تاریخ انتشار: چهارشنبه 1393/12/13 - 14:16
کد خبر: 159970

پیش بینی وضعیت مسکن در سال94

خبرنامه دانشجویان ایران: معاون امور مسکن و ساختمان وزیر راه وشهرسازی با بیان آنکه اردیبهشت، ماه طلایی انجام معاملات مسکن است گفت: در صورتی که در اردیبشهت ماه سال ۹۴ شاهد افزایش خرید و فروش مسکن باشیم در آن صورت می توان گفت که بازار مسکن از رکود خارج شده است.

به گزارش ایرنا، حامد مظاهریان افزود: در صورتی که در اردیبهشت ماه سال آینده تنظیم مبایعه نامه در دفاتر مشاوران املاک افزایش یابد، شاهد خروج تدریجی بازار مسکن از رکود خواهیم بود. معاون امور مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی اضافه کرد: خوشبختانه اقتصاد ملی از رکود خارج شده و ما نیز امیدواریم در نیمه نخست سال ۹۴ شاهد خروج بازار خرید و فروش مسکن از رکود باشیم.

وی اظهار داشت: با این حال پیش بینی ما این است که علیرغم خروج مسکن از رکود قیمت ها آنچنان افزایش زیادی نخواهد یافت و اگر هم قیمت ها افزایش یابد از ۵ درصد فراتر نخواهد رفت. مظاهریان با بیان آنکه باید منتظر اردیبهشت ماه باشیم، یادآور شد: اگر در این ماه شاهد نشانه های خروج از رکود در بخش مسکن باشیم در آن صورت می توان در خصوص وضعیت بازار مسکن اعلام نظر کرد.

از طرفی علی قائدی کارشناس اقتصادی مسکن نیز در خصوص قیمت مسکن در سال آینده به پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی گفت: معمولا و به طور سنتی اینگونه بوده که در یکی دو ماه انتهایی هر سال، خریداران قشر متوسط خانه های ارزانقمیت و دلالان خانه های لوکس و گرانقیمت را با هدف فروش در ماه های ابتدایی سال بعدی خریداری می کنند، اما امسال کمتر شاهد چنین وضعیتی بوده ایم زیرا قدرت خرید مردم کاهش یافته و دلالان هم افزایش قیمت خانه های گرانقیمت را در سال آینده منتفی می دانند، بنابراین در این روزها تنها بازار خرید و فروش آپارتمان های ۳۰ تا ۶۰ متری که معمولا اقشار متوسط خریدار آنها هستند کمی رونق گرفته است.

این اقتصاددان افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصدی قیمت مسکن در سال آینده و معادل نرخ تورم اعلامی دولت را محتمل دانست و گفت: این افزایش کم اگرچه برای اقشار متوسط به هر حال رشد سرمایه مناسبی محسوب می شود، اما برای دلالان مسکن این تشدید قیمت، ایده آل نیست، زیرا رونق نسبی بازار مسکن، محدود به واحدهای ارزانقیمت است.

وی در تحلیلی اقتصادی تاکید کرد: قیمت مسکن در یک سال و نیم اخیر تقریبا ثابت بوده ولی تورم افزایش یافته است، لذا قیمت های فعلی کاهش نخواهد یافت و همزمان با آغاز سال ۹۴، دوره رکود فعلی مسکن هم به احتمال فراوان به پایان می رسد.پیش بینی وضعیت مسکن در سال ۹۴

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تامین و فروش مستربچ برای صنایع خودرو، لوازم خانگی و بسته‌بندی
قیمت و خرید نایلون دسته موزی مستقیم از تولیدی
سیم‌کارت سفید یا سیم‌کارت بدون فیلتر چیست؟
بهترین سایت ساز های رایگان
نظر مشتریان، مسیر واقعی رشد در دنیای امروز
دانلود آهنگ جدید، ریمیکس و موزیک ویدئو با کیفیت عالی از ناب صدا
خرید لوازم خانگی با انواع طرح های اقساطی و نقدی در نفیس ۲۴
۵ سرگرمی خانگی ساده برای روزهای بی‌حوصلگی
چطور با سرمایه محدود ارز دیجیتال بخریم و معامله کنیم؟
فرصت شغلی منعطف وپردرآمد برای دانشجوها؛ از تبلیغ تا واقعیت!
پیام تسلیت خبرنامه دانشجویان ایران به مناسبت درگذشت پدر محترم محمد جهاد
هم‌نشینی یلدا و رجب؛ وقتی بلندترین شب سال به آغاز روشن‌ترین راه می‌رسد
مجلس نحوه تعدیل اقساط مهریه را تعیین کرد
جمع آوری ۳۳۴ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز در زهک
تحمیل خسارت ۲۰ میلیارد دلاری تصادفات به اقتصاد ایران
سلیمی: چین مراقب اظهاراتش درباره جزایر سه‌گانه باشد
تجمع میلیونی مردم عراق در سالروز شهادت سردار سلیمانی
روایت ترکیه از ضربه سخت ایران به پژاک در طول جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
تحریم داخلی داروی بیماران هموفیلی
مسیر واقعی تحقق عدالت آموزشی
گزارش تصویری | مجمع ناشران انقلاب اسلامی میزبان هم‌اندیشی «مسئله کاغذ»
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top