تاریخ انتشار: جمعه 1394/03/29 - 01:41
کد خبر: 170138

پزشکیان: دولت خلاف قانون عمل می کند

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در خصوص جلوگیری از شکاف در بخش بهداشت و درمان گفت : مشکل این است که رسانه ها را بایکوت میکنند یا توجیحاتی میکنند و به سکوت وادارشان میکنند، معمولا خدمات در شهر های بزرگ به دلیل دسترسی به اشخاص بیشتر میرسد اما در شهرستانها و حاشیه ها خدمات داده نمیشود و صدای آنها به بالاها نمیرسد، در نتیجه ما خیال میکنیم کارها درست انجام میشود .

خبرنامه دانشجویان ایران: عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: مجلس و دولت دو مقصر اصلی برطرف نشدن شکاف پخش بوجه در بخش بهداشت و درمان هستند که قانون را باید اجرا کنند اما خلاف آن عمل می کنند.
 مسعود پزشکیان عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با باشگاه خبرنگاران بیان کرد: روش کار ما در بهداشت و درمان غلط است و مکانیسم پرداخت ما و گسترش منابع و پخش آن غیر عادلانه است.

وی افزود: چیزی که در مجلس مصوب کردیم این بود که این اعتبارات یک تا 10 درصد ارزش افزوده نگاهش به حاشیه ها و محرومان باشد اما اعتباری نبود تا آن را پخش کنند و باعث شد، درآمد عده ای بالا رود و این بی عدالتی و شکاف باقی ماند.

پزشکیان ادامه داد: پرستاران تیمی دارند که می توانند اجتماع کنند ولی خیلی ها این تیم را ندارند. .هر حرکتی که ما انجام دهیم و منجر به بی عدالتی شود از نظر اسلامی و علمی غلط است و نمی شود در جامعه ای زندگی کرد که در آمدها متفاوت باشد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در خصوص جلوگیری از شکاف در بخش بهداشت و درمان گفت : مشکل این است که رسانه ها را بایکوت میکنند یا توجیحاتی میکنند و به سکوت وادارشان میکنند، معمولا خدمات در شهر های بزرگ به دلیل دسترسی به اشخاص بیشتر میرسد اما در شهرستانها و حاشیه ها خدمات داده نمیشود و صدای آنها به بالاها نمیرسد، در نتیجه ما خیال میکنیم کارها درست انجام میشود .

وی تصریح کرد: در این زمینه مقصر دولت و مجلس هستند، دولت باید قانون را اجرا کند اما خلاف آن را عمل میکند.
 

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
از گرندپریکس ارشمیدس تا پژوهشگر برتر خراسان رضوی؛ روایت یک نسل تازه از پژوهشگران ایرانی
مهندسیِ تحول؛ نقشه‌یِ راهِ مدیریتِ استراتژیک در نظامِ آموزشی
سالن‌ مطالعه دو دانشکده مهندسی دانشگاه صنعتی امیرکبیر باز طراحی شد
اولویت‌های استادان برای سال تحصیلی پیش‌رو بررسی شد
فانتزی‌زدگی و فردگرایی خانواده را تهدید می‌کند
عراق تسلیم خواسته ضد ایرانی آمریکا نشود
پست جنجالی خبرنگار صهیونیست و اشاره به عملیات «پیجر» در ایرلند!
حادثه برای پرواز دبی به تل‌آویو با ۱۵۰ مسافر اسرائیلی
اعلام رسمی پایان مأموریت نظامی ائتلاف آمریکا در عراق
تحرکات مخفی کاخ سفید در قبال عربستان و امارات
مهاجمان تیم ملی فوتبال بدون زهر هستند
خانه دوم‌مان را به دشمن نمی‌سپاریم / با تبعیت از رهبری از پیچ تاریخی پیش‌رو عبور می‌کنیم
سهمیه طرح «تورم صفر» بر اساس تعداد اعضای خانوار تعیین می‌شود
مواد اولیه دارو به اندازه کافی وارد کشور شده است
فعالیت سامانه‌های بارشی پاییز آغاز شد
اقتدار دریایی ایران پشتوانه امنیت خطوط کشتیرانی است
پایان کار فینالیست‌های تیراندازی بدون مدال
پایان واردات خودروهای لوکس با دستور رئیس‌جمهور
لیدرهای آشوب‌طلب دانشگاه علامه زیر ذره‌بین / مطالبه برخورد با هنجارشکنان
کلاس درس عمران دانشگاه خوارزمی در پل B۱ کرج
تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران اجرایی شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top