تاریخ انتشار: سه شنبه 1395/05/12 - 14:46
کد خبر: 206163

دوست دارم «ایستاده در غبار» را بارها ببینم

کمال تبریزی گفت: «ایستاده در غبار» قطعا ارزش بیش از یک بار دیدن را دارد و دوست دارم که بارها آن را ببینم و از دیدنش لذت ببرم.

خبرنامه دانشجویان ایران: کمال تبریزی گفت: «ایستاده در غبار» قطعا ارزش بیش از یک بار دیدن را دارد و دوست دارم که بارها آن را ببینم و از دیدنش لذت ببرم.

کمال تبریزی در گفت‌وگو با فارس گفت: فیلم سینمایی «ایستاده در غبار» فیلمی بسیار دیدنی و متفاوت است که قطعا ارزش بیش از یک بار دیدن را دارد. من دوست دارم که بارها آن را ببینم و از دیدنش لذت ببرم.

وی در مورد تاثیر این فیلم بر مسئله آزادسازی متوسلیان گفت: موضوعی که «ایستاده در غبار» و محمدحسین مهدویان به آن پرداخته‌اند می‌تواند اطلاعات خوبی را در مورد احمد متوسلیان به مخاطبان خود بدهد و این خود یک دلیل است که اگر مردم ما آگاه شوند می‌توانند مطالباتی در مورد آزادی احمد متوسلیان و همراهانش داشته باشند تا مسئولین نیز جوابگوی سرگذشت هموطنانشان باشند.

این کارگردان افزود: این فیلم باعث می‌شود مردم بخواهند و بدانند که در طی این چند سال چه بر سر احمد متوسلیان آمده است.

تبریزی با اشاره به کمپین درخواست برای پیگیری آزادی چهار دیپلمات ایرانی بیان کرد: مخاطبان با دیدن «ایستاده در غبار» حس مسئولیت پیدا می‌کنند که به این کمپین بپیوندند و از مسئولین بخواهند که در مورد سرنوشت احمد متوسلیان و سه تن دیگر از هموطانمان پی‌گیرتر باشند و از آنها بخواهند رایزنی بیشتری در این زمینه انجام دهند.

وی تاکید کرد: تشویق مردم توسط هنرمندان و سینماگران و درخواست آنها از مخاطبان برای دیدن فیلم باعث می‌شود که افراد بیشتری عضو این کمپین بشوند و بخواهند که بالاخره بعد از 34 سال خبر موثقی در مورد این موضوع به آنها داده شود. در حال حاضر سکانس آخر فیلم «ایستاده در غبار» این مساله را به مخاطب تلقین می‌کند و ذهن مخاطب را درگیر می‌کند که سرنوشت آنها چه می‌شود.

کارگردان «امکان مینا» در بخش دیگری از این گفت‌وگو درباره سبک فیلمسازی «ایستاده در غبار» اظهار کرد: «ایستاده در غبار» یک سبک جدید است که مانند یه اختراع به نام محمدحسین مهدویان ثبت می‌شود و مدل جدیدی از سینمای مستند و داستانی است که شکل و شمایل خاصی دارد و تا به حال در سینمای ایران و جهان دیده نشده است.

تبریزی در پایان با ابراز خرسندی از ورود نسل جوان به سینما گفت: محمدحسین مهدویان قدم تازه‌ای برداشته و یک فیلم با موضوعیت مهمی را انتخاب کرده است که امیدوارم به درستی این مسیر را ادامه دهد. ما در جوانان فیلمسازمان نیاز به نگاه تازه به سینما داریم و این باعث ایجاد خونی تازه در رگ‌های سینمای ایران می‌شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نظر دیگری داشتم اما به دلیل تعهد رئیس جمهور برای پاسداشت حقوق ملت، آن را پذیرفتم
برنامه ریزی دولت، برای تعطیلی خیابان
علت اصلی تورم، سیاست‌های دولت است
صنعت فضایی کشور مبتنی بر دانش بومی است
مهلت پذیرش دانشجویان بین‌المللی در دانشگاه علامه طباطبائی تمدید شد
دوره آموزشی «در مسیر حسین» با محوریت اندیشه‌های رهبر شهید آغاز شد
خطر برای امنیت غذایی دنیا
از خدشه به حاکمیت انحصاری ایران و عمان بر تنگه هرمز تا عدم خروج آمریکا از منطقه
اینترنت دیگر در شرایط بحران قطع نخواهد شد
انگلیس چگونه کرواسی را شکست داد؟
سرمربی کنگو پس از متوقف کردن پرتغال: به بازیکنانم افتخار می‌کنم
پیروزی انگلیس در بازی بزرگ با درخشش ستاره‌ها
مسیر تشییع پیکر امام شهید در تهران
ترامپ یکبار دیگر توهمات و آرزوهای خود را تکرار کرد
قالیباف: ایران به همکاری برد برد با چین متعهد است
عراقچی: مسئولیت حسن اجرای مفاد تفاهم بر عهده آمریکا است
ایتالیا سفارت خود را در تهران دو روز دیگر بازگشایی می‌کند
حملات وحشیانه اسرائیل به جنوب لبنان با استفاده از بمب‌های فسفری
یاران رونالدو در تله کنگو گرفتار شدند
رسانه‌های عبری: سخنرانی دبیرکل حزب‌الله اعلام پیروزی محور مقاومت است
امضای تفاهم‌نامه خرید ۲۰ بالگرد امدادی برای هلال احمر از روسیه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top