تاریخ انتشار: جمعه 1394/06/27 - 15:55
کد خبر: 179356

امام جمعه مشهد: برگزاری کنسرت‌ها جولانگاه دشمن است

خبرنامه دانشجویان ایران: امام جمعه مشهد با اشاره به سخنان اخیر رهبری ابراز داشت: نکته‌ای که مقام معظم رهبری بارها به آن تأکید داشتند توجه مسئولان به نفوذ فرهنگی است زیرا از نفوذ امنیتی، فکری و سیاسی در جامعه مهم تر است.

آیت الله سید احمد علم الهدی در خطبه های نماز جمعه این هفته مشهد مقدس در حرم رضوی با اشاره به خطر نفوذ دشمن در تغییر اعتقاد و هنجارها اذعان کرد: دشمن ابتدا با بهانه تعامل و ایجاد رابطه دوستانه و همچنین تقویت اقتصاد به داخل کشور نفوذ می‌کند اما آن روزی که دشمن وارد کشور شود، جز براندازی اسلام و قرآن در آن سرزمین به هیچ‌چیز دیگری قانع نخواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه مسئولان در این مورد وظیفه زیادی دارند و باید در تصمیم‌گیری‌ها به‌طوری تدبیر کنند که راه برای نفوذ دشمن به هر طریقی مسدود کنند افزود: رهبری فرمودند نفوذ فکری، فرهنگی و سیاسی دشمن خطرناک‌تر از نفوذ امنیتی است.

وی ادامه داد: مردم موظف هستند تا مجموعه عوامل و عناصری که عامل نفوذ سیاسی و فرهنگی کشور می‌شود را مسدود کنند.

آیت‌الله علم الهدی ابراز داشت: مسئولان و نیروهای سپاه که به تعبیر رهبری وظیفه حفظ انقلاب بر گردن آنان است، در خط مقدم این حرکت قرار داشته و بعد از آن تمام مردم باید بسیج شوند و در این راه مبارزه کنند.

برگزاری کنسرت ها جولانگاه دشمن است

خطیب جمعه مشهد در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه موسیقی یک مسئله شرعی بوده و هر فردی باید بنابر نظر مرجع تقلید خود به آن عمل کند، بیان کرد: اما اجرای کنسرت ها جولانگاه بی‌بندوباری و یکی از راه های نفوذ دشمن است که سعی دارند تحت عنوان هنر این مسئله را رایج کنند.

عضو مجلس خبرگان رهبری اضافه کرد: اگر دشمن موفق شود بی‌بندوباری و بی حجابی را در جامعه تحت عنوان هنر رواج دهد می‌تواند اعتقادات جوانان را عوض کرده و این به معنای نفوذ فکری است که رهبری به مقابله با آن تأکید داشتند.

دشمن درصدد تغییر اعتقادات جوانان ایرانی است

عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: جوانی که تحت عنوان آزادی، به شهوت‌رانی روی بیاورد دیگر پای انقلاب و نظام خود نخواهد ایستاد زیرا دیگر اعتقادی به هیچ اصولی ندارد.

آیت‌الله علم الهدی ابراز کرد: دشمن سعی دارد احساس عقیده‌ای که باعث شد جوانان ما در شب‌های عملیات زیر باران گلوله قرار بگیرند را از آنان سلب کند و این کار را نیز با موی پریشان یک دختر بی‌حجاب و یا با پریدن یک دختر و پسر درصحنه‌های کنسرت انجام دهد.

راه نفوذ سیاسی دشمن دروازه باز مردم‌سالاری است

عضو مجلس خبرگان رهبری در بخشی دیگر از سخنانش با اشاره به مسئله انتخابات، زاویه داشتن با رهبری را خط قرمز رای دادن به یک کاندیدا عنوان کرد و افزود: راه نفوذ سیاسی دشمن دروازه باز مردم‌سالاری در این مملکت است.

وی گفت: دشمن اجازه می‌دهد تا مردم انتخاب خود را انجام دهند و پس از مشخص شدن نمایندگان به دنبال غربال و دست‌چین کردن نمایندگان برای دستیابی به اهداف خود است.

امام‌جمعه مشهد افزود: افرادی در غربال دشمن‌گیر کرده و دشمن از آنان به‌عنوان نیروی خود استفاده می‌کند با مقام ولایت فاصله‌دارند و لذا مردم باید توجه ویژه‌ای به این امر داشته باشند.

وی گفت: تا مطمئن نشدید که کاندیدای شما با رهبری فاصله ندارد به آن رای ندهید زیرا فردی که با رهبری زاویه دارد در غربال دشمن قرار می‌گیرد و گلچین می‌شود و این همان نفوذ سیاسی دشمن است.

منبع آبشخور حاکمان سعودی و اسرائیلی یکی است

عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه خطبه‌های خود با اشاره به حادثه پیش‌آمده در مکه مکرمه گفت: ضایعه کشته شدن مسلمانان در مسجدالحرام نشان از بی‌عرضگی و سو مدیریت حاکمان آل سعود است و نشان داد همان افرادی که در مسجدالاقصی مسلمانان را از بین می‌برند در خانه خدا نیز آنان را به خاک و خون می کشند.

امام‌جمعه مشهد افزود: در دهه ذی‌الحجه امسال کشتار مسلمانان در مسجدالاقصی به دست صهیونیست‌ها و مسجدالحرام به دست یک جریان دست‌نشانده استکباری نشان از این دارد که آبشخور حاکمان سعودی و اسرائیلی یکی است.

انسان چهره اعمال خود را در قیامت خواهد دید

آیت‌الله علم الهدی در بخش دیگری از سخنانش ضمن تفسیر سوره انسان افزود: خداوند در آیه ۴ سوره انسان می‌فرماید که ما برای کیفر کافران غل و زنجیرها و آتش سوزان مهیا کرده‌ایم.

وی ادامه داد: مرحوم طبرسی درباره معنای کلمه «اعتنا» در این آیه می‌فرماید، این به معنی آماده‌سازی و همچنین ذخیره کردن زنجیر و غل ها برای کافران است.

عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: برای تحقق اراده پروردگار در عالم خلق نیاز به یک مکانیزم عملیاتی در چرخه طبیعت است.

وی گفت: این‌که خداوند می‌فرماید عذاب را برای کافران ذخیره می‌کنیم پس باید دانست که خداوند به‌صورت یک مکانیزم عملیاتی این اقدام را انجام می‌دهد.

وی با اشاره به مسئله تجسم عمل در روز قیامت افزود: هر علمی که انسان انجام می‌دهد از بین نمی‌رود و به یک صورت دیگر تبدیل می‌شود که روایات و احادیث زیادی نیز در تصدیق این امر وجود دارد

امام‌جمعه مشهد افزود: مسئله تجسم عمل ازنظر قرآن نیز ثابت‌شده و خداوند در قرآن می‌فرماید، روز قیامت روزی است که انسان اعمال خود را حاضر می‌بیند، این حاضر دیدن اعمال به معنای کیفر و پاداش نیست بلکه خود عمل است که در روز قیامت در برابر ما قرار می‌گیرد.

نماز جمعه این هفته مشهد مقدس میزبان پیکر مطهر آیت‌الله خزعلی بود و مردم نماز گذار و مو من مشهد در فاصله بین اقامه نماز جمعه و نماز عصر، بر پیکر ایشان نماز میت گذاردند.

آیت‌الله سیداحمد علم الهدی ظهر جمعه و در خطبه‌های عبادی- سیاسی نماز جمعه که در رواق بزرگ امام خمینی(ره) حرم مطهر برگزار شد گفت: آیت‌الله خزعلی الگوی انسان مجاهد بود که داغ ایشان بر دل ما سنگینی می‌کند و امیدواریم خداوند متعال این ضایعه  را برای جامعه ما جبران کند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آماده‌باش پلیس راهور در مسیر زائران مشهد مقدس
تهران گرم‌تر می‌شود
پیام تبریک فرمانده کل سپاه امیر سرتیپ حیدری
پیام تبریک نماینده ولی فقیه در سپاه بابت انتصابات اخیر
رییس عقیدتی سیاسی ارتش، انتصاب فرماندهان عالی‌رتبه نیروهای مسلح را تبریک گفت
شرور قمه‌کش تهرانی دستگیر شد
تماس تلفنی وزیر امور خارجه کشورمان با رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق
سردار محبی: آمریکا حتی یک شناور جنگی هم در خلیج فارس ندارد
بقائی: آیا جهان در حال بازگشت به دوران «غرب وحشی» است؟
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
هر اقدام زمینی دشمن در نطفه خفه می‌شود/ آمادگی ایران برای نبردی طولانی
واکاوی راهبردی سیره حسنی؛ از همراهی امام حسین (ع) تا زمان‌بندی الهی شهادت
پیام انتصاب رضایی و فرماندهان
اثر جدید کمال شرف، کاریکاتوریست یمنی
اعتراض خبرنگاران آمریکایی به «طعمه‌شدن» در پی ترس ترامپ از ایران
شب رحلت پیامبر(ص) و شهادت امام حسن(ع) در حرم رضوی +عکس
مصمم به افزایش تجارت با پاکستان به ده میلیارد دلار هستیم
دلیل تلاش عربستان برای منصرف کردن ترامپ از حمله به ایران
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
اسکان زائران بارگاه منور رضوی در دهه آخر صفر +عکس
عزیزی: مقاومت ایران معادلات دشمن را برهم زد
دانش ارتباطات راهبرد اصلی جلوگیری از شکاف‌های اجتماعی
اعلام جزئیات برگزاری و نحوه‌ دریافت کارت‌ شرکت در کنکور و پذیرش دانشجو-معلم
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
برگزاری آزمون سراسری با حضور ۴۸۷ داوطلب در اردستان
دانشگاه‌های بحران‌زده انگلیس در تیررس سرمایه‌گذاران اروپایی
کدام مقالات علمی بیشترین نقش را در ثبت اختراعات داشته‌اند؟
سرپرست صندوق رفاه دانشجویان تغییر کرد
پیوند میان دانشگاه و محیط‌زیست از مسیر انجمن‌های علمی تقویت می‌شود
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
شکست سنگین دانشگاه کمبریج مقابل استاد افشاگر
انتشار فراخوان پیش‌ثبت‌نام طرح ملی «کیمیا»؛ شبکه ملی توانمندسازی فعالان فرهنگی و هنری دانشگاه‌ها
منتظری: مناظره دانشجویی قدرت تحلیل در جنگ شناختی را تقویت می‌کند
تسهیلات دانشجویان علوم پزشکی ۱۵ درصد افزایش یافت
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
مناظره دانشجویی؛ بستری برای رشد و پختگی دانشجویان
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مجوز ۵ رشته تحصیلی جدید در دانشگاه ایلام صادر شد
محرومیت ۱۰ ساله ۳ داوطلب متخلف آزمون دستیاری ۱۴۰۵
۸۰ روز تا کنکور ارشد وزارت بهداشت؛ یا قبول می‌شی یا نه!
نتایج آزمون ورودی پایه دهم مدارس نمونه دولتی و تکمیل ظرفیت سمپاد اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top