تاریخ انتشار: سه شنبه 1394/05/20 - 17:19
کد خبر: 175587

دیدار تشکل اصلاح طلب با دو عضو شورای نگهبان

خبرنامه دانشجویان ایران: اعضای انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه در دیدار با آیت الله محمد یزدی و آیت الله مومن {دو عضو شورای نگهبان} گزارشی از فعالیت تشکل خود را ارائه کردند.

حجت الاسلام محسن رهامی با اعلام این خبر افزود: در این ملاقات گزارشی از سفرهای اخیر خود به استان های مختلف کشور و انتظارات مردم و مشکلات استان ها را به آیت الله یزدی و مومن ارائه کردیم.

وی در ادامه افزود: همچنین ما درباره برنامه های علمی ، فرهنگی و سیاسی انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه ها توضیحاتی ارائه کردیم و خواستار همکاری حوزه و دانشگاه ها درباره حل مشکلات جامعه شدیم . ما همچنین تاکید کرده ایم که اسلام قرائت امام خمینی(ره) ، مبانی فقه و سیاسی حضرت امام ، قانون اساسی ،‌حرکت در چارچوب های قانونی ، پذیرش کلیه اصول قانون اساسی و جلوگیری از هرگونه ساختار شکنی و قانون اساسی از اصول فعالیت های ماست.

این فعال سیاسی اصلاح طلب درادامه با بیان اینکه در این دیدارها درباره لزوم حضور همه سلایق سیاسی اجتماعی در مجلس شورای اسلامی و خبرگان تاکید شد، خاطرنشان کرد: ما مطرح کردیم باید افرادی پاکدست و سالم و متخصص به مجلس راه یابند تا مجلس دهم نمادی از اجماع ملی و حضور همه سلایق باشد. ما همچنین تاکید کردیم رهبر انقلاب متعلق به همه جریان ها و سلایق مختلف کشور است. بنابراین مجلس خبرگان هم باید متشکل از اقشار و جریان های سیاسی و اجتماعی مختلف باشد تا همه احساس کنند که درمجلس خبرگان نماینده دارند.

رهامی در ادامه افزود: ما راه های رسیدن به اجماع و وفاق ملی را به حضور آیت الله یزدی و مومن رساندیم و تلاش ما این است که با توجه به بحران های منطقه‌ای همه مردم را به پای صندوق های رای دعوت کرده و این باور را در میان مردم ایجاد کنیم که تنها راه رسیدن به اهداف صندوق های رای است.

دبیر کل انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه در ادامه گفت: ما همانگونه که با گفت‌وگو توانستیم مشکلات خود را با دنیا حل کنیم باید با گفت‌وگو نیز مشکلات پیش آمده از سال 88 را حل کنیم .ما در این دیدار تاکید کردیم که اصراری نداریم که مجلس بعدی در اختیار اصلاحات باشد بلکه تلاش مان این است که مجلسی با حضور متخصصان حوزه های مختلف تشکیل شود.

وی در خصوص مواضع آیت الله یزدی و مومن نیز خاطر نشان کرد: هر دوی این بزرگان از این دیدار استقبال کرده و بر همکاری حوزه و دانشگاه برای حل مشکلات جامعه تاکید کردند. آیت الله یزدی هم تاکید کردند که در خصوص تائید صلاحیت ها حتما در چارچوب قانون عمل کرده و اطمینان دادند که افراد سالم و پاک که اسلام و نظام را قبول داشته و به دیدگاه های امام و رهبری پایبند هستند، تائید صلاحیت خواهند شد. آیت الله مومن هم افزود که دیدگاه های سیاسی در تائید صلاحیت ها دخالت داده نمی شود. ایشان گفتند که در تصحیح اوراق امتحان مجلس خبرگان ، مصححان نام امتحان دهنده را نمی دانند و به این صورت گرایش سیاسی و اجتماعی در امتحانات دخالت داده نمی شود.

رهامی در بخش دیگر از سخنان خود با اشاره به سفر خود به استان های غربی کشور برای پیگیری مسائل انتخاباتی گفت : در این دیدار سیدهادی خامنه ای و چند تن دیگر فعالان سیاسی و نمایندگان ادوار من را همراهی می کردند که ما در این سفر با استقبال خوبی از سوی مردم فعالان سیاسی و مسئولان مواجه شدیم.

وی همچنین درباره این جمله که «اصلاحات، لاریجانی نقد را به عارف نسیه ترجیح می‌دهد» گفت : من گفته ام عارف اصلاح طلب را به اصولگرایان ترجیح می دهیم،ولی اگر در یک حوزه شرایط برای حضور اصلاح طلبان فراهم نشود ما یک اصولگرای معتدل را به یک جبهه پایداری ترجیح می دهیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عملیات حشد شعبی علیه بقایای داعش در الانبار
واکنش چین به لفاظی‌های اقتصادی آمریکا علیه ایران
صعود طلا به قله سه‌ماهه با افت ارزش دلار و انتظار برای داده‌های تورمی
محموله نفت آمریکایی با حکم دادگاه به نفع بیماران پروانه‌ای به فروش رفت
اعلام آمادگی ارتش برای همکاری همه‌جانبه با دولت جهت تقویت اقتدار ملی و رفع مشکلات مردم
آغاز توزیع کارت ورود به جلسه آزمون المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
کلید اولیه ۵ آزمون علوم پزشکی منتشر شد/ امکان اعتراض تا ۳ شهریور
آغاز کلاس‌های نیمسال اول دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ۲۸ شهریور
راهنمای ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه علامه طباطبائی اعلام شد
امروز آخرین فرصت شرکت در آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی علوم پزشکی ۱۴۰۵
امتحانات ترم تابستان دانشگاه خوارزمی حضوری برگزار می‌شود
توزیع ۲۶۰ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده در استان تهران در چهار ماهه نخست سال ۱۴۰۵
تقسیم اموال و دارایی‌های متوفی میان وراث مشمول مالیات نیست
آتلانتیک: قدرت مسلط در منطقه ایران است نه آمریکا یا اسرائیل
تسهیلات ویژه برای قهرمانان ورزشی دانشگاهی/ آمادگی برای سال تحصیلی جدید
پذیرش بدون آزمون دانشجوی زن در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه علوم قضایی
ادعای سنتکام درباره تداوم محاصره دریایی ایران
حماس: ادامه حملات اسرائیل به غزه نشانگر تداوم نسل‌کُشی است
فساد مرغی
سناتور آمریکایی: باید به جنگ غیرقانونی علیه ایران پایان دهیم
العقابی: اگر جمهوری اسلامی ایران نبود، امنیتی در عراق وجود نداشت
آغاز توزیع کارت ورود به جلسه آزمون المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
کلید اولیه ۵ آزمون علوم پزشکی منتشر شد/ امکان اعتراض تا ۳ شهریور
آغاز کلاس‌های نیمسال اول دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ۲۸ شهریور
راهنمای ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه علامه طباطبائی اعلام شد
امروز آخرین فرصت شرکت در آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی علوم پزشکی ۱۴۰۵
امتحانات ترم تابستان دانشگاه خوارزمی حضوری برگزار می‌شود
تسهیلات ویژه برای قهرمانان ورزشی دانشگاهی/ آمادگی برای سال تحصیلی جدید
پذیرش بدون آزمون دانشجوی زن در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه علوم قضایی
راهنمای ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه علامه طباطبائی اعلام شد
راهنمای ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه علامه طباطبائی اعلام شد
آغاز کلاسهای نیمسال اول دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ۲۸ شهریور
کلید اولیه ۵ آزمون علوم پزشکی منتشر شد
کلید اولیه آزمون‌های سراسری و پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ منتشر شد
دانشگاه شریف زمان و مراحل پذیرش پذیرفته‌شدگان دکتری را اعلام کرد
بازنگری سرفصل دروس علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد کلید خورد
خانه‌نشینی دانشجویان انگلیسی به جای زندگی دانشجویی
اعلام زمان نام‌نویسی متقاضیان تدریس در دانشگاه علمی کاربردی
تعطیلی موقت خوابگاه‌های دانشگاه امیرکبیر
دعوت وزارت بهداشت از کانون‌های دانشجویی برای ارائه ایده‌های نو
همکاری جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی و شریف در هوش مصنوعی سلامت
زمان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه تهران اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top