تاریخ انتشار: یکشنبه 1395/03/16 - 13:51
کد خبر: 201429

تحت عنوان سمینار «دستور کار 2030 و تبیین اهداف توسعه پایدار»؛

سخنرانی همکار عامل انقلاب‌های رنگی در دانشگاه امیرکبیر

سخنرانی همکار عامل انقلاب‌های رنگی در دانشگاه امیرکبیر

سایت دانشگاه صنعتی امیرکبیر در خبری از حضور «جفری دیوید ساکس»، مشاور عالی دبیرکل سازمان ملل متحد- که همکار «جورج سوروس»، عامل انقلاب‌های رنگی کشورهای تازه استقلال یافته می باشد- در روز دوشنبه 17 خردادماه در این دانشگاه خبر داد.

خبرنامه دانشجویان ایران: «جفری دیوید ساکس» تحت عنوان مشاور ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور آرمان‌های توسعه پایدار از امروز یکشنبه تا روز سه شنبه 18 خرداد در تهران خواهد بود.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سایت دانشگاه صنعتی امیرکبیر در خبری از قول محمدمهدی آزادگان، مدیر ارشد اجرایی دفتر توسعه پایدار این دانشگاه از حضور «جفری دیوید ساکس»، مشاور عالی دبیرکل سازمان ملل متحد در حوزه توسعه پایدار در روز دوشنبه 17 خردادماه در این دانشگاه خبر داد که طی آن قرار است ضمن دیدار با سیداحمد معتمدی، رئیس دانشگاه امیرکبیر در سمیناری تحت عنوان «دستور کار 2030 و تبیین اهداف توسعه پایدار» در آمفی تئاتر این دانشگاه سخنرانی کند.

گفتنی است از سوابق «ساکس» می توان همکاری وی با «جورج سوروس»، عامل انقلاب های رنگی در بازطراحی اقتصادی تعدادی از کشورهای تازه استقلال یافته پس از فروپاشی شوروی و آمریکای لاتین را ذکر نمود که اغلب آنها با ناکارآمدی گسترده و فروپاشی اقتصادها همراه بوده است.

این در حالی است که رهبر معظم انقلاب انقلاب، دو روز پیش در مراسم بزرگداشت ارتحال امام خمینی(ره) تأکید کردند: باید در مقابل دشمنان حساس بود و در مقابل هر پیشنهاد آنها، از جمله نسخه های سیاسی و اقتصادی احتیاط کرد که اگر این حساسیت باشد، «عدم تبعیت» نیز به دنبال خواهد آمد که این همان «جهاد کبیر» است. (اینجــــا)

بر همین اساس می‌شود گفت که حضور چنین فردی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر تنها کمتر از یک هفته از این سخنان قابل تأمل است.

گفتنی است دیپلماسی "مسیر دوم" که یکی از مهمترین راهبردهای نفوذ امریکا در محافل علمی و آکادمیک ایران برای همراه سازی نخبگان کشورمان است، طی یک دهه اخیر از خطوط اصلی دستگاه دیپلماسی امریکا علیه انقلاب اسلامی بوده است و جالب آنجاست که فردی با نام «س ل» در سال 93 با حکم محمد فرهادی به ریاست یکی از مراکز بین المللی وزارت علوم منصوب شده است که این فرد یکی از مهمترین رابطین امریکا در طراحی و پیشبرد دیپلماسی امریکایی "مسیر دوم" در ایران می باشد و اسناد متعددی از همکاری و ارتباطات وی با نهادهای امنیتی امریکا در قالب "مشاوره و مواضعه" موجود می باشد. (اینجــــا)

حال باید دید آیا برنامه ریزی برای حضور همکار انقلاب های رنگی در دانشگاه امیرکبیر چه ارتباطی با مجموعه مذکور در وزارت علوم داشته است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آثار تجاوز آمریکا به مراسم عروسی در سیریک +عکس
کری عضو هیئت مدیره پرسپولیس با تاجرنیا پس از تساوی دربی ۱۰۷
مهدی تارتار: خودم هم انتظار این بازی را نداشتم
پرسپولیس از گلزن استقلال در دربی ۱۰۷ شکایت کرد
بهروز رهبری فرد: یکی از بهترین دربی‌ها را دیدیم
گل «۲۰۰» برای پرسپولیس در تاریخ دربی
عارف: دولت از بخش خصوصی فعال در حوزه هوش مصنوعی حمایت می‌کند
وزیر آموزش و پرورش در مسجد جمکران حضور یافت
پیکر شهدای مراسم عروسی کوهستک پنجشنبه تشییع می‌شود
توافق برای توسعه همکاری‌ فناورانه بین شهرداری تهران و معاونت علمی
دیدار مسئول ارتباطات اسلامی جنبش حماس با قالیباف +عکس
دیدار سرکنسول جدید ایران در بصره با عراقچی
ادعای سنتکام درباره حمله به جشن عروسی در سیریک
دیدار سرکنسول ایران در کازان با عراقچی
آزمون کاردانی مهارتی ۲۰ شهریور برگزار می شود
آیت‌الله اعرافی حمله آمریکا به مراسم عروسی در سیریک را محکوم کرد
بیش از ۲۱۰ هزار نفر فرم انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ را تکمیل کردند
رقابت ۲۳ تیم خارجی استارتاپی در اینوتکس ۲۰۲۶ برای نخستین بار
توهم فروشی درباره تنگه هرمز به سبک و سیاق ترامپ!
الیگارشی غرب‌گرا، علیه روابط راهبردی ایران و چین
روبیو: هر که به ایران کمک کند را تحریم می‌کنیم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top