تاریخ انتشار: دوشنبه 1394/02/14 - 10:48
کد خبر: 165486

حواشی حضور هاشمی در دانشگاه امیرکبیر +فیلم و عکس

حواشی حضور هاشمی در دانشگاه امیرکبیر +فیلم و عکس

از سوی دیگر هاشمی قرار است پیرامون مقام استاد سخنرانی کند اما تنها برخی اساتید اجازه حضور در جلسه مذکور را یافته اند و با اینکه کلاسهای دانشکده شیمی تعطیل شده اما به دانشجویان هم اجازه حضور نداده اند.

خبرنامه دانشجویان ایران: در پی تدارک مسئولان دانشگاه امیرکبیر، اکبر هاشمی رفسنجانی به این دانشگاه آمد در حالی که با استقبال خاص دانشجویان مواجه شد. روز گذشته نیز 200 نفر از دانشجویان مقابل دفتر ریاست دانشگاه تجمع کردند و جمعی از اساتید دانشگاه نیز در نامه ای به هاشمی سوالاتی را از وی مطرح کردند.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»، از صبح امروز دانشگاه امیرکبیر حالت خاصی به خود گرفته است و از صبح امروز تعدادی از دانشجویان مقابل درب دانشگاه تجمع کردند.

هاشمی رفسنجانی در حالی به دانشگاه امیرکبیر آمد که با شعار «مرگ بر فتنه گر»، «دانشجو می میرد ذلت نمی پذیرد»، «حزب فقط حزب علی، رهبر فقط سید علی» مواجه شد؛ تعدادی نیز شعار یا حسین میرحسین سر دادند!

دانلود

از سویی دانشجویان در مسجد دانشگاه معتکف هستند و شنیده شده به همین علت مسئولان دانشگاه این زمان را برای حضور هاشمی مناسب دیده اند. از سوی دیگر هاشمی قرار است پیرامون مقام استاد سخنرانی کند اما تنها برخی اساتید اجازه حضور در جلسه مذکور را یافته اند و با اینکه کلاسهای دانشکده شیمی تعطیل شده اما به دانشجویان هم اجازه حضور نداده اند.

با این حال تعدادی از دانشجویان نسبت به برگزاری این گونه جلسات انتقاد دارند چرا که اولا آن را یکسویه و نمایشی دانسته که اجازه هیچ پرسش و انتقادی داده نمی شود و از سویی عملکرد دانشگاه در زمینه تریبون سازی یک طرفه را دارای اشکال می دانند.

معتمدی رئیس دانشگاه نیز در سخنان خود گفته است: عده‌ای این مسئله (سیاسی بودن دانشگاه) را اشکال می‌بینند اما من این را مزیت دانشگاه امیرکبیر می‌دانم، ما معتقدیم حرکت سیاسی دانشجویی و مدیریت شده در چارچوب قانون و خطوط قرمز نظام همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند قطعاً به نفع دانشجو خواهد بود البته بعضاً تندروی‌های هم می‌شود که نمونه آن را دیدیم.
وی تصریح کرد: اگر دخالت‌های نباشد دانشجویان مستعد و مؤدب هستند، دیروز هم کسانی که معترض بودند که حدود ۶۰ الی ۷۰ نفر بودند نزد من آمدند و گفتند ما اعتراض داریم، گروه دیگری هم موافق بودند بنده به آن‌ها گفتم خیلی جو سیاسی راه نیاندازید
معتمدی ادامه داد: دانشجویان این دانشگاه مستعد هستند ما می‌توانیم در چارچوب قانون زمینه‌ای را فراهم کنیم تا مسئولین کشور بیایند و نظرات خود را اعلام کنند و جلسات پرسش و پاسخ مطرح شود اگر دانشگاه امیرکبیر بتواند مدل موفقی ارائه کند مطمئناً بر روی دانشگاه‌های دیگر نیز اثر می‌گذارد.

تصاویری که در ادامه می آید مربط به صبح امروز و قبل از حضور هاشمی است:

این برنامه که قرار بود ساعت 10:30 برگزار شود به علت حواشی ایجاد شده به تاخیر افتاد. دانشجویان که به حضور هاشمی در دانشگاه معترض بودند با حضور در جلوی درب دانشگاه و محل ورود هاشمی در مقابل خودروی حامل وی زنجیره ی انسانی تشکیل دادند. دانشجویان با در دست داشتن پلاکاردهایی به سیاسی کاری ریاست دانشگاه و نقش موثر هاشمی در فتنه 88 و سخنان حاشیه ساز اخیر او معترض بودند.

این برنامه در حالی برگزار شد که از صبح امروز تدابیر امنیتی شدیدی در دانشگاه برقرار شده است. تعدادی از کلاس ها و آزمایشگاههای درسی مجاور مکان سخنرانی پلمپ و تعطیل شده اند. انتظامات دانشگاه با حضور در نقاط مختلف دانشگاه، سعی در پراکنده کردن دانشجویان داشتند.

در هفته های پیش نیز دانشگاه امیرکبیر، شاهد سخنرانی شخصیت های تنش زا چون محمدرضا خاتمی، اصغر فرهاد زاده و علی مطهری بوده است. این در حالی است که ریاست دانشگاه به برنامه های سخنرانی افرادی چون حسین شریعتمداری، بذرپاش (نماینده مجلس) و سعید زیباکلام را به علت تنش زا خواندن برنامه ها مجوز نمی دهد.

به گفته دانشجویان دعوت از هاشمی و سخنرانان قبلی در راستای یک پازل سیاسی برای آغاز فتنه ای دیگر در دانشگاه هاست که با همکاری ریاست دانشگاه انجام می شود، وگرنه به جای دعوت از هاشمی که نه یک شخصیت دانشگاهی است و نه آشنایی چندانی با  دانشگاههای سراسری دارد، می شود از شخصیتهای دانشگاهی موجه و غیرتنش زا برای بزرگداشت مقام استاد دعوت کرد!

حاشیه دیگر این مراسم حضور چند دانشجو با پلاکاردهای حمایت از موسوی و کروبی بود که به استقبال از هاشمی آمده بودند!

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
علی
1394/02/14 - 14:41

در طول تاریخ همیشه دشمن از این نقطه ضعف ما استفاده کرده و ما را به جان هم انداخته اند و با فریب عده ای و خارج کردن انها از مسیر درست یک خط انحرافی درست کرده است و امروز میبینیم که شیطان چگونه عده ای را وامیدارد تا در برابر حرکت الهی قد علم کنند و از حقی حرف بزنند که خودشان سالهاست زیر پا گذاشته اند کسانی که سالها بیت المال را چپاول کرده و خورده اند و خورانده اند حالا دم از عدالت میزنند و از کسانی دفاع میکنند که مملکت را به اشوب کشیدند و چقدر ساده ایم ما که فریب میخوریم
رفتگرازمشهد
1394/02/14 - 18:32

دست شما درد نکنه حالا آیت الله هاشمی شد فتنه گر؟واقعا خجالت..بیت امام (ره)همگی حامی ایشان هستند حتما به نظر شما آنها هم فتنه گرند..عجب
کوروش
1394/02/14 - 23:18

فعلا که هاشمی سخنرانی کرده
رها
1394/02/15 - 11:37

رفتگر جان یه چند سالی دیر از خواب بیدار شدی
برو وقایع سال 88 رو مرور کن تا حساب کار دستت بیاد
ضمنا حمایت بیت امام رحمت الله علیه از کسی دلیل بر تأیید اون شخص نیست. شما ببینید زاویه جناب آیت الله با ولایت فقیه و شخص رهبری چقدره؟
بیت حضرت امام رو هم باید با شاخص ولایت پذیری سنجید وگرنه خود اونا هم محتاج تأیید هستن
معلم
1394/02/16 - 14:21

كاسبان فتنه حيا كنيد.
معرفی کسب و کارها
توقف بی‌سابقه صادرات نفت عربستان به آمریکا
سهم پنهان دولت و صنعت در ناترازی بنزین؛ چرا مردم مقصر اصلی نیستند؟
پیشنهاد ناصر هادیان در صداوسیما: تنگه هرمز را در ازای رفع تحریم معامله کنیم
آثار مخرب مصرف الکل و سیگار در بروز بیماری‌ها
پرداخت مطالبات بازنشستگان در اولویت تأمین اجتماعی؛ پیگیری برای تأمین منابع ادامه دارد
۳ سانحه مرگبار طی یک هفته در بزرگراه‌های تهران؛ هشدار دوباره به رانندگان و عابران
سانحه جاده‌ای در جنوب قاهره با ۱۴ کشته و زخمی
 دستیار قلعه‌نویی مربی تیم ملی ایتالیا شد
اقتصاددان معروف آمریکایی: خداحافظ پترودلار
انتشار اخبار جعلی توسط ترامپ یک استراتژی شکست خورده است
هفته جاری فقط ۶ نفتکش از تنگه عبور کردند
علت انتخاب مجدد همتی برای بانک مرکزی مشخص شد: پزشکیان هنوز هم متوجه نشده است چرا همتی استیضاح شد!
«ایران امام رضا (ع)؛ خون‌خواه و جان‌فدا» شعار محوری دهه پایانی صفر شد
پیش‌بینی پاییز پر بارش در ایران؛ لطفا غافلگیر نشوید
رویترز: هشدار شدید ایران به کشورهای عربی، باعث توقف حمله آمریکا شد
اجازه باز شدن مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهیم داد
چرا حتی منتقدان هم زیر پرچم شهید عباس بابایی ایستادند؟
دستگیری عامل انتشار مطالب توهین‌آمیز علیه زائران اربعین در فضای مجازی
مواضع مزدوران سعودی را با موشک بالستیک و پهپاد در هم شکستیم
ضربه مغزی بیش از ۷۰۰ نظامی آمریکایی در حملات ایران
انتشار اخبار جعلی توسط ترامپ یک استراتژی شکست خورده است
تجربه ایران در توسعه آموزش عالی در اختیار عراق قرار می گیرد
موج خودکشی در فرماندهی سایبری آمریکا
توسعه فناوری، مسیر رقابت‌پذیری صنعت قطعه‌سازی است
وزیر علوم ایران با رئیس بیت‌الحکمه عراق دیدار کرد
تمدید دومین فراخوان شناسایی و جذب استعدادهای برتر در بخش خصوصی
رایزنی برای راه‌اندازی رشته زبان کره‌ای و برگزاری آزمون TOPIK در ایران
دکتر منتظری به رادیو می‌رود
رسوایی بزرگ در معتبرترین دانشگاه مکزیک
پژوهشگاه ملی سرطان می‌تواند به محور دیپلماسی علمی ایران و کشورهای منطقه تبدیل شود
حکمرانی مشارکتی؛ ضرورت امروز دانشگاه‌ها
هوش مصنوعی جدید، انسان از آب درآمد!
دانشگاه منزوی از جریان علم و فناوری جهان عقب می‌ماند
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
اعلام نتایج اولیه پذیرش دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
دستاورد پژوهشگران دانشگاه تهران درتوسعه نسل جدید سامانه‌های هوشمند
توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و بلاروس
توسعه همکاری‌های علمی، آموزشی و فناورانه با قزاقستان
نتایج آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی هفته آینده منتشر می‌شود
پیشنهاد راه‌اندازی دوره‌های «هم‌افزایی فناورانه»
ظرفیت پژوهشی هر عضو هیئت‌علمی از حمایت های بنیاد ملی علم اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top