تاریخ انتشار: یکشنبه 1394/03/17 - 18:16
کد خبر: 168860

کمبود شماره تلفن‌همراه بحرانی شد

خبرنامه دانشجویان ایران: در برخی استان‌ها سیم‌کارت‌های اعتباری همراه اول گران‌تر از نرخ مصوب به فروش می‌رسد؛ مراکز رسمی فروش این اپراتور نیز سیم‌کارت با نامبرینگ منطقه را ارائه نمی‌کنند. همراه اول می‌گوید: وضعیت شماره‌های باقی مانده بحرانی است.

اخیرا بسیاری از متقاضیان سیم‌کارت‌های همراه اول در برخی استان‌ها اعلام می‌کنند که فروش سیم‌کارت‌های اعتباری این اپراتور گران‌تر از نرخ مصوب 5 هزار تومان به فروش می‌رسد و در مراکز رسمی فروش این اپراتور نیز سیم‌کارت با نامبرینگ منطقه ارائه نمی‌شود.

یکی از مشترکان این اپراتور به فارس، گفت: در استان اصفهان سیم‌کارت ‌5 اعتباری هزار تومانی همراه اول با کد 0913 تا قیمت 50 هزار تومان نیز معامله می‌شود.

مدتی است در استان‌های اصفهان و فارس به متقاضیانی که برای خرید سیم‌کارت‌های اعتباری همراه‌ اول مراجعه می‌کنند،‌ به جای فروش سیم‌کارت اعتباری با نامبرینگ منطقه‌ای (اصفهان کد 0913 و فارس 0917) سیم‌کارت با کد 0914 و 0916 فروخته می‌شود.

دفاتر فروش به مشترکان اعلام می‌کنند که سیم کارت‌های نامبرینگ منطقه‌ای در این استان‌ها تمام شده است.

نامبرینگ منطقه‌ای برای مشترکان همراه اول به یک عادت تبدیل شده و مشترکان هر منطقه علاقمند به خرید سیم‌کارت‌ با کد منطقه خود هستند. فروش شماره مناطق دیگر موجب نارضایتی مشترکان این اپراتور در شهرستان‌ها شده است.

در پیگیری فارس از علت این مشکل، مهدی غیناقی مدیرکل فروش اپراتور اول، توضیح داد: در حال حاضر همراه اول در استان‌های بسیاری با مشکل نامبرینگ روبرو است و شماره‌های آزاد تمام شده یا در حال اتمام است.

وی در پاسخ به این سوال که این مشکل اکنون در چه استان‌هایی وجود دارد، گفت: فعلا در استان‌های اصفهان، فارس، یزد، کرمان و چند استان دیگر شماره جدید با کد منطقه (0913 و 0917) موجود نیست. به علت نبود شماره در استان‌های اصفهان و کرمان از رنج 0914 که متعلق به منطقه شمال غرب کشور است استفاده می‌‌شود؛ در استان فارس نیز به ‌علت اتمام رنج 0917 رنج 0916 مورد استفاده قرار می‌گیرد که البته این روش مورد رضایت مردم نیست.

غیناقی درباره وضعیت فعلی شماره‌های موجود همراه اول توضیح داد: در وهله نخست استان‌های اصفهان، فارس، یزد، کرمان و چند استان دیگر از نظر عرضه سیم‌کارت صفر در وضعیت قرمز قرار دارند و واگذاری سیم کارت در آنها متوقف شده است. در وهله دوم در استان‌هایی که در وضعیت زرد قرار دارند از تیرماه 94 وضعیت در آنها قرمز می‌شود.

مدیرکل فروش همراه اول در پاسخ به این سوال که برای حل مشکل کمبود شماره، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اپراتورها را موظف به تخلیه شماره‌های غیرفعال و بازگرداندن شماره‌های بلااستفاده به شبکه کرده است، آیا این دستورالعمل کافی نبوده است، گفت: همراه اول به این ابلاغ عمل کرده و بسیاری از شماره‌های بلااستفاده به شبکه بازگشته است، اما با توجه به اعتبار شماره‌ها و ماندگاری بالای مشترکان این راهکار کفاف نیاز امسال را دیگر نمی‌دهد و نمی تواند مشکل را حل کند.

وی افزود: همراه اول از سال 91 برای دریافت شماره‌های جدید با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مکاتبه داشته است. در آخرین نامه در اردیبهشت ماه امسال همراه اول دو رنج 10 میلیونی جدید را درخواست کرده که قول‌‌هایی نیز در این باره داده شده است.
 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عملیات حشد شعبی علیه بقایای داعش در الانبار
واکنش چین به لفاظی‌های اقتصادی آمریکا علیه ایران
صعود طلا به قله سه‌ماهه با افت ارزش دلار و انتظار برای داده‌های تورمی
محموله نفت آمریکایی با حکم دادگاه به نفع بیماران پروانه‌ای به فروش رفت
اعلام آمادگی ارتش برای همکاری همه‌جانبه با دولت جهت تقویت اقتدار ملی و رفع مشکلات مردم
آغاز توزیع کارت ورود به جلسه آزمون المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
کلید اولیه ۵ آزمون علوم پزشکی منتشر شد/ امکان اعتراض تا ۳ شهریور
آغاز کلاس‌های نیمسال اول دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ۲۸ شهریور
راهنمای ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه علامه طباطبائی اعلام شد
امروز آخرین فرصت شرکت در آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی علوم پزشکی ۱۴۰۵
امتحانات ترم تابستان دانشگاه خوارزمی حضوری برگزار می‌شود
توزیع ۲۶۰ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده در استان تهران در چهار ماهه نخست سال ۱۴۰۵
تقسیم اموال و دارایی‌های متوفی میان وراث مشمول مالیات نیست
آتلانتیک: قدرت مسلط در منطقه ایران است نه آمریکا یا اسرائیل
تسهیلات ویژه برای قهرمانان ورزشی دانشگاهی/ آمادگی برای سال تحصیلی جدید
پذیرش بدون آزمون دانشجوی زن در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه علوم قضایی
ادعای سنتکام درباره تداوم محاصره دریایی ایران
حماس: ادامه حملات اسرائیل به غزه نشانگر تداوم نسل‌کُشی است
فساد مرغی
سناتور آمریکایی: باید به جنگ غیرقانونی علیه ایران پایان دهیم
العقابی: اگر جمهوری اسلامی ایران نبود، امنیتی در عراق وجود نداشت
آغاز توزیع کارت ورود به جلسه آزمون المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
کلید اولیه ۵ آزمون علوم پزشکی منتشر شد/ امکان اعتراض تا ۳ شهریور
آغاز کلاس‌های نیمسال اول دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ۲۸ شهریور
راهنمای ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه علامه طباطبائی اعلام شد
امروز آخرین فرصت شرکت در آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی علوم پزشکی ۱۴۰۵
امتحانات ترم تابستان دانشگاه خوارزمی حضوری برگزار می‌شود
تسهیلات ویژه برای قهرمانان ورزشی دانشگاهی/ آمادگی برای سال تحصیلی جدید
پذیرش بدون آزمون دانشجوی زن در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه علوم قضایی
راهنمای ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه علامه طباطبائی اعلام شد
راهنمای ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه علامه طباطبائی اعلام شد
آغاز کلاسهای نیمسال اول دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ۲۸ شهریور
کلید اولیه ۵ آزمون علوم پزشکی منتشر شد
کلید اولیه آزمون‌های سراسری و پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ منتشر شد
دانشگاه شریف زمان و مراحل پذیرش پذیرفته‌شدگان دکتری را اعلام کرد
بازنگری سرفصل دروس علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد کلید خورد
خانه‌نشینی دانشجویان انگلیسی به جای زندگی دانشجویی
اعلام زمان نام‌نویسی متقاضیان تدریس در دانشگاه علمی کاربردی
تعطیلی موقت خوابگاه‌های دانشگاه امیرکبیر
دعوت وزارت بهداشت از کانون‌های دانشجویی برای ارائه ایده‌های نو
همکاری جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی و شریف در هوش مصنوعی سلامت
زمان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه تهران اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top