تاریخ انتشار: یکشنبه 1393/11/26 - 10:24
کد خبر: 158051

آخرین مهلت ثبت نام کارگاه متن خوانی فلسفه حقوق به زبان انگلیسی

خبرنامه دانشجویان ایران: علاقه مندان به شرکت در «کارگاه قرائت و شرح گزیده آثار فلسفه‌‌ی حقوق به زبان انگلیسی» تنها تا عصر فردا فرصت ثبت نام دارند.

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات بسیج دانشگاه امام صادق علیه‌السلام ، به منظور تقویت بنیان‌های معرفتی و مهارتی فلسفه حقوق دانشجویان حقوق، دومین دوره کارگاه های نظام سازی اسلامی با عنوان «کارگاه قرائت و شرح گزیده آثار فلسفه‌‌ی حقوق به زبان انگلیسی» به همت مرکز تحقیقات بسیج دانشگاه امام صادق علیه‌السلام برگزار می شود.

در این دوره آموزشی، توانمندی معرفتی و مهارتی شرکت کنندگان از طریق آموزش لغات و عبارات تخصصی آثار فیلسوفان در حوزه فلسفه حقوق تقویت شده و تبیین صحیحی از فلسفه حقوق از منظر اندیشمندان غربی صورت خواهد پذیرفت.

این جلسات پنجشنبه هرهفته به مدت یک ماه از ساعت 13 الی 18 با حضور استاد دکتر علی صابری تولایی،دکترای جزا و جرمشناسی و پژوهشگر فلسفه حقوق در دانشگاه امام صادق علیه السلام برگزار می شود که اولین جلسه این دوره 30 بهمن ماه سال جاری خواهد بود و مهلت ثبت نام در این دوره فقط تا دوشنبه 27 بهمن ماه خواهد بود.

لازم به ذکر است این دوره مخصوص دانشجویان برادر و خواهر رشته‌‌های علوم انسانی و طلاب حوزه علمیه می‌‌باشد و پس از پایان این جلسات به شرکت کنندگانی که در آزمون نهایی نمره قابل قبولی کسب نمایند گواهی پایان دوره اعطاء خواهد شد.

گفتنی است که شرایط و مقررات این دوره به شرح ذیل می باشد:

1.  هزینه شرکت در این دوره 600000 ریال است که علاقه‌‌مندان به شرکت در این دوره باید از طریق اینترنت به شماره کارت 6104337988064018 بانک ملت به نام آقای حامد ملانوری شمسی واریز و شماره پیگیری یا رسید آن را همراه با نام و نام خانوادگی به ایمیل tahavolesadegh@gmail.com   ارسال کنید.

2. پس از پایان این جلسات به شرکت کنندگانی که در آزمون نهایی نمره قابل قبولی کسب نمایند گواهی پایان دوره اعطاء خواهد شد.

3. شرکت کنندگان باید در تمامی این جلسات حضور داشته باشند و در صورت غیبت از دادن گواهی پایان دوره به آنها معذوریم.

4. امکان استرداد مبلغ ثبت نام به شرکت کنندگانی که در طول دوره انصراف می‌دهند وجود ندارد.

5. با توجه به کارگاهی بودن دوره، به تبع، اساتید تکالیفی را مشخص خواهد کرد که شرکت کنندگان موظف به انجام آنها هستند.

6. محور اول بحث: حقوق طبیعی، با بررسی افکار و آثار ارسطو، آکویناس، جان فینیس، فولر و......

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تعرض به زیرساخت‌های ما بنای هژمونی شما را نابود می‌کند
ایران برای پاسخ قاطع به هرگونه تعرض آمریکا آماده است
پاسخ ایران محدود به منطقه نخواهد بود
از همه ابزار خود برای اعمال حق ذاتی دفاع مشروع استفاده می‌کنیم
تجربه آبان ۹۸ و مرداد ۴۰۴ نشان داد گران‌سازی بنزین تأثیر مثبت ندارد
معرفی بهترین صرافی ها بدون محدودیت سنی
استقلال با دیوار پنج‌نفره به استقبال لیگ برتر می‌رود
تهدید خطرناک ایران علیه نظامیان آمریکایی به روایت وال استریت
از توقیف دارایی‌ها تا بازگرداندن منابع به بیت‌المال
شرط ایران قوی، وحدت حول محور ولایت است
مهم‌ترین تاسیسات انرژی جهان در تیررس موشک‌های ایرانی
پیشنهاد ساخت شهرهای حکمرانی در سطح کشور / اهدای ۲۰۰ متر زمین می‌تواند مشکلات اقتصادی مردم را برطرف کند
دستور آماده‌باش کامل در تمام پادگان‌ها و مقرهای حشد شعبی
«هنر خوب باختن» را بیاموز / بحران موشکی و فاجعه اقتصادی، واشنگتن را به عقب‌نشینی از جنگ با ایران وادار کرده است
امنیت زائران اربعین و انتقام خون رهبر شهید معامله‌پذیر نیست
لحظه اعلام شهادت قهرمان سوخو ۲۴ ارتش به خانواده او
حالا تابوت هم جزئی از تجهیزات سربازان آمریکایی است
فیلم| روایت حمله به خوابگاه دانشجویی اهواز از زبان یکی از دانشجویان
فیلم | حملۀ دشمن آمریکایی به دانشگاه اهواز از زبان شاهدان عینی
حملات نیابتی از کویت به جنوب ایران، پیمان‌شکنی تازه آمریکا بود
حملات نیابتی از کویت به جنوب ایران، پیمان‌شکنی تازه آمریکا بود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top