تاریخ انتشار: چهارشنبه 1394/06/04 - 13:12
کد خبر: 176944

خاموشی دولت در مقابل «پارتی‌بازی»

خبرنامه دانشجویان ایران: عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: اظهارات آقای روحانی در خصوص شورای نگهبان تعجب‌برانگیز است.

به گزارش فارس، حجت‌الاسلام  سیدناصر موسوی لارگانی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ضمن تبریک سالروز ولادت امام رضا (ع) اظهار داشت: هفته دولت نمادی است از وحدت دولت و ملت و چه نیکوست که دولتمردان برای ادامه دادن راه شهیدان والامقام هم‌قسم شوند.

وی در خصوص اظهارات اخیر رئیس‌جمهور در مورد شورای نگهبان افزود: انتظار نداشتیم که در آستانه هفته دولت رئیس جمهور مطالب عجیبی را در خصوص جایگاه شورای نگهبان مطرح کنند.

نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی خطاب به رئیس‌جمهور گفت: آقای روحانی اگر این بیانات را یک فرد عادی مطرح می‌کرد جای تعجب نداشت اما این اظهارات از جانب شما که حقوقدان هستید و آگاهی نسبت به قانون اساسی دارید جای تامل و تاسف دارد.

موسوی لارگانی در ادامه مطلب فوق شورای نگهبان را خواستار جمهوریت و اسلامیت نظام خواند و تصریح کرد: از مسئولان انتظار داریم به جای پرداختن به مسائلی که سبب سواستفاده بیگانگان می‌شود. برای پایان دادن به مشکلات اقتصادی مردم همت و تلاش کنند.

وی ادامه داد: آقای روحانی مردم از شما انتظار دارند رکود چند ساله کشور را رفع کنید. فقر و بیکاری را ریشه‌کن کنید. همچنین چرخ صنعت کشور را بچرخانید. دو سال از وعده‌های اقتصادی شما گذشت اما در عمل مردم شاهد گشایشی نبودند و روز به روز هزینه سفره‌هایشان سنگین‌تر می‌شود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی به افزایش تورم در سال‌های اخیر اشاره کرد و گفت: طبق آمار دولتمردان خود شما تورم کاسته شده است اما به قول خودتان کاهش تورم را باید مردم کوچه و بازار با تمام وجود حس کنند. مردم به دلیل نداری از خرید یک کیلو ماست هم ناتوان هستند. وقتی گوشت به دلیل گرانی از سفره مردم حذف شده و قیمت میوه و سبزیجات با سرعت نور در حال افزایش است شاید ادعای کاهش تورم برای مردم خنده‌دار باشد.

موسوی لارگانی در ادامه متذکر شد: مردم به عنوان ولی‌نعمتان ما مسئولان حق دارند از وضعیت موجود ناراضی باشند چرا باید هر روز من و شمای مسئول بی‌دلیل بر مشکلات مردم بیفزاییم. آیا آب آشامیدنی و آسفالت معابر همچنین حق داشتن شغل و مسکن انتظار بدی است. در واقع در این خصوص کوتاهی شده است.

وی مشکلات موجود در جامعه به ویژه جوانان را مورد بحث قرار داد و خاطرنشان کرد: روز به روز آمار افسردگی در جوانان بالا می‌رود. جوانانی که می‌بینند تبعیض و پارتی‌بازی در کشور وجود دارد و در این میان صدای دولت و مجلس هم در نمی‌آید.

نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی در خاتمه مشکلات حوزه انتخابیه خود را تشریح کرد و از مسئولان مربوطه خواستار پیگیری و رسیدگی به آنها شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تیغ یمنی بر روی شاهرگ سعودی‌ها / باب المندب تنگه هرمز دوم برای استکبار جهانی
دیدار سفرای ایران در ایتالیا، فرانسه و انگلیس با عراقچی
واکنش ترامپ به افزایش تلفات نظامیان آمریکایی در تجاوز به ایران
پیام تبریک عراقچی به رئیس جدید دفتر سیاسی حماس
حجم مبادلات ایران و پاکستان باید به ۱۰ میلیارد دلار افزایش یابد
از مردم عذرخواهی کردم و امروز هم خودم را شرمنده مردم می‌دانم
سنتکام مدعی آغاز موج جدید حملات به ایران شد
حادثه دریایی دیگر در نزدیکی سواحل عمان
نامه‌های ادعایی قطر علیه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت
چه کسانی پشت تبلیغات سیاسی در فیلترشکن‌ها هستند؟
اعرافی: تسهیل ازدواج، تأمین مسکن و درمان ناباروری باید در اولویت باشد
نیروگاه دارخوین حتی حاوی مواد هسته‌ای نبود
هرگونه لغزش در مسیر حفظ اقتدار، بهایی سنگین برای امنیت ملی دارد
کاهش طول دوره دکتری با تعیین استاد راهنما از ابتدای تحصیل
هشدار سازمان ملل؛ شیوع بیماری‌های حاد تنفسی و پوستی در غزه
پایان کار نمایندگان ایران با ۵ طلا و دو برنز
پزشکیان: مهم‌ترین میدان نبرد امروز، عرصه اقتصاد و معیشت مردم است
پیشنهاد تغییر نام میدان نوبنیاد به نام شهید محمد پاکپور در شورای شهر
تسلیم رونوشت استوارنامه سفیر جدید سریلانکا به عراقچی
سفیر جدید پاکستان در ایران با عراقچی دیدار کرد
سندروم توافق سال‌هاست به جان شما افتاده است
کاهش طول دوره دکتری با تعیین استاد راهنما از ابتدای تحصیل
در دانشکده مدیریت، کارمندی که از قانون دفاع کرد، توبیخ می‌شود!
دستاورد محققان امیرکبیر برای کاهش مصرف انرژی در شبکه‌های ۵G
کارت آزمون دستیاری منتشر شد/فرایند پذیرش داوطلبان
آغاز ثبت‌نام کاروان بزرگ دانشجویی پیاده‌روی اربعین حسینی
تغییر در فرایند پذیرش دانشجو معلمان ۱۴۰۵
پردیس‌های خوابگاهی؛ راهکاری برای ارتقای کیفیت زندگی دانشجویان
مدیرکل دفتر ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌های دانش‌بنیان:
ماندگاری ۸۲ درصدی نخبگان در کشور؛ ۴۲۰ دانش آموخته برتر جذب شدند
دستور وزیر علوم برای بررسی جابجایی یکی از کارکنان دانشگاه علامه
مقاومت برخی مدیران دانشگاه ها در بازگشت به آموزش حضوری
آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب فردا برگزار می‌شود
جزئیات و نحوه استفاده از مرخصی تابستانی دانشگاهیان اعلام شد
جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد با ترکیب جدید اعضای حقیقی برگزار شد
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ در دهه اول مرداد اعلام می شود
از اجرای طرح نوین تغذیه تا بازسازی روانی-اجتماعی دانشگاه‌ها در دوران پساجنگ
بازدید رهبر شهید از پژوهشگاه رویان نماد قدردانی از جامعه علمی کشور بود
ضربه تازه دولت ترامپ به دانشجویان بین‌المللی
آغاز یازدهمین دوره طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی
برگزاری کنکور ارشد ۱۴۰۵ برای توان‌خواهان و زندانیان
آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ در سلامت و آرامش برگزار شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top