تاریخ انتشار: جمعه 1395/04/25 - 09:25
کد خبر: 204547

حجت‌الاسلام حکمت مطرح کرد؛

حال داشتن در مناجات شرط است

شب گذشته همزمان با شام هشتم شوال، سالگرد تخریب قبور ائمه بقیع، توسط آل سعود مراسم عزاداری و مرثیه خوانی در هیئت «یا اباصالح المهدی» شرق تهران برگزار شد.

خبرنامه دانشجویان ایران: شب گذشته همزمان با هشتم شوال، سالگرد تخریب قبور ائمه بقیع، توسط آل سعود مراسم عزاداری و مرثیه خوانی درهیئت «یا اباصالح المهدی» در شرق تهران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در ابتدای این مراسم حجت الاسلام حکمت؛ پیرامون دعا و مناجات و به اثرات آن در روح و قلب انسان و نتایج آن در روز قیامت اشاره کرد.

حجت الاسلام حکمت درباره حضور قلب در نماز و مناجات و به اصطلاح حال نیایش داشتن در انسان گفت: بعضی از متدینین اصرار به انجام عملی منظم و با برنامه مثلا در انجام تلاوت دعای کمیل دارند که اگراین کار از روی اجبار یا اکراه باشد اصلاً پسندیده نیست.

حکمت در ادامه درباره مناجات حضرت امام خمینی(ره) مثالی عنوان کرد و گفت: از دوستان و نزدیکان ایشان یک روز طبق روال هر هفته حضرت امام به سراغ ایشان آمدند و گفتند برویم برای دعای کمیل، که امام پاسخ منفی دادند. از ایشان سوال شد که شما هر هفته مرتب برنامه دعای کمیل دارید که امام فرمودند این هفته حال دعای کمیل ندارم.

این یعنی همان تاثیر دل و حضور قلب در دعا و مناجات که حضرت امام هم با چنان شخصیتی تاکید بسیار درباره آن داشتند.

حجت السلام حکمت از قول حضرت رسول نیز گفت: که وقتی انسان تصمییم می گیرد به سمت خدا برود اولین قدم از طرف دل و قلب انسان میباشد. که ارزش آن از 2000 رکعت نماز در شبانه روز که دل در آن نباشد بیشتر است؛ این موضوع حتی در زیارت قبور ائمه هم صدق می کند که انسان مثلا در زیارت  امام رضا(ع) اگربا دل و جان حضور پیدا کند حتما مورد قبول حضرت واقع می شود.

در انتهای این مجلس نیز مداحان اهل بیت حاج مجید شمس و کربلایی مهدی شهسواری به ذکر مصیبت اهل بیت در مدینه پرداختند.

دانلود

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
برنامه ریزی دولت، برای تعطیلی خیابان
علت اصلی تورم، سیاست‌های دولت است
صنعت فضایی کشور مبتنی بر دانش بومی است
مهلت پذیرش دانشجویان بین‌المللی در دانشگاه علامه طباطبائی تمدید شد
دوره آموزشی «در مسیر حسین» با محوریت اندیشه‌های رهبر شهید آغاز شد
خطر برای امنیت غذایی دنیا
از خدشه به حاکمیت انحصاری ایران و عمان بر تنگه هرمز تا عدم خروج آمریکا از منطقه
اینترنت دیگر در شرایط بحران قطع نخواهد شد
انگلیس چگونه کرواسی را شکست داد؟
سرمربی کنگو پس از متوقف کردن پرتغال: به بازیکنانم افتخار می‌کنم
پیروزی انگلیس در بازی بزرگ با درخشش ستاره‌ها
مسیر تشییع پیکر امام شهید در تهران
ترامپ یکبار دیگر توهمات و آرزوهای خود را تکرار کرد
قالیباف: ایران به همکاری برد برد با چین متعهد است
عراقچی: مسئولیت حسن اجرای مفاد تفاهم بر عهده آمریکا است
ایتالیا سفارت خود را در تهران دو روز دیگر بازگشایی می‌کند
حملات وحشیانه اسرائیل به جنوب لبنان با استفاده از بمب‌های فسفری
یاران رونالدو در تله کنگو گرفتار شدند
رسانه‌های عبری: سخنرانی دبیرکل حزب‌الله اعلام پیروزی محور مقاومت است
امضای تفاهم‌نامه خرید ۲۰ بالگرد امدادی برای هلال احمر از روسیه
مارتینس: عملکردمان مقابل کنگو را دوست نداشتیم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top