تاریخ انتشار: دوشنبه 1395/01/02 - 13:18
کد خبر: 195760

فؤاد ایزدی: دولتمردان به جای دفاع از منافع ملی به دنبال توجیه نقض عهدهای آمریکا هستند

عضو هیأت علمی دانشگاه تهران با بیان اینکه رهبری از همان ابتدا نقض عهد آمریکا نسبت به برجام را پیش‌بینی کرده بودند، گفت: امروز مشاهده می‌کنیم دولتمردان به جای دفاع از منافع ملی به دنبال توجیه نقض عهدهای آمریکا در قبال برجام هستند.

خبرنامه دانشجویان ایران: عضو هیأت علمی دانشگاه تهران با بیان اینکه رهبری از همان ابتدا نقض عهد آمریکا نسبت به برجام را پیش‌بینی کرده بودند، گفت: امروز مشاهده می‌کنیم دولتمردان به جای دفاع از منافع ملی به دنبال توجیه نقض عهدهای آمریکا در قبال برجام هستند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، فواد ایزدی عضو هیأت علمی دانشگاه تهران در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه آمریکایی‌ها در خصوص برجام به آنچه وعده داده بودند عمل نکردند، گفت: وضعیت فعلی توسط مقام معظم رهبری از همان ابتدا پیش‌بینی شده بود.

وی با اشاره به نامه مقام معظم رهبری به رئیس‌جمهور در خصوص برجام گفت: در متن این نامه آمده بود که برجام مشکلات ساختاری متعددی دارد و یکی از این موارد آن بود که تعهداتی که روی کاغذ نوشته شده برای طرف مقابل ضمانت اجرایی ندارد. حال نیز مشاهده می‌کنیم آمریکا به تعهدات خود عمل نمی‌کند.

این کارشناس مسائل آمریکا تصریح کرد: 9 ماه دیگر که رئیس‌جمهور جدیدی در آمریکا بر سر کار می‌آید هیچ تعهدی ندارد که بخواهد برجام را اجرا و به تعهدات آمریکا عمل کند.

ایزدی اضافه کرد: مقام معظم رهبری برای پذیرش برجام چند شرط را گذاشتند از جمله آنکه اگر طرف مقابل نقض عهد کرد دولت ما نیز باید برجام را اجرا نکند. حال عملکرد دولت چگونه است؟ زمانی که طرف مقابل قانون تحریم جدیدی را تصویب کرد دولت ایران به جای متوقف کردن اجرای برجام به آن سرعت بخشید.

وی افزود: خارج شدن 11 تن اورانیوم بعد از نقض عهد آمریکا صورت گرفت. متأسفانه دولت خطوط قرمز را به طور کامل رعایت نکرد و حال در عمل وضعیتی را مشاهده می‌کنیم که ایران به تعهدات خود عمل کرده اما طرف مقابل که آمریکا است، خیر.

عضو هیأت علمی دانشگاه تهران در ادامه گفت: دولت با توجه به این تجربه 2 سال خود باید در برخورد با ایالات متحده تغییر رویکرد دهد و به خباثت‌ها و بدعهدی‌های آمریکا اعتراف کند.

ایزدی اظهار داشت: اما متأسفانه مشاهده می‌کنیم دولتمردان به جای دفاع از منافع ملی به دنبال توجیه نقض عهدهای آمریکا در قبال برجام هستند. این عملکرد پیامی به طرف آمریکایی می‌دهد و آن اینکه در مقابل نقض عهد آمریکا قرار نیست دولت ما چالشی برای آمریکا ایجاد کند و آن هم به خاطر نگاه سیاسی است که دولت به برجام دارد و اینکه برجام جنبه آبرو برای دولت پیدا کرده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: دولتمردان به جای توجیه نقض عهد آمریکا از منافع ملی دفاع کنند. عملکرد دولت باید تغییر کند چرا که ادامه حرکت در این مسیر به ضرر منافع ملی است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
راهنمای انتخاب کالای خواب برای اتاق خواب مدرن
برند ساعت تیسوت
کتاب‌های الکترونیکی علوم غریبه؛ نگاهی به تاریخ، فرهنگ و متون کهن
اشتباهات رایج در خرید فالوور واقعی اینستاگرام
آموزش ترید؛ ۱۰ مهارت ضروری از شناخت بازار تا اجرای اولین معامله
عوامل آشوب‌طلب دانشگاه علامه شناسایی شدند/ ریاست دانشگاه و وزیر علوم در قبال لیدرهای آشوب‌طلب اقدام کنند
رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام منصوب شد
پنج عضو هیئت علمی دانشگاه بجنورد در لیست ۵ درصد برتر دانشمندان جهان
شهادت ۲۲ دانشجو و دانش آموخته دانشگاه‌های هرمزگان در جنگ تحمیلی سوم
سکونت در مسکن استیجاری با فرزندآوری
ارائه کارنامه مهارتی و فرهنگی به دانشجویان از مهر امسال
قلعه‌نویی در برزخ تعیین ترکیب تیم ملی مقابل روسیه
واکنش وزارت بهداشت به دریافت «پول زور» از بیماران
پیروزی سخت والیبال ایران مقابل اندونزی
ترورهای اسرائیل، زنجیره فرماندهی حماس را از بین نبرد
نامه سپاه به مردم آمریکا برای تبیین شکست‌های این کشور تهیه شد
سجاد زبرجدی هنوز حواسش هست
ایران ظرفیت‌های گسترده‌ای برای مقابله با تحریم هوایی دارد
۸ مهر آخرین فرصت ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی سال ۱۴۰۵
علیه نتانیاهو شکایت می‌کنم
تشریح بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای بنگاه‌های آسیب‌دیده از جنگ
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top