سرپرست دانشگاه تهران گفت: به تازگی پایگاه استنادی جهان اسلام در بین دانشگاه‌های جهان اسلام دانشگاه تهران را به عنوان رتبه اول اعلام کرد.

به گزارش فارس، محمود نیلی‌احمدآبادی سرپرست دانشگاه تهران در پنجمین نشست هم‌اندیشی معاونان و مدیران همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی و فناوری کشور که صبح امروز در دانشگاه تهران برگزار شد به پیشنیه دانشگاه تهران در زمان دارالفنون اشاره کرد و گفت:‌ این دانشگاه در رابطه با مباحث بین‌المللی تجارباتی نیز دارد. وی ادامه داد: هم‌اکنون دانشگاه تهران 9 پردیس، 46 دانشکده، 133 گروه آموزشی، 55 مرکز تحقیقاتی، 550 آزمایشگاه و 80 مجله علمی دارد و در برخی مجله‌های بین‌المللی عضو است و توانسته 345 توافق بین‌المللی را به ثبت برساند. نیلی احمدآبادی تأکید کرد: ما هم‌اکنون 2150 عضو هیأت علمی، 384 استاد تمام، 551 دانش‌یار و 10 هزار و 338 استادیار، 59 مربی، 6 آموزشیار و 133 استاد وابسته داریم. سرپرست دانشگاه تهران گفت: اخیراً پایگاه استنادی جهان اسلام دانشگاه تهران را در بین دانشگاه‌های جهان اسلام رتبه اول اعلام کرده است. وی ادامه داد: یکی از مشکلات ما این است که تعاملات بین‌المللی کم داشته‌ایم، در حالی که یکی از شاخص‌ها در بین دانشگاه‌های برتر، تعاملات بین‌المللی است. نیلی احمدآبادی در ادامه در رابطه با دانشجویان خارجی دانشگاه تهران افزود: 1582 دانشجوی خارجی متقاضی تحصیل در دانشگاه تهران از سال 90 تا 93 بوده‌اند که 37 درصد آنها زن و مابقی مرد هستند و بیشترین مقطعی تحصیلی که آنها دوست داشتند در آن تحصیل کنند، مقطع ارشد، دکترا و کارشناسی بوده است. وی ادامه داد: در سال جاری و در سال تحصیلی که در آن قرار داریم 297 دانشجوی خارجی داریم که بیشتر آنها از کشورهای افغانستان، عراق، سوریه و پاکستان هستند و از این عداد 80 درصد آنها بورسیه گرفته‌اند. وی با بیان اینکه برای نیم‌سال دوم هم دانشجوی خارجی خواهیم داشت، افزود: فعالیت‌های بین‌المللی در ذات دانشگاه نهفته است، البته ما کمبودهایی داریم که باید آنها را برطرف کنیم. سرپرست دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: ارتباطات بین‌المللی نیازمند ساختارهایی بوده که اولین قدم آن عقد تفاهم‌نامه است که ما در این بخش خوب عمل می‌کنیم ولی متأسفانه بعد از آن مشکل داریم. نیلی احمدآبادی در ادامه به آیین‌نامه استاد وابسته اشاره کرد و افزود: براساس این آیین‌نامه هر کسی که دارای رتبه استادی و دانشیاری باشد و شاخص‌های مدنظر را نیز دارا باشد و با همکاری کند، به عنوان عضو وابسته هیأت علمی ما محسوب می‌شود و از همه امتیازات هیأت علمی به جز از حقوق و مزایا بهره‌مند می‌شود. سرپرست دانشگاه تهران در ادامه به تجربه دانشگاه تهران در برگزاری دوره‌های مشترک با سایر کشورها اشاره کرد و گفت: ما در این رابطه تجربه‌های خوبی داریم و دوره‌های مشترکی را با سایر کشورها برگزار کرده‌ایم. وی در خاتمه اظهار داشت: نهادهایی که در امور بین‌الملل درگیر باشند باید مواردی مانند فعال‌سازی بحث‌های علمی و فرهنگی سفارتخانه‌های ایران در خارج از کشور، تسهیل فرآیندها و ارتقای زیرساخت‌ها را مدنظر قرار دهند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
چقدر در مورد فن فشار مثبت راه پله می‌دانید؟
سعودی‌ها و کارناوال ائتلاف‌سازی؛ مکه جدیدترین ایستگاه در مسیر بی‌نتیجه‌ها
فروش ویژه پکیج شوفاژ دیواری ایران رادیاتور با ۲۰ درصد تخفیف
راز بزرگ ماندگاری مواد کراتین مو برزیلی فاش شد !
آیا فرش شما تمیز و آماده پاییز است؟
۷ عادت اشتباه که فرشتان را کثیف می کند
۵ لکه رایج فرش که بعد از مهمانی ایجاد می شوند (+روش تمیز کردن)
۸ مهم ترین تاثیر برندسازی در موفقیت کسب‌وکارهای نوپا
بهترین دندانپزشک کودکان مشهد کیست؟ (معرفی ۵ پزشک برتر!)
چگونه از تمیزی و بهداشت فرش مطمئن شویم؟
فرش شما تمیز است یا فقط اینطور به نظر می‌رسد؟
بهترین متخصص ایمپلنت دندان را با این ۷ معیار حرفه‌ای انتخاب کنید
چرا تأمین شیشه خودروهای وارداتی با تأخیر انجام می‌شود؟
چگونه از فرش های دستباف و پشمی خود نگهداری کنیم؟
نکات پیشگیرانه برای حفظ طول عمر فرش‌ها
۵ مرحله آماده‌سازی فرش برای شستشوی حرفه‌ای
تفاوت‌ بین انواع لکه های فرش و کثیفی را تشخیص دهید
توقف بی‌سابقه صادرات نفت عربستان به آمریکا
سهم پنهان دولت و صنعت در ناترازی بنزین؛ چرا مردم مقصر اصلی نیستند؟
پیشنهاد ناصر هادیان در صداوسیما: تنگه هرمز را در ازای رفع تحریم معامله کنیم
آثار مخرب مصرف الکل و سیگار در بروز بیماری‌ها
تجربه ایران در توسعه آموزش عالی در اختیار عراق قرار می گیرد
موج خودکشی در فرماندهی سایبری آمریکا
توسعه فناوری، مسیر رقابت‌پذیری صنعت قطعه‌سازی است
وزیر علوم ایران با رئیس بیت‌الحکمه عراق دیدار کرد
تمدید دومین فراخوان شناسایی و جذب استعدادهای برتر در بخش خصوصی
رایزنی برای راه‌اندازی رشته زبان کره‌ای و برگزاری آزمون TOPIK در ایران
دکتر منتظری به رادیو می‌رود
رسوایی بزرگ در معتبرترین دانشگاه مکزیک
پژوهشگاه ملی سرطان می‌تواند به محور دیپلماسی علمی ایران و کشورهای منطقه تبدیل شود
حکمرانی مشارکتی؛ ضرورت امروز دانشگاه‌ها
هوش مصنوعی جدید، انسان از آب درآمد!
دانشگاه منزوی از جریان علم و فناوری جهان عقب می‌ماند
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
اعلام نتایج اولیه پذیرش دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
دستاورد پژوهشگران دانشگاه تهران درتوسعه نسل جدید سامانه‌های هوشمند
توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و بلاروس
توسعه همکاری‌های علمی، آموزشی و فناورانه با قزاقستان
نتایج آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی هفته آینده منتشر می‌شود
پیشنهاد راه‌اندازی دوره‌های «هم‌افزایی فناورانه»
ظرفیت پژوهشی هر عضو هیئت‌علمی از حمایت های بنیاد ملی علم اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top